Искам да кажа... (202) през ЯНУАРИ 2023

• 51 838
  • 980
  •   1
Отговори
# 75
Моите не са случили на родители Joy
Първата и най-важна задача в първи клас ми беше да ги науча да се оправят сами. Показах, помогнах, оттам насетне само дуднех Mr. Green

Традиционно в последните години стартирам със зъболекар.
Тържествено обещавам повече да не ям сурови бадеми. Или ще ги ръпам като хамстер Satisfied

Боби, и аз се чудя - голямата обикаля сама света, а Митето го отнася постоянно.

Съни, А баш. Това за психоаналитика си го крада Sunglasses

# 76
  • София
Деси, честито за изпита! Purple Heart
Мони, дано сина ти да си изкара прекрасно на пътешествието.
Успешна формула за възпитанието няма. После свекърви, тъщи така или иначе пак ще намерят за какво да не са доволни от децата ни. Така, че който както го чувства вътрешно. Relaxed
Аз също много държа на това децата да станат самостоятелни от малки, а не до 40 години да ги дондуркам вкъщи.

# 77
Добър ден! Не знам къде е истината, мисля че е индивидуална и е хубаво да се водим по детето. За здраве съм обргрижваща и протективна, за излизания също, но за училище искам да се справя сама. За жалост баба ѝ я дондуркаше с раница и домашни до 4 клас, та някъде там сгрешихме и към днешна дата е разсеяна, вечно нещо не разбрала и закъсняваща, просто защото по подразбиране някой друг ще се погрижи. Това за училище... обаче за дрешки, излизания, нещо дето ѝ е на сърце, светът ще обърне, за да го направи. Все си мисля, че животът ще я научи да се справя сама и докато е при нас ще си е глезанка, едничка е, обаче има и моменти, в които много се напрягам, признавам си.
Деси, да го полееш, честито!

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 00:03 от tuty

# 78
  • на Мелмак
Деси, честито за изпита!

Мони, добре да си изкара и ти малко да се притесняваш Simple Smile

Днес и утре ще имам нужда от едно палче Joy

Аз съм расла под похлупак, това ми е създавало много грижи и даже проблеми, трудности след една определена възраст, така, че целенасочено поставям задачи. Но, да, всеки си знае и е според детето Simple Smile

# 79
Тути,минахте ли прегледа? Как са нещата? Ние минахме,всичко е наред,огромно подобрение има,но продължаваме с АБ 10 дни. В петък пак на преглед. Извинявам се,че ви натоварих тези няколко дни с мрънкане и спирам вече. 😊

# 80
  • Germany
Ени, много се радвам, че Синеочка е по добре! И не си ни натоварила, нали сме тук и за да си помагаме, най малкото с виртуална подкрепа.
Тути, как е Монката?
Днес имахме нещо като междинен тест и учителката каза, че се справям много добре. Доволна съм Simple Smile

# 81
  • София
Ени, от тук нататък само весели и забавни игри за Синеочка. Без никакви болести.  Kissing Face
Мони, дано и теб все така да те хвалят.
Нашите клиенти явно все още са в някакъв зимен сън следпразнично. Но пък как ще избухнат след няколко дни...

# 82
  • Canada
Винаги съм смятала, че каквото родителите не успеят да научат децата, животът го прави. Понякога по труден и болезнен начин, но... c'est la vie.

Приоритет и за двама ни като родители винаги е било детето да е максимално самостоятелно. Съобразено с възрастта и възможностите му, разбира се.

Деси, Мони, браво!

Ени, хубави новини са това!

Изключително неработно ми е, а изсипват с голямата кошница в бача. Сакън да не се отпуснат малко тези хора 😁

# 83
  • София
Видях си фактурата от Виваком и забелязах някои нередности и начислени суми... реших да звънна на оператор и да разнищя какво се случва. Изкараха ме, че съм била в Слънчев бряг, а аз повече от 2 години не съм ходила натам... и съм пращала есемеси до Англия, при положение, че нямам един такъв контакт в телефона си. На всичкото отгоре, ми викат, че когато съм в Европейския съюз и говоря с държава в Европейския съюз, няма да ме таксуват, обаче са ми взели едни 7 лева. Когато ги попитах защо, отговориха, че защото съм била в България, а номера е от ЕС. Попитах ги нима.. България не е в Европейски съюз - като цяло много неадекватен съпорт, малоумни оправдания... защо се хванах на играта им, всички мобилни оператори са мошеници. На всичкото отгоре казаха, че ще увеличат цените с 10%...

# 84
  • при моите деца .....
Привет!!
Деси, Мони, браво!
Ени, радвам се, че Синеочка е добре.
Ето, стискам палци 🍀🍀🍀
Уморена съм.... Безкрайно.

Днес имам 14 000 крачки, след 10 дни застой чувствам приятна умора....
Днес бях цял ден със зверско главоболие.... Не е кръвно....
Сега мога да легна и да заспя....
Дано убедя децата да лягаме по-рано.
Хубава вечер!

# 85
  • Бургас
Днес на работа хихи-хахо ,пия си кафе,говорим си с колежките.Застой преди да се разработят останалите.
Прибрах се -едно ядене за вечеря правих,сега друго за ученичките.
ММ ,нали и млад татко,та днес по обяд се прибрал да проверява заека, че за първи път е сам толкова дълго.

# 86
Ени, много се радвам за вас!
Нашата контрола мина също добре, чиста е на дишане, ще продължи с антибиотика и ще продължи да си поспива вкъщи, че ѝ се удължи ваканцията до края на седмицата.
Стоянова, сезирай КЗП.

# 87
  • Бургас
Тути, Ени, радвам се за добрите новини покрай децата.

Ети, надявам се палците днес да са помогнали.

Дано и Мери е по-добре!

Деси, Мони, браво, момичета!

Днес прибрах украсата, цял месец стоя, стига ѝ.

# 88
  • при моите деца .....
Добро утро!
Снощи рано припаднах и се събудих почти час преди алармата.
Сядам с кафето.
Украсата ще прибирам на Ивановден.
Време е за режим....
Качила съм доста...
Счупи се кантара, но ще си взема нов.
Болят ме ставите, тежа си, не ми е комфортно.

Хубав ден!!!

# 89
Добро утро!

Вчера май всички се бяха настроили да влязат лежерно в новата година,  та в офиса беше добре. Ще видим днес.

Спокоен ден, банда!

Общи условия

Активация на акаунт