Искам да кажа... (202) през ЯНУАРИ 2023

• 52 950
  • 980
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро.
При мен лудницата почна с пълна сила и ще е така поне до средата на февруари.
Радвам се за Монката и Синеочка. 
Хубав и успешен ден.

# 91
  • София
Добро утро. Аз чакам за изследвания пред лабораторията. Има много хора, явно грипа настъпва.

# 92
  • Germany
Добро утро!
Заспах към 22.30 и се събудих в 6.00. Поне имах време бавно да си изпия кафето, че иначе бързам за курса. От днес и мъжа ми е на работа, но подозирам, че тази седмица ще му е по лежерно, защото в петък е почивен ден и повечето хора са си пуснали отпуска. Нещо не можах да си почина покрай празниците. Ще си наваксвам през уикендите.
Монката и Синеочка да са все по добре!
Мери, дано и при теб се е облекчила ситуацията!
Бъни, стиснати палци за изследванията!
Хубав ден на всички!

# 93
  • гр.София
Добро утро ☕
Наспах се аз!
Радвам се, че болничките сте по добре 🤗
Моята щерка много ме ядосва вчера, отказва да излиза, не е излизала от 30 декември, стои завряна в стаята под завивките, яде и пак се завира там, айпад, телефон, слушалки и се е зомбирала! Всичко и прибрах вчера, то беше тръшкане, ревове, ужас, искала си вкъщи! Тая ваканция ще ме съсипе, толкова дълга.
Режим и аз ще подхващам, че положението е извън контрол 😁
Хубав ден момичета 🤗

# 94
Добро утро. Снощи в 2 часа, след като инхалациите не помогнаха, си запазих час при лекар. Само се чудя къде се наредих така?

# 95
Добро утро!
Все по-добре да са болните Flowers Four Leaf Clover

Деси, като те прочетох и се сетих за първия локдаун от пандемията. Голямата не излезе три месеца от вкъщи.
Едвам я изкарвах поне на двора, на въздух. Ужасно беше.

От толкова почивни дни снощи кукнах в 3, до 5 гледах филми и разбера се, сутринта се успах Joy
Вчера беше много хубаво времето, днес мръчкаво.

# 96
  • Бургас
Добро утро!
Радвам се,че децата оздравяват вече!
Мери,Бъни,всичко да е наред и при вас!
Тит,ти къде се скопоса така? Бързо да се оправяш!
Деси,явно й липсват бг дружките на щерката! Нормално е. Дано бързо де приспособи към новата среда!

Вчера бяхме всички колеги на работа. Много добре си изкарахме! Хубав ни е колектива! Едната колежка,чака всеки момент да стана баба за втори път и всички тръпнем в очакване,заедно с нея!

Чудя се,дали и аз да не прибирам украсата 🤔

# 97
  • Бургас
Същата домашна котка имам у нас, ако не бяха тук братовчедките, нямаше да си подаде носа навън цяла ваканция.  Бащичко, к'во да правиш.

Бъни, Flowers Four Leaf Clover

Тит, оздравявай бързо!

Овършах рано Лидл, после пералня, прахосмукачка и засядам вече да работя. По някое време ще сготвя едно свинско със зеле за вечеря, нищо че до снощи обирахме новогодишните сарми.

# 98
  • София
Привет и от мен, момичета!
Аз също нещо се скопосах по НГ с хрема и кашлица. Явно, защото пропуснах СТА-то в хотела.
Снощи си правих промивки със солен разтвор и днес сякаш съм малко по-добре.
Деси, може би трябва да имаш доста по-голямо търпение със щерката. На моята й трябваше доста време докато свикне с новото място. Гледах да излизаме по-често заедно, да й показвам хубавите неща на града и многото начини за забавление. Сега вече си намери нейните добри приятелки и нещата си дойдоха на мястото. И твоята ще се справи по нейния си начин.  Kissing Face
Бъни, Тит, Ети стискаме палци и чакаме новини от прегледите. Flowers Four Leaf Clover

# 99
Доброто е, че не е слязло към дробовете. лошото, че в момента върлува някаква кашлица, която не се влияе от медикаменти. Изписаха ми куп лекарства, да се надявам да подействат за задната хрема, и да усилят имунитета. Казаха да продължавам и с инхалациите.
Успокоих се, че няма да умирам и взех да прибирам украсата. Не знам какво става, купила съм само 5 нови играчки и....не ми достигат кашоните.

Болните да се оправят бързо, че ей го де, ски сезона дойде.

# 100
  • Germany
Титина, Родива, оправяйте се бързо!

# 101
  • Бургас
Елхата я прибрах още на втори. Доведоха малката внучка, докато каката е на рожден ден.Успяхме и на площадка да се полюлеем двете, и да приберем 3 броя елхи, които лудата й баба беше нацвъкала из двустаен апартамент. Плюс една аранжировка по цялата секция. Един комплект от лампичките предадоха богу дух от престараване да ги навием хубаво.Нищо, тъкмо да имам повод  да купя няколко вида за следващото украсяване.
Около мен всеки се оплаква от настинка, драскане в гърлото ....
Обмислям да си купя каничка за промивка на нос. Има ли някой опит, със синузит съм и е много тежко като се разболея. Издевателствам над себе си с всевъзможни процедури. Сега и това съм решила да си имам.

# 102
  • Ямбол
Привет!
За много години!

Най-после мина зорът, взех си изпита от втория път.
В петък отивам и за кола, дано излезе читава, че далече ще пътуваме заради нея.

Наистина има много болни. Синът изкара някакъв вирус, но нали бъдещ доктор, отказа да пие нещо по-силно от прахчета и ердомед за кашлицата.
Тук всеки се оплаква, че има по някой болен у дома. Инструкторът ми днес на изпита сподели, че не му е добре, дезинфекцираше постоянно, но не се знае. От сина не можах да прихвана, дано и от днес се размина.
Аз по други причини се тъпча с какви ли не добавки и витамини, та може и те да ми помагат да не хващам вирусите.

Всички болни в темата бързо да се възстановяват!

# 103
  • някъде ... тук ...
Браво, Лили!
За много години!

Много болни... да се оправяте по-бързо!

# 104
Честито, Лили! Да полееш изпита. Аз се тъпча с шоколад и вино. На изследванията само кр. захар е висока, а очаквах още несъответствия.  Бел, вместо каничка може да ползваш спринцовка са по- голям кубик.

Общи условия

Активация на акаунт