?Въпроси всякакви за СО? 2023

• 369 477
  • 8 160
  •   1
Отговори
# 195
На тази възраст най-после жената може да си прави каквото си иска, без да се съобразява с който и да е. Малко повече биха ми дошли полезните съвети и рецепти и на мен, още по-малко непоискани и натрапени. Дъщерята и съпругът и зетят любезно да си гледат работата ако обичат, и да не ми се месят, така бих им казала.

# 196
Че те не искат да се месят, тя сама иска превоз за пазар и излага придружаващите със скандали и грубо отношение към хората.

# 197
  • София /Абсурдистан
Много лесно може да се разреши този проблем - да си ходи сама на пазар, без никой да я вози и излагацията да се ограничи само до нея самата.

# 198
Жената най-вероятно е преуморена.Възможно е и да са започнали възрастови изменения.Поговорете още веднъж за изследвания и лекар и я оставете да си ходи сама на пазар или други места.

# 199
Много лесно може да се разреши този проблем - да си ходи сама на пазар, без никой да я вози и излагацията да се ограничи само до нея самата.

Ами никой не задължава човека, който я кара до магазина, да влиза с нея. Или ако влезе, да се влачат и редят на касата заедно.
Спокойно може да я изчака в колата или да се разделят на входа на магазина и така няма да се срамува от поведението ѝ. Simple Smile
Но пък вярно, няма да има драма...

# 200
Не че не може да има и заболяване, но само преумората е достатъчна, за да изперка всеки човек, даже в разцвета на силите си, а в случая разцвет няма...

# 201
Като дъщеря на майка скандалджийка, която обича да поставя хората по местата им и да порицава непознати  на публично място, мога да дам следния съвет - да не ти пука. Припомни си, че майка ти ти е по-важна от чуждите хора.

# 202
  • София /Абсурдистан
Да де, ама ответната агресия често се насочва и към придружаващият. Не е като да не съм виждала това. И що за удоволствие е да се заяждаш с хората.

# 203
  • В един копнеж!
Като дъщеря на майка скандалджийка, която обича да поставя хората по местата им и да порицава непознати  на публично място, мога да дам следния съвет - да не ти пука. Припомни си, че майка ти ти е по-важна от чуждите хора.
Майка ми да се скандалджийка и да не ми пука...Защо да не трябва ми пука? Ще ми пука и още как. Не за хорското мнение, а за това защо така се отнася към хората. Предпочитам да заема правилната страна, отколкото само това че ми е майка да ме задължава да съм на нейна страна. Няма как да стане. Понякога й бода очите с факти, които не й се нравят, но така стоят нещата. Ние и затова често се кареме.

# 204
  • София
Майката е отделен човек. Подобна слепеност и съпреживяване на нейното поведение не е полезна, особено на дърти години. В случая по би ме притеснила възможноста да става дума за прогресиращо заболяване.

# 205
Как да накарам колегите ми да НЕ говорят с мен (освен по работа)? 🤬

# 206
Няма истини тука. Хората с децата и партньорите си с години се напасват.
Спри да очакваш, че ще ти замазват проблемите, дето всъщност не си преживяла, ама айде.

# 207
  • София
Как да накарам колегите ми да НЕ говорят с мен (освен по работа)? 🤬
Така - ако не е по работа не ме интересува.

# 208
Вече не искам да говоря с хора заради тия.. 🤬 Страх ме е от хората някой да не ме заговори!

# 209
  • София
Вече не искам да говоря с хора заради тия.. 🤬 Страх ме е от хората някой да не ме заговори!
Хайде разкажи, де

Общи условия

Активация на акаунт