? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 652 726
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 14 610
  • In The Middle Of Nowhere
На мен не ми дава споделяне на стори от известно време, и аз не знам защо..

# 14 611
Ох, не мога да си нацеля паролата за фб, почти сигурна съм как ми е,но не ми я приема от лаптопа и това си е. Не мога и през имейла да си я възстановя. единствения начин май е през тел,от където съм си логната? Някой ще ми каже ли къде точно се влиза и как да я сменя с нова,за да влизам после от компютър също... Не мога да намеря през тел.как се сменя...

# 14 612
  • In The Middle Of Nowhere
Аз наскоро го правих през тел, пробвай така:
Трите черти горе
Настройки и поверителност
Настройки
Парола и защита
Промяна на парола

# 14 613
Отдала съм се на Коледно основна почистване.
Моля, подскажете с какъв препарат да почиствам кухненските шкафове- отпечатъци от пръсти, пръски вода?

# 14 614
  • Враца
Моля, подскажете с какъв препарат да почиствам кухненските шкафове- отпечатъци от пръсти, пръски вода?

С меката гъба, без скочбрайт- първо едно бърсане с веро, после 2-3 пъти с вода, докато се избърше верото.

# 14 615
Ти баш на Коледа ли реши да чистиш? Grinning
Иначе  - микрофибърна кърпа и обезмаслител.

# 14 616
  • до най-прекрасния мъж
Зависи колко са упорити петната. Около котлона задължително с някаква по-тежка артилерия действам - обезмаслител, сода, кърпички за кухня от Лидл. Вратички и рафтчета, които не са били изложени на директни пръски мазнина бърша с микрофибър и препарат за стъкла с алкохол/спирт. Всичко светва.

# 14 617
  • София
..............
Е, хубава работа, точно на Коледа ли реши да чисти, не е редно. Всички супери работят, препарати - бол.

# 14 618
Ох, като се замисля, може би е грях, както би казала мама, но сега застроявайки у дома ме дразни незгънатото пране, мръсотията по пода, камъчетата от котешката тоалетна. Че съм луда, луда съм. Отделно на мъжа съм заръчала да свърши работата, която наистина е мъжка- преместване на тежки предмети до мазето, Ами препъваме се вече месеци, защото са точно пред вратата и аз наистина яхнах метлата да въвеждам дома в ред.
Сега отивам за стелаж за обувки, защото и те са пред вратата и ме хващат луди.

# 14 619
С обезмаслител бърша аз, вкл.и дръжките, че почват да лепкат след време. Мелио имам.

Кауфланд не работи днес, вкл.малките квартални около вкъщи  ...също почиват.

# 14 620
  • София
Цитат
Сега отивам за стелаж за обувки, защото и те са пред вратата и ме хващат луди.
Какъв стелаж, днес всичко живо почива, освен някои отделни магазинчета и аптеки.

# 14 621
  • Glasgow
Майка ми би ти се скарала, че днес "работиш", даже пералня не ми даваше да пускам като съм по празници с тях, все едно на ръка пера 😄

# 14 622
Магазините в моловете работят..макар и с намалено раб време днес...

Ако не си религиозен, няма проблем да подрежда днес Simple Smile

# 14 623
  • София
Майка ми би ти се скарала, че днес "работиш", даже пералня не ми даваше да пускам като съм по празници с тях, все едно на ръка пера 😄
Да, и баба ми беше така. Пране, гладене и т.н. до 24.12. Същото беше и с къпането на косата. Къпеш косата на 24.12 и после на 26.12 след стъмване. През другото време бърз душ. Така и не разбрах на какво се основават тези вярвания?! Thinking

Магазините в моловете работят..макар и с намалено раб време днес...
Не знаех.

Ако не си религиозен, няма проблем да подрежда днес Simple Smile
И да си, подреждането на какво пречи? Вероятно не трябва да се работи нищо, но пък се готви яко, което пак си е работа?! Thinking Не се заяждам, питам. Странно ми е, но явно има някакви неписани правила.

# 14 624
  • Somewhere far away
това са вярвания и суеверия, на  стари традиции се основават- не очаквайте да имат кой знае какъв задълбочен смисъл или логика.

Общи условия

Активация на акаунт