Искам да кажа... (202) през ЯНУАРИ 2023

• 51 836
  • 980
  •   1
Отговори
# 60
Боби, имах свръхобгрижваща баба. Грешка е. С моите деца съм повече в другата крайност, засега схемата работи в тяхна полза Simple Smile

# 61
  • при моите деца .....
Добро утро!
Първи работен ден за 2023.
Дано е спокоен, защото е вторник, а вторник ми е натоварен....
Пореден ден със страшно главоболие...
Хубав ден!
Спорна работна седмица!

# 62
Добро утро.
Да стартираме и работната година.
Ние проекта за слънчевата система лесно направихме, носе чудя днес как ще го занесем, че мъжът ми е на работа и ще сме двамата с детето.
Успешна седмица.

# 63
Добро утро!

Хич не ми се ще да започва работната седмица,  ама няма как. Поне да е спокойно!

Спорен ден,  банда!

# 64
  • Бургас
Добро утро!
Вече знам,защо не мога да спя и се будя постоянно....
Докато бяха почивните дни и празниците си спях,без да се бидя цяла нощ. Ама ей,на снощи през час се събуждах.... Стрес от ранното ставане имам 😂🤔☺️😱
Ха,честито ни ежедневие !

# 65
  • София
Добро утро!
Спорен да ви е първия работен ден от годината!
Карз, и аз май съм като теб. 😀
Аз за домашните на децата си стоя в периферията. Мога само да давам съвети и да помагам с неща, които не могат да се справят сами. Все пак ще оценяват тях, не мен.

# 66
  • Бургас
Аз отговарям децата да имат ядене за деня, баща им да имат джобни. От там сами се оправят. Чанти,дрехи,домашни са техен ангажимент. Единствено вчера ударихме по едно рамо. Малък ,новогодишен подарък Simple Smile

# 67
  • Бургас
Добро утро!

От 6 съм будна, голям мерак за работа Joy , а всъщност не ми се очертава такава. Ще ходим с майка на гости на леля в близко градче и ще се приберем следобед, след това ще я подхващам.

Аз ще си мълча за раницата, че я оправях до миналата година. После се сърдя, че не пипва нищо девойката. Що ли?

Спорен и спокоен първи работен ден!

# 68
Добро утро и от мен.
Да е лек денят и с по- малко работа и напрежение!

# 69
  • на Мелмак
Добро утро,

Раници не съм оправяла, но съм помагала на малкия да си създаде рутина. В първи клас и двамата сами си правеха закуска, аз им правех сандвичи, но примерно пък те ни правеха сандвичи на плоча, от тези със запечен кашкавал, яйце, филе. Тогава много ми помагаха в кухнята. Сега, ако не им хареса, това, което съм приготвила те си правят нещо друго Grinning
Почивка съм тази седмица, но пак се събуждам рано.

# 70
Децата единствено не трябва да бъдат неглижирани. Иначе дали ще бъдат свръх обгрижени или оставени да се справят сами, няма значение. И едните и другите ще имат какво да кажат на психоаналитика си Grinning

# 71
  • гр.София
Добро утро ☕
И аз от обгрижващите майки😁 сина до 10годишен го обличах, после се роди сестра му и му се наложи да порасне, сега е ред на момата, не я обличам ама я мързи да гледа.
Да ви се похваля, че съм взела изпита по немски, чакам и сертификат по пощата да ми изпратят 🙂
Хубав ден момичета 🤗

# 72
  • Бургас
Аз моите ги уча да са самостоятелни. Така съм гледана аз, така гледам и децата си. Предполагам отстрани изглежда странно/ може и да е/ ,но за нашето семейство това работи добре.

# 73
Боби,защо ти оправяш раницата на Митко?
Още аз я подреждам....
Свръхобгрижваща съм...
Знам, че е грешка .
До преди 15 дни не можеше да закопчава цип....
Осъзнавам грешката си... ☹️
И на мен ми прави впечатление. За каката не трепериш така и си ѝ дала много голяма свобода, докато малкото е свръхобгрижвано, което го прави зависимо.
Аз съм мързелива майка и ни раници правя, ни приготвям дрехи за училище. На каката ѝ се наложи много бързо да порасне, докато живяхме в Прага. Малкият е лигльо и се опитва, но при мен номерата му не минават.

# 74
  • Germany
Добро утро!
И аз сред супер обгрижващите майки. Така съм гледана и аз. Смятам, че има и своите плюсове, но не бива да се прекалява. Малкият с неговите вечни боледувания е определено по обгрижвания, но вече е доста по самостоятелен.
Големият тръгва след малко за Париж. Вълнува се много, а и аз с него Simple Smile
Успешна да ви е и седмицата и годината!

Общи условия

Активация на акаунт