Да се оплачем... 2023

• 1 930 987
  • 26 783
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Вите,здрав и успешен да е синът ти!
Болните,я бързо да оздравявате!

# 106
  • Страната на чудесата
Вита, да е честит синът ти! Да бъде здрав и да взема решения, които да го правят щастлив!

# 107
  • София
Здрава и щастлива да бъде новата година!
Пожелавам си следващата да я посрещна в друга държава без бомби и пиратки.

# 108
  • ново
По повод почивните Кайсия или някой друг да каже наистина ли до 9-ти в Белгия са почивни дни? Така ми казаха наши приятели, но не ми се вярва. Знам, че децата са ваканция до тогава, но едва ли всички почиват?!

# 109
По повод почивните Кайсия или някой друг да каже наистина ли до 9-ти в Белгия са почивни дни? Така ми казаха наши приятели, но не ми се вярва. Знам, че децата са ваканция до тогава, но едва ли всички почиват?!
Не. Не е вярно.

# 110
Значи хора, не остана от баницата, жестока стана, а имах претенции, че правя хубави баници. Вече само така ще я правя. Не се справих много с обръщането, поизгорих се.
Veselina Ivanova 610776, благодаря за описанието, аз почти нищо подобно не направих, баницата изскочи като изгорена котка на ламарина и наистина за малко да не се пльосне на гранитогреса.
Извиках синът ми да побутва паничките, а аз да повдигам, той въобще не разбрал какви ритуали съм искала да правя Stuck Out Tongue Closed Eyes, в крайна сметка наместих купичките, то детето даже след това ми обясняваше как с кърпа по-удобно щяло да е.

# 111
Не, децата са ваканция до утре и вече от трети тръгват на училище.

# 112
Честит юбилей на сина ти, Вите! Да е щастлив с това което се занимава , да му носи удовлетворение и да пали любопитството му.
Малкия се прибра от празника си, ние му наготвихме храна за половин месец напред. Утре последен ден, и на трети отлитаме обратно . Колко ми е спокойно тук...нищо не ме притеснява, дразни или възмущава. Всичко е като от приказка извадено. И манджите ми се получават по лесно и по вкусно дори. Днес беше направо топло, цел ден бяхме на отворен прозорец, без никакво отопление . Аз отивам да спя, че утре сме пак с тежка програма като за последно.

# 113
  • ново
Благодаря за отговорите, момичета, знаех си, че не може да е вярно. Това ми улеснява едни неща 😉

Преди малко разбрахме, че приятелка на дъщеря ми е със сарком. Буквално ни попари новината… Защо?
https://pavelandreev.bg/campaign/gergana-sreshtu-raka-na-kostta

# 114
Нито съм се объркала, нито не съм информирана. Но продължавам да смятам, че да блокираш държавата с толкова много последователни официални почивни дни, е нелогично.

# 115
Предвид че в България хората масово имат по-малко дни платен отпуск, според мен си е абсолютно логично.

# 116
Е колко пък да са толкова много? Три. При това далеч не само България почиваше на 27-ми и 28-ми. В много държави го има правилото, при празник в почвен ден, да се почива на първия работен ден след това. Работя в международна компания. Във всички 7 европейски страни, в които имаме представителства, се почиваше на тези дни. Извън Европа също имаше такива държави.
Чак да е била блокирана държавата! Блокирали бяха системите на всички държавни институции, та реално работеха, но работа не вършеха. Но те и 5 да бяха работните дни между Коледа и Нова година, пак щеше да е така.

# 117
  • sf
Много пък работни се извъдиха някои 😆

# 118
Черпя ви виртуално, днес моето момче става на 20 години. Как лети времето 🙂.
Да е жив и здрав рожденика!
Харесвам заря, но не понасям пиратки. Всяка година четем за отнесени пръсти и т.н. Още помня преди години как сложиха от огромните пиратки в бетоново кошче за боклук и то стана на парчета. А като задумкаха по нова година и влизах вътре, че и всяка трета пиянка имаше газов пистолет. Добре, че отмина това време.

# 119
Всичките ми колеги в Германия и Франция почиваха от 23.12 и ще почиват до 09.01. Традиционно сме свикнали с колегите си от Германия, Франция и Англия да не оставяме важни задачи от средата на декември до средата на януари, защото няма кой да ги свърши.
и
И да, повечето ми колеги в Германия имат над 35 дни платен отпуск и работят по 37ч на седмица, а вършим една и съща работа по проекти така че да не намесваме производителност и ефективност.

Общи условия

Активация на акаунт