?Въпроси всякакви за СО? 2023

• 369 297
  • 8 160
  •   1
Отговори
# 7 950
  • Пловдив
Абуто - имаш ли пълнолетно дете?

# 7 951
Имам.
И имам много битки там.

# 7 952
Няма начин непушач да не усети пушач( независимо какво пуши), ама никакъв начин няма. Тези твърдения , че не личи, че не се усеща , че не мирише, че няма промяна в поведение може да го твърди само пушач. Да се заблуждава и убеждава колкото иска може само пушача- сам себе си.

Аз като бях пушач усещах, а сега като не съм надувам отдалеч.

# 7 953
  • Другата България
А аз винаги категорично съм била, и съм против обобщенията.
В случая “жените“ и “мъжете“. Всеки, вкл. и аз може да даде пример от лично обкръжение и познанства на “меки“ мъже и “твърди“ жени, толкова са относителни и субективни нещата, зависещи от много странични фактори и обстоятелства, да не говорим за начинът на поднасянето на “истината“ с анонимен ник.
Не бих била толкова категорична, и то на база както вече казах /за мен/ едно субективно мнение.

# 7 954
Аз съм абсолютен противник на всякакви пристрастявания, не одобрявам пушенето на трева, но на много места по света е легализирана.

Абсурдно е да не усетиш мириса на марихуана. Миризмата е ужасна и може да се сбърка само с миризмата на скункс, но в България няма такива.

При нас, където пушенето е разрешено, е забранено шофирането с трева. Не че се спазва; често миризмата извира от колата на пушещия, но е опасно шофирането под влиянието на марихуана. Има и много научни данни, че влияе зле на подрастващия мозък. Според мен и на зрелия не прощава, но предполагам, ако се пуши рядко и по изключение не е проблем. Аз съм доволна, че около мен няма пушещи нито възрастни, нито младежи. Както казах, не е забранено, но предпочитам да не се пуши около мен.

# 7 955
  • Пловдив
Имам.
И имам много битки там.
Това, че е пълнолетно не отменя това, че ми е дете.

# 7 956
Като тийн и трева съм опитвала. Тази миризма не може да се сбърка.
Даже и да не си, пак ще се усетиш, че това не е цигара.
Хората непушили никога цигари са наясно как миришат обикновените цигари.

# 7 957
А, аз за нормално не го намирам, просто казвам, че човекът се държи адекватно и аз лично не бих разбрала, ако не бяха ми казали. Точно този не шофира - няма книжка и никога не е имал. Дадох примера, защото за пореден път се повдига темата и въпросните пушещи се представят като изпаднали в канавките, едва ли не. А то може и да не си личи изобщо.
Именно.
Затова преди време писах, че не съм сигурна съпругът ми спирал ли е изобщо или не.
Мога единствено да кажа, че никога не е пушил пред мен.

# 7 958
Няма начин непушач да не усети пушач( независимо какво пуши), ама никакъв начин няма. Тези твърдения , че не личи, че не се усеща , че не мирише, че няма промяна в поведение може да го твърди само пушач. Да се заблуждава и убеждава колкото иска може само пушача- сам себе си.

Тоест, аз съм пушач и няма друг вариант Joy Ами добре, доста си категорична, така че сама взех да се съмнявам в себе си, отказах ли ги преди 15 години или само така си мисля Joy

# 7 959
напушените си личат по зениците, които се разширяват...
също така бялото на очите им се зачервява, но това го "тушират" с капки визин, поне на времето така беше модерно при тревоманите..
може и да не миришат, понеже сега имало всякакви изгъзици - разни пълнители с масла и т.н., които не отделят никаква миризма..
все пак това си е наркотик, легален или не, и никой не може да ме убеди, че не влияе и вреди на човек, който го ползва системно..
това, че успяват да живеят нон стоп нашушени "по протокол" за пред хората, не го прави безвредно..
аз лично в къщата си не бих търпяла тревоман, ако ще да е най-помагащия на света..

# 7 960
Въобще не съм навътре в материята, не следя на хората зениците, нито бялото на очите, нито пък знам как се прикрива миризмата. Само казах какви впечатления имам, тъй като тревоманите тук ги изкарахте с поведение на невменяеми. За вреди и ползи не говоря, аз обикновени цигари отказах, за да не се тровя, камо ли да защитавам трева...

# 7 961
в един момент стават като невменяеми, да определено...
като заживееш под един покрив продължително с такъв, тогава може да си толкова категорична дали не им влияе...

# 7 962
Spiritlight добре е да четеш целите постове с разбиране  , а не само последното изречение или определено извадено от контекст. Поведението след пушене на марихуана се променя и няма начин да не го забележиш, ако наистина познаваш  този човек.

# 7 963
От опиващите субстанции няма оправия.Добре е постъпил бащата,че го е изгонил.Щом работи да се издържа и да прави каквото иска.
За съжаление наблюдавам подобна ситуация вече 15 години.Пак се връща като свърши парите.И ако е регистриран на същия адрес и не е агресивен за да се намеси полиция,изгонването е трудно.

# 7 964
Ама аз къде съм казала, че не им влияе, че и категорична съм била? Да не би и вие да пушите нещо, да му се не види? Споделих мои впечатления и ако ще до утре да се изреждате да ми обяснявате, че задължително съм пушач, че категорично твърдя, че тревата не влияе и разни други халюцинации, все ми е едно. Дано само ваши близки да не употребяват и да разберете ненадейно, както уж ги разбирате нещата от пръв поглед. Аз лично се шокирах за този човек.

Общи условия

Активация на акаунт