Искам да кажа... (202) през ЯНУАРИ 2023

• 52 981
  • 980
  •   1
Отговори
# 135
Здрава, щастлива и обичана да си,  Савина. Весел празник.

# 136
  • Ямбол
Савина, честита да си!
Много здрава и всички около теб. Само хубави неща да ти се случват и всичките ти дни да са прекрасни!

Оф аз нямам търпение да извадя документа и да карам. Толкова съм се навила, че чак пренавила.
Търсих около гимназията, къде не е синя зона, че да ходя с кола до училище, близо е, но тъкмо да посвикна, а и зимата така или иначе сутрин ползвам таксита, а и вечер при втора смяна.
Утре отпрашвам към Враца, дано и на живо колата е такава, каквато я разглеждахме по снимки и клипчета.

# 137
  • Варна
Савина, честита да си!
Лиле, безаварийна.
И си вижте пожарогасителите, че скоро на моя мъж му взеха талона за изтекъл срок

# 138
Моя го взех онзи ден, че гасихме скоро подпалила се кола на пътя. Но ще проверя тези в къщи ( навик от живота зад океана)

# 139
  • София
савина, честито, бъди здрава, щастлива и обичана. Ако си от София, сподели ми сладкарницата, моля.
лили, безаварийно шофиране ти желая!

# 140
Бъни, пожелавам ти по- бързо да попаднеш на специалист, който да ти разреши проблема.
Лиле, стискам палци скоро да се похвалиш и с кола.
Стейси, как сте? А котките?

# 141
  • Варна
Марѝ, действаме по къщата. В момента е съборено вътрешното стълбище, ще правим ново. До пролетта мислим да се нанесем. Засега само една стая има готова за обитаване, трапезарията. Само моят мъж да намери време да сложи чучура на чешмата. Купен е, но не е монтиран.
Девойката се прибра в София, котките са добре. Grinning
Девойката се наигра с котките и много клипчета имам забавни, ама не могат да се качват директно тук все още.

# 142
  • Бургас
Ходих в училището на момичетата за избор на обществен съвет И Приятно ми е, първа резерва! Simple Smile Окъснях и сега резерва -не резерва готвя боб .
Лили,честито! Аз съм далеч от това постижение. Онзи ден Селесте даже ме видя, докато шофирах. За малко да не им спра на пешеходната
Савина,честит рожден ден!

# 143
Стейси, добре звучиш, продължавайте в същия дух!
Ех, Лина, има ли кой да обвиниш за закъснението ти? Поне да ти олекне малко докато хапваш от боба. Simple Smile

# 144
  • Бургас
Лина, аз затова удобно го пропуснах този съвет, че като се знам каква съм услужлива, щях да поддам. Бая се позачудих вчера това ти ли си, ама викам си ще махна за поздрав. После пък се зачудих дали инструкторът няма да ти се кара, че се разсейваш, махайки на този и онзи.

Бъни, дано скоро се установи причината и се назначи подходящо лечение.

# 145
  • при моите деца .....
Привет!
Савина, честит рожден ден!
Бъди здрава, много щастлива, обичана, сбъдваща мечтите си!
Оцелях!
Болят ме краката, спи ми се.....
Преподавателската норма е неслучайна....
Сега, като вземам часове на болни колеги - и то само 7 за 3 дни - се уморявам......
Хубава вечер!

# 146
  • на Мелмак
Савина, честита да си!
Обичана и глезена!
Добре да си изкарате в събота.
Лили, дано е твоята кола, моя приятелка си взе много случайно чудна колица като за първа. Дано и ти си късметлийка.
Аз нещо съм се бъгнала, вчера тръгнахме към Банско, на Симитли се смених с ММ, не можех повече, глава ме заболя, свят ми се зави. Днес си викам, не аз ще карам, е, 40 км преди София пак се сменихме.
Наздраве да ви кажа Wine Glass

# 147
  • Canada
Лили, честито! Безаварийно, бързо да се намерите с твоята си кола.

Савина, честита да си! Здрава, щастлива, обичана!

Бъни, 🍀

На капки за уши и сироп за кашлица е моята магарица, вирус ли е, настинка ли е. Ма мн упорита гад.

# 148
Савина, здрава и щастлива да си!

Лили, дано си паснете с колата 🙂 Ще чакам да се похвалиш.

Стейси, браво, вижда му се края. И от теб чакам снимков материал 😁

Бъни 🤗

# 149
  • на Мелмак
Бъни, дано скоро се намери проблема. Hug

Мери, и аз съм била на ЯМР, досадно ми беше тракането, но е трябвало да те предупредят. Дано имаш резултат.

Стейси и аз се нареждам за снимки.

Фонси, щях да те питам за твоите възглавнички с животни-откъде са?

Общи условия

Активация на акаунт