Искам да кажа... (202) през ЯНУАРИ 2023

• 52 972
  • 980
  •   1
Отговори
# 120
  • гр.София
Добро утро ☕
Лили, честито! Бързо да намериш и твоята кола 🚗
Ети, радвам се, че всичко е наред с ТМ 🤗
Мери, всичко да е наред и при теб!
Вчера си купих цвете в саксия, вече имам 2, да видим до кога ще оцелеят 😁
Навън духа ужасно и дъжд вали, а трябва да се пазарува, че утре нищо няма да работи тук, и ние свършихме сармите и баклавата, вече зареждам хладилника с яйца 🙂
Хубав ден момичета 🤗

# 121
  • Germany
Добро утро!
Лили, браво за изпита!
Ети, радвам се, че не е нещо сериозно при мъжа ти и стискам палци за работните неща!
И при нас е мрачно и дъждливо. Мислехме да ходим днес до единственият Коледен базар в района, който още работи, но май ще пропуснем.
Хубав ден на всички!

# 122
Момичета, черпя Ви за рождения ми ден.Пожелавам си само здраве за мен и всички, които обичам🎂🎉.❤️

# 123
  • София
Привет, момичета - кокичета Relaxed

Савина, жива, здрава, обичана и много щастлива бъди! Супер весел празник ти желая! Kissing Heart

Деси, дано цветята да оцелят по-дълго. Аз вкъщи имам около 15 орхидеи. Откак имаме куче започнаха да си заминават една по една. Отделно малкия все ги нацелва с някоя топка. Ама - здраве да е!
Ети, супер новина за ТМ! А за работата, ако не е твое няма да се случи! Kissing Face
Аз съм в доста приповдигнато настроение след като вчера стана ясно, че ни предстои служебно пътуване до Италия с ММ края на месеца. Отдавна го очаквахме. Relaxed

# 124
  • София
Савина, честита да си! Много здраве и късмет!
Върнах се от ЯМР. Не можах да играя до края, изпаднах в криза и ме извадиха. За 2-3 минути не съм устискала. Трябва да си лекувам нервите.
И на мен ми се очертават две командировки в чужбина тази година, но някак си още не мога да го осъзная, че ще се случи. И дали...

# 125
Много благодаря:heart:Kissing Heart

# 126
  • Бургас
Savina, честита да си! Здрава и щастлива бъди!

Мери, Hug , чувала съм, че си е сериозно изпитание за нервите.

# 127
  • гр.София
Честита да си Савина 🎊🎂🥂
Жива, здрава и много щастлива!
Олеее, Мери, ще го повтаряш ли?
Родива, браво! Това се казва хубава командировка/работа 😘

# 128
  • София
Да, не съобразих да си взема някакъв медикамент, някакви капки рескю съм чувала, че има. Казвам го, за да сте подготвени, ако ви се наложи.
Докато писах се появи още една отговор-не, няма да повтарям, каквото е излязло-това.

# 129
Савина, честит рожден ден! Да си жива и здрава!

Мери, много гадно, дано са успели да снимат всичко нужно.

От ЯМР-ра аз помня, че ми беше много шумно, иначе си кротувах там и гледах да мисля за нещо приятно.

# 130
Честита да си, Савина! Здрава, щастлива и с късмет!
Ети, много се радвам за ТМ!
Мери, да го разчетат и да назначат лечение, въпреки оставащото време.

# 131
Честита да си Савина!
Имам няколко ЯМР, не си спомням нищо от тях. Калин има един, бях с него в залата, шумно, детето ти вътре. Имах чувството че полудявам. А и после детето ми беше като мъртвец.

# 132
  • Germany
Честита да си, Савина! Здраве и късмет!
Мери, дано могат да ползват изследването. Аз знам, че мръднеш ли и почват от начало. На моя приятелка тук и дадоха някакво успокоително преди изследването, защото им сподели, че има клаустрофобия.

# 133
  • София
Ще походя още по изследвания аз, нещо не могат да установят точна причина за състоянието ми.

# 134
Много Ви благодаря за страхотните пожелания!  Прекрасни сте!🥰❤️ Имах супер ден, бяхме в една страхотна сладкарница с дъщеря ми, после карахме кънки.За пръв път ми беше, но се понаучих.По късно боулинг, че синът ми беше на училище.В събота съм поканила гости.🥰

Общи условия

Активация на акаунт