?Въпроси всякакви за СО? 2023

• 369 219
  • 8 160
  •   1
Отговори
# 8 025
Тогава защо питаш?

# 8 026
Жертва съм на домашно насилие. Не разбирайте- пребивания от бой, да кръв и болница.
Просто скандали, вербална и невербална агресия. Хваща ме в ръце, вдига нависоко и ме разнася във въздуха.
Хваща ме за гърлото, сграбчва ме за врата и гърдите, блъска ме в гръб.
Не искам този мъж, дори не искам да го виждам.
При последния скандал прекрачи с крак парапета на терасата и до смърт се уплаших, че може да си вземе живота.
Днес писах на майка му, че следващия път ще се обърна към органите на реда и ще си потърся правата в съда.
Тя вместо да му влее малко разум, че няма право да ме малтретира и да се държи така с мене, му казала, че той решава дали да сме заедно. Това нормално отношение ли е? Ако моето дете си позволяваше такова посегателство върху, момичето с което живее просто щях да му счупя главата, а тя продължава да е на негова страна.
Защо стоя ли? Няма да мръдна до момента в който не получа всичсо, което съм дава и платила за общия апартамент. Приемам съвети как да си искам парите, заема е на негова име, но аз плащам вноските

# 8 027
Тази питанка я имаше преди няколко месеца. Само, че тук е окрасена със заем. Поредното "дежа вю".

# 8 028
  • София
Жертва съм на домашно насилие. Не разбирайте- пребивания от бой, да кръв и болница.
Просто скандали, вербална и невербална агресия. Хваща ме в ръце, вдига нависоко и ме разнася във въздуха.
Хваща ме за гърлото, сграбчва ме за врата и гърдите, блъска ме в гръб.
Не искам този мъж, дори не искам да го виждам.
При последния скандал прекрачи с крак парапета на терасата и до смърт се уплаших, че може да си вземе живота.
Днес писах на майка му, че следващия път ще се обърна към органите на реда и ще си потърся правата в съда.
Тя вместо да му влее малко разум, че няма право да ме малтретира и да се държи така с мене, му казала, че той решава дали да сме заедно. Това нормално отношение ли е? Ако моето дете си позволяваше такова посегателство върху, момичето с което живее просто щях да му счупя главата, а тя продължава да е на негова страна.
Защо стоя ли? Няма да мръдна до момента в който не получа всичсо, което съм дава и платила за общия апартамент. Приемам съвети как да си искам парите, заема е на негова име, но аз плащам вноските

Тук трябва адвокат да се изкаже най-добре по въпроса със заемите и доказването..

# 8 029
Просто спри да плащаш и се махни , не може физическото и психическото ти здраве да е на заден план . Той нищо няма да ти върне , приеми го и се спасявай .

# 8 030
А апартамента на чие име е?

# 8 031
  • София
Ти се опитваш да омаловажиш насилието, защо се чудиш на майка му.
Консултирай се с адвокат. Но не виждам защо трябва да седиш там докато се чудиш как да си получиш даденото.
Изказването “ няма да мръдна докато” нулира “ жертва съм”.   Не си жертва, това си твоя избор.

# 8 032
  • София
Тази питанка я имаше преди няколко месеца. Само, че тук е окрасена със заем. Поредното "дежа вю".

Да, и аз я помня! Малеее, твърде много време вися в тая тема, значи!

# 8 033
Да го беше оставила да полети тоя тъпанар. Другия път го окуражи малко,подкрепи го. Кажи - давай, скачай, скачай, не мога да те дишам, умирай по-бързо.
Да, не си жертва. Нещо те кефи да седиш там.
Общите неща след раздяла се продават и разделят парите.

# 8 034
  • Пловдив
Много глупави жени има на тоя свят. Много тъпи.

# 8 035
Значи умираш, ама вноски за чужд апартамент не спираш да плащаш😳 тц, тц, тц вярно по Коледа стават чудеса😥аз най- накрая ги разбрах мъжете😉
Янтра👍

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 07:49 от ccvet

# 8 036
Първо се изнасяш, после отиваш при адвокат да се консултираш какъв е начина за парите. Ако си плащала по банков път, имаш доказателство.

# 8 037
  • София
Анонимна, защо държиш сметка на майка му за неговите действия, а не потърсиш на себе си, защо търпиш тези изстъпления върху теб?
За пари?!

Не знам чий го дириш там, ти майка или близки нямаш ли да те извлекат за косата и да ти обяснят, че пари се ИЗКАРВАТ? Късай и хвърляй!

# 8 038
  • Пловдив
И всъщност какво очакваш от майка му? Да застане срещу него - каквото и да е направил той е нейното дете, ти си чуждата. И недей да теоретизираш, какво би направила, защото е точно това - на теория, деца не изглежда да имаш.

# 8 039
  • София
Май и той стои с нея заради апартамента... и безплатните вноски.

Общи условия

Активация на акаунт