? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 646 923
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 5 175
Навсякъде в Европейския съюз си плащам с картата, на която ми превеждат заплатата, не съм видяла проблем с курса, все пак си има някакви регулации в ЕС, поне така си мисля. Естествено е хубаво и кеш да носи човек, ама например в някой мол или магазин, за билети за музеи може да се плаща с карта.

# 5 176
  • Точно където трябва
И тук да питам - в Била агнешкото е на големи парчета като в Кауфланд или на малки като в Лидл?

# 5 177
  • Mediterraneo
Майка ми си ползва дебитна карта на ДСК, когато пазарува в Испания. Няма никакви комисионни и такси.

# 5 178
Благодаря за отговорите за градския транспорт
Aisha
RebelHeart
Ала-Бала

С виртуална дебитна карта става ли, пробвали сте? Тя май беше само за онлайн плащания ... нищо, ще пробвам пък ще видя какво ще изписка валидатора Simple Smile

# 5 179
  • софия
С виртуална карта може да се плаща САМО онлайн. Тя е проста пластмаса. Със същия успех може да пробваш да платиш с лична карта или карта за магазин.

# 5 180
Не става с виртуална, но можеш да си я кложиш в wallet приложение и да си плащаш с телефона.

# 5 181
  • София
Здравейте,
Знаете ли къде мога да закупя от физически магазин подобно самонадуваемо въздушно легло?
Нямам достатъчно време, за да изчакам доставка. Благодаря.
Скрит текст:

# 5 182
Агнешкото и в Билла,и в Лидъл е на големи парчета по два килограма нагоре... На Женският пазар в месарница в началото понякога има агнешко по около един килограм... Между другото,в Гърция агнешкото е €5,тук е 20лв.

# 5 183
  • Сф
Decathlon?

Здравейте,
Знаете ли къде мога да закупя от физически магазин подобно самонадуваемо въздушно легло?
Нямам достатъчно време, за да изчакам доставка. Благодаря.
Скрит текст:

# 5 184
Къде в Гърция агнешкото е 5 евро?
Цената е колкото тук, не ставайте смешни.

# 5 185
  • софия
Деф, пак ли пишеш от друга галактика?
Случаен пример.

# 5 186
Къде в Гърция агнешкото е 5 евро?
Цената е колкото тук, не ставайте смешни.

За тях е по-евтино, защото не вземат пенсия 250 евро. Например.
Та не е баш еднакво, ама карай...

# 5 187
Знаете ли защо не мога да платя здравни осигуровки онлайн, услуги със свободен достъп?

# 5 188
Във фейса пуснаха снимки от магазин с агнешко от €5 в Гърция. Но явно е било фейк...

# 5 189
  • софия
Може и да има някъде за толкова, въпреки че силно ме съмнява, но е невярно да се обобщи, че това е цената. Дори на пазара в Солун преди Великден нямаше под 10 евро/кг. Средната цена е 13 - 17/18 евро/кг.
Тук на промоция е 20-21 лв./кг. От месарница днес взех 26 лв./кг задно бутче.

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 18:26 от zvаnchе

Общи условия

Активация на акаунт