? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 646 923
  • 14 838
  •   2
Отговори
# 5 205
  • София
А Цикатрадина помага ли при изгаряне?Рекламират я за какво ли не...

# 5 206
Ако нямате Револют, с дебитната карта на българската банка. Без да теглите кеш на банкомат

На това мнение съм и аз. Особено, ако чужбината ще бъде една и не толкова често - няма нужда от Револют. В Гърция досега проблем не сме имали нито с Револют, нито с карти (на ДСК). Кеш почти не използваме (но имайте и някакъв кеш, ако ви се наложи - веднъж се случи ремонт на автомобил и при плащане с кеш офертата беше по-изгодна, разбираемо защо…).

Ако ще се налагат по-често пътувания и в различни посоки (страни) все пак с Револют излиза една идея по-добър курса, плюс идеята, че е по-удобно да се обменят различни видове валути. Да, трябва да успееш да обмениш на изгоден курс, но не е толкова сложно - свиква се. Всъщност elliee - погледнете тарифата на банката,  към която сте и прецените дали ви устройват условията по използването на картата ви в чужбина (дали има допълнителни такси и в какъв размер са).

Някой спомена за картите на ДСК и че няма допълнителни такси - така е, но има една особеност - ДСК имат касов, безкасов и отделен картов курс. И точно картовия обикновено го променят за уикенда в неизгодна посока спрямо безкасовия. Картовия не се вижда в приложението им (през телефон излиза само касов и безкасов) и някои хора не са запознати, че има и трета колона във валутната им таблица. Така компенсират липсата на допълнителни такси, които някои други банки са въвели.

# 5 207
  • Mediterraneo
Абе триста курса да имат, знам, че майка ми плаща 5 лева за нещо, което тук й струва 2,50, грубо. Не е имало никакви фрапиращи неща.

# 5 208
От кога БАН правят кремове и илачи?
Питам защото скоро чух нещо такова, но от човек, който послъгва доста и често, проверих, но на офиц.страница на академията не видях нищо такова?
Та като стана дема, да попитам за линк ? Да разгледам какви кремове правят, накой може ли да посочи?

# 5 209
  • оттам, откъдето започва България
Тета, истина е, колежка се беше свързала с тях и й изпратиха крем, но разпитват доста за заболяването преди да го изготвят.

# 5 210
Значи хем някой да потърси вместо теб хем те мързи да прочетеш?!

# 5 211
Да, това е марката на БАН.
Имат и магазини  в някои от градовете.

# 5 212
Тета, истина е, колежка се беше свързала с тях и й изпратиха крем, но разпитват доста за заболяването преди да го изготвят.

Благодаря.

Значи хем някой да потърси вместо теб хем те мързи да прочетеш?!

Теб обаче не те мързи да се фръцкаш Grinning
Търсила съм в сайта на БАН, не намерих нищо за тяхна марка. Линкът който ти даде, го знам и съм го чела.
Но търся нещо в официалната страница на академията , а това не е таково Wink
Не вярвам на всяко писание в нета, фейса, неизвестен търговец и сайт...та не е до четене Wink

Благодаря все пак.

# 5 213
  • софия
БАН, по-конкретно Институтът по обща и неорганична химия, който е към нея, произвежда козметика от години и е качествена и хубава. Част от нея е специално за след операция.
Естествено е да не е описано точно в сайта на БАН, а в сайта на Института и всеки, който се интересува, лесно може да намери достатъчно ясна и надеждна информация в нета.

Форумът пак се подлуди.

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 08:50 от zvаnchе

# 5 214
На мобилен оператор при починал клиент как можем да спрем плана на картата?

# 5 215
  • София
Смъртен акт и удостоверение за наследници. Те си ги сканиират. . Веднага прекратяват.

# 5 216
  • In The Middle Of Nowhere
На мен само удостоверение за наследници ми искаха в А1.

# 5 217
БАН, по-конкретно Институтът по обща и неорганична химия, който е към нея, произвежда козметика от години и е качествена и хубава. Част от нея е специално за след операция.
Естествено е да не е описано точно в сайта на БАН, а в сайта на Института и всеки, който се интересува, лесно може да намери достатъчно ясна и надеждна информация в нета.

Форумът пак се подлуди.

Това търсих. Благодаря.

# 5 218
Черна мивка на SCHOCK с какво я миете? Варовика я прави много непривлекателна.

# 5 219
На мен не ми зарежда страницата с козметиката по- горе, а при вас?

Общи условия

Активация на акаунт