Искам да кажа... (202) през ЯНУАРИ 2023

• 52 248
  • 980
  •   1
Отговори
# 600
  • при моите деца .....
Привет!
Тит, стискам палци. Какво стана при лекаря?
И аз не гледам сериали, нямам време и за книги....
Прибрах се. Уморена съм....
От 23 до 27 сме грипна ваканция.
Лека вечер!

# 601
И аз надничам да видя Тит писала ли е. Мисля я много. Дано вече да се намери подходящо лечение.
При Фонсче и Мони също да се разтуря лазарета.
Боби,честита ваканция! 🤭
Синеочка взе да недоволства,че толкова дълго я оставих вкъщи. Още 2 седмици не ми се мисли. 😅

# 602
Дробовете ми са чисти ( и след поредната ренгенова снимка). Има някаква инфекция в горни дихателни пътища, но била пренебрежима. И като че карам грипа, дето ми го донесе Калин, температура, повръщане, като сложим и кашлицата- представете си какво е. От 1 януари съм с тази кашлица и се виждам в чудо.

# 603
  • гр.София
Добро утро ☕
Олеее, Тит! Много време продължава това нещо, ужасни вируси, Ковид, сега пък грип, чудя се какво следва... Стискам палци бързо да ти мине ✊
Ени, пускай синеочка да си играе 😘
С това ранно ставане вечер заспивам с кокошките 😁
Работата ми е интересна и времето не го усещам кога минава, и през два часа имаме почивка.
Хубав ден момичета 🤗

# 604
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Нищо ново при мен, но да се разпиша.
Снощи пропуснах вечерното разкрасяване, всъщност само един път се мазах тази седмица.
Споделяйте, да се мотивирам.
Успешно продължавам режима.
И днес имам часове заместване....
Хубав ден!

# 605
Добро утро.
Ох, Тит, ужасно.
Днес цял ден съм в едно обучение.
Хубав да е денят ви.

# 606
  • при моите деца .....
Ох, ужасен вятър има при нас....
Планирах да ходя пеша на работа....
Тит, дано се намери облекчение. 🍀

# 607
Добро утро!

Тит, дано да минава вече, че много се намъчи!

Днес след работа пътуваме за София. Ще ви помоля утре за стиснати палци, че е за здраве.

Спокоен ден, банда!

# 608
Добро утро.
Тит, бързо да ти/ви мине и тази гадост.
Али, стискам палци. И лек път.
Боби, с малки стъпки ще стигнеш до заветната цел. Не се отказвай от режима, защото при някои хора (мен) и някои режими понякога трябва малко повече време, за да се размърда метаболизмът.
Съни, да мине бързо и интересно обучението.
Ени, мислех си, че Синеочка е домашарче. Кажи ѝ, че така ще става доста по- късно, вместо рано сутрин.
Хубав ден, момичета.

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 07:39 от mariat

# 609
  • Germany
Добро утро!
Титина, надявам се, че този път са ти дали кортикостероид и вярвам, че бързо ще се повлияеш!
Али, стискам палци!
Ужасно ми се спи... Големият е по добре. Днес ще звъним за резултатите от стерилната урина. Надявам се, ако излезе нещо, да са му дали верният антибиотик, а не да сменя пак. Ще използвам, че си е вкъщи, да го накарам да звънне за оферти за циклене и на фирми за преместване, че местенето ни наближава.

# 610
  • Canada
Добър ден!

Тит, хормоните, щитовидната как са ти? Паник атаки? Пробвала ли си дълбоко дишане?

Але, стискам 🤞

Вчера бях като след среща с бързия влак, днес има надежда 😁

Ужасно ненормално време. Спешно ни трябва сняг и дъжд, язовир Йовковци е окаяно пресъхнал 😏

Още нямам вкус и обоняние 😁

# 611
  • Бургас
Добро утро!
Деси, честита ти работа! Да попаднеш на хубави колеги и шефове!
Тит,Калин,Мониният син,бързо да се оправят!
Алечко,стискам!

# 612
  • Бургас
Добър ви ден!

Тит, дано днес сте по-добре с Калин!

Фонс, днес да започне подобрение!

Але, Flowers Four Leaf Clover

По задачи обикалям днес, маникюр, до болницата за епикриза, после ще се редя при личната на децата, оттам на сестра ми неуредици в университета имам да оправям. Платила съм й семестъра онлайн преди 20 дни, парите отдавна са им сметката, платежно им е изпратено, но не, трябва да им се занесе лично, за да заверят книжката.

# 613
  • Бургас
Седя си аз на работа и кротко си цъкам на компютъра и ММ ми праща тази снимка. На плаж са хората,къпят си се                

# 614
Помислете ни с добро, чакаме с малката пред УНГ. Пак й се запушиха ушите.

Общи условия

Активация на акаунт