Искам да кажа... (202) през ЯНУАРИ 2023

• 52 217
  • 980
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
С вас съм,Руми! ❤️

# 616
Калин е пушка, класната му каза да не го пускам още на училище обаче ( те без това май-ще излизат в грипна ваканция)
Мони, не са ми дали нищо. Опитват се да овладяет рефлукса ( които се появи сега)
Фонсе, всичко ми е в норма, паник атаки нямам. Иначе дихателни практики правя от години и мисля, че те най-добре ми помагат, като се закашлям. Убива ме не спането. Снощи правих компрес със извара. Всъщност днес към 6 часа. Като че успокоява нещата.
До там я докарахме, че ММ мисли заради тази кашлица да се местим от догодина във Варна

Руми мисля те. И теб и детето.

# 617
Няма възпаление, само промивка. Сега чакаме лекарството да я подготви. Всичко хубаво, но сме полегнали в коридора пред кабинета. Българска действителност 😆

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 20:24 от rummi_pl

# 618
  • Germany
Тит, не знам къде ходиш на лекар, но според мен проблема ти е в трахеята и ти трябва кортикостероид за поне 10дни, за да не стане това чудо хронично. Моя позната тук, преди години, така я мъчиха месеци след един вирус и накрая почна да прави пристъпи почти всеки ден. Наложи се около година да си пръска кортикостероид ежедневнно и се оправи. Пулмолог й го предписа.
Руми, да се отпушат след процедурата ушите на щерката и да няма повече проблеми!
Големият е на уролог в момента, да видим какво ще каже. Иначе не го боли вече и стерилната урина била чиста, ама на 2 антибиотика няма как да е друга, според мен. Още ми е притеснено, защото така и не разбрах какво точно му има и се надявам след днешният преглед да имаме яснота.

# 619
  • София
Не помня вече в коя тема точно някой хвалеше добър офталмолог. Ако можете да препоръчате в Сф за детето, че изведнъж нещо започна да не вижда добре надалече.

# 620
Алексиева, очна клиника Визус, в София препоръчвам за деца.
Мони, някакви други изследвания, ехограф поне, правили ли са? Че то само бактерии  се виждат в стерилната урина.
Руми, карала ли е грип дъщеря ти? Аз след грипа оглушах.  С промивка и антибиотични капки, плюс противоалергично попремина при мен.
Тит, изключи и алергия, ако не си го правила, щом снимките са чисти.

# 621
  • Germany
Тути, да, ехограф и доплер са правили онази вечер в спешното и днес също. Уролога е казал, че не вижда нищо обезпокоително и че инфекцията според него е овладяна. Да си допие антибиотика, да си почива и да пие повече вода. Отдъхнах си!

# 622
Браво, Мони. Значи сипвай си чаша вино и си отдъхни.

# 623
  • София
деси, честито за новата работа. Пари и спокойствие ти желая!
мони, радвам се, че всичко е наред!
rummi, да има ефект от промивката и детето да е добре.
fonce,този вирус не е модерен вече, бързо да се оправяш!
Уж си пожелавахме здрава година Stuck Out Tongue Winking Eye, пък как тръгна. От февруари всички да сме пушки Flowers Four Leaf Clover

# 624
Тути, не е грип.
Пушка е детето, само едни капки ще слага за няколко дни, за да не стане инфекция.

Али разписа ли се? Нали и тя по лекари щеше да ходи.

Как сте с вятъра, при нас уж по-лек, но е откачил една ламарина на покрива.

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 10:09 от rummi_pl

# 625
Али разбрах, че ще е утре, но от днес стискам палци.
Вятърът днес беше по-добре от вчера.
Маскирала съм се и почивам вече.

# 626
  • Бургас
Болните,я се оправяйте бързо! ❤️
Признавам си,че ме мързи да се мажа с крем. Спи ми се,две не виждам 😔
Лягам си,пих и хапче,мента,глог и валериан,дано да спя.
Лека нощ,прекрасни!

# 627
Проблемът го имам цял живот, един ден изчислявах колко време имам изкарани по болниците - почити 1/3 от живота ми. Нямам алергии ( имам кръвни тестове правени срещу 2000 алергена). Последните две посещения са при двама различни пулмолози ( единия ми е препоръчан от моя лекар в Германия). И на ЛЛ и на пулмолозите заключенията са едни и същи. Имам правени и МРИ на дробовете. Тогава установиха липса на Д3 и съм на 5000 единици. Естественно последно време не ги вземам и веднага цъфнах.

Родива, имаме една бивша съфорумка. Мисля, че беше известна под името Мина. Има офталмологичен център. Препоръчвам я, ако не е нещо с което те могат да се справят , ще те изпрати при лекари, на които тя вярва.
https://www.facebook.com/www.opticgallery.eu

# 628
  • Canada
Карзче, вземи си магнезий 🤗

Тит, за дърпане на ушите си!

Руми, радвам се, че е добре девойката!

Зле ми се отразява стоенето вкъщи, две поръчки напред съм 😁

# 629
Това да ти е злето, Фонс.
Аз днес върнах две пратки, нещо не ми върви на покупки напоследък, имам чувството, че производителите правят дрехи за девойки с импланти в дупетата и гърдите.

Общи условия

Активация на акаунт