Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 130 - януари 2023)

• 103 876
  • 1 453
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Пожелавам си повече награди през 2023 година. За момента не чакам нито една игра, дано има скоро нови.

# 31
  • софия
Благодаря за темата! Много награди тази година за всички!

# 32
Благодаря за новата тема и Честита Нова Година! Дано е по-късметлийска от предишната Simple Smile

Чакам последното теглене на Куинс и някои тегления в Инстаграм (не вярвам да спечеля нещо от там, но съм участвала).

# 33
  • Пловдив
За много години! Нека Новата 2023 година донесе на всички ви здраве, щастие, късмет и успехи!
Моята фотокнига успях да получа на 30 декември. Тя стана прекрасен и неочакван подарък за съпругът ми, успях да го изненадам.

# 34
Аз искам да благодаря от сърце на Ализе за съдействието, което ми оказа за фото книгите. Въпреки че нямах потвърждаващ мейл, дойдоха  на 30ти. Радостта в очите на бабите е най-голяма награда! Благодаря ти!

# 35
Честита нова година.Пожелавам ви 365 дни щастие,положителни емоции,здраве и късмет.Нека 2023 година сбъдне мечтата на всеки ни!
И да не ви затрият коментара,да си кажа че чакам само Куинс.Такава каръщина ме е на легнала,че думи нямам.
П.п.За капак пък вчера нищо ми нямаше,а днес съм с температура и кашлица.Страхотен първи ден от новата година😀😀😀

# 36
  • София
Честита нова 2023 година и от мен! Желая на всички много здраве и късмет и наградите сами да ни намират през новата година Simple Smile
2022 година ме зарадва с няколко награди, като последната от ИГ още не е пристигнала - чаша и еко чанта от Аватар. Пожелавам си за 2023 г. коректни организатори на игрите и повече награди.

# 37
Здравейте, за играта на варта https://www.varta-ag.com/bg/promotion-aw-2022 трябва ли минимална сума някаква, не намирам в правилата да пише.

Няма минимална сума, пише който и да е техен продукт.

Понеже преди Коледа ме хакнаха и не мога да си вляза в акаунта, някой който е следил в ИГ играта на Орал Б и ДМ дали случайно е запазил победителите? Да знам дали да ме е яд. Благодаря!

А те дали са ги изтеглили? Според правилата до 14 дена след края на играта теглят, а тя е била до 26 декември. Не виждам коментари или стори с победители, обикновено и в коментар ги добавят.
Нямам представа, сега се сетих за играта, а няма как да си проверя съобщенията, ако се свързват лично. За това питах някой ако случайно е видял или запазил. Хакнаха ми фейсбук и от там замина и ИГ и сега профилите ми са заключени и развитие никакво. Тази игра беше с покупка, та поне има някакъв шанс ако си предоставя бележката да пробвам през друг акаунт да им пиша, ако случааайно пък спечеля 🤣

# 38
  • Б
Здраве за всички. Най- хубавия подарък, който получих през 2022 г бяха дървета от гората .бг

# 39
Честита нова година, дано късметът споходи всички ни...
Има ли все още кодове за фото книга, ако на някои му е излишен ще съм благодарна.

# 40
  • София
За много години,група!
Днес също ще има записване за дръвчета

Благодаря за новата тема,за готините съфорумки,които се радвам,че познавам и за всички награди,които съм получила и ще получавам!

# 41
За много години! Бъдете здрави, щастливи и много печеливши! Heart

# 42
https://flagflag.bg/Varhove-Hizhi

НАМЕРИ поне един от нашите флагове "Върхът" пред 11 от хижите на Витоша. Всеки ден разкриваме по една локация!
📸СНИМАЙ СЕ с нашите флагове пред хижите и СПОДЕЛИ снимките във Facebook или Instagram. ТАГНИ @FlagFlag.bg !

🎁СПЕЧЕЛИ термос, котлонче или щеки! Колкото повече снимки споделяш, твоят шанс за награда расте.

# 43
  • софия
Вашите отчети ме замислиха какво спечелих пре 2022г., май само  PS5 от Нестле и Микса от форума.

# 44
Честита Нова година на всички пишеши и четящи тук желая ви здраве и късмет. Аз чакам само последното теглене на Куинс.А относно равносметката ми 2022 г.е не мога да кажа ,че е добра ,но пък и четяща ви последните дни виждам ,че не само аз не съм имала късмет.Но от здравето по важно няма да знаете,но за с жалост го разбираме едва когато възникне здравословен проблем.Така ,че ви желая най -вече здраве от него по ценно няма.

Общи условия

Активация на акаунт