Отговори
# 15
# 16
Гледам го и нето в  Доктор Чудо Grinning
В отделни моменти очаквам да  изскочи отнякъде и Йълдъзка Joy
Синеочко прескочи трапа , спасиха го . Ще продължа да си гледам /не много ангажирано/ сериалчето .

# 17
Аз пък се кефя на Зейнеп как се гъбарка с Хандан. Направо я попилява, но оная не се усеща. Доста гаден номер с кафето и лекарството.

# 18
За много години!
Момичета, кажете ми моля Ви, че тази втора серия по БТВ е нечий сън, не може да е истина, нали!?

# 19
Аз не видях какво дават днес, но по принцип, има един епизод, дето не е истина. Чаатай женен за Джансу ли беше днес? Ще продължи повече от една серия по БТВ.

# 20
Оххххх, много ти благодаря, успокои ме. Точно този кошмарен епизод даваха по БТВ.

# 21
И аз съм шокирана, дори тръгнах да търся из старите теми.

# 22
Здравейте. Сега видях, че има тема за Забранената ябълка във форума. Чат пат ми излизат из фейса някакви кратки сюжети и бях гледала,че Йълдъз е успяла дама в бизнеса с козметика, и все още беше женена за Чаатай. Но днешния епизод ме шокира, голяма измишльотина и тъкмо си викам Сигурно някой сънува и видях, че и вие тъкмо това сте писали. Всъщност някой знае ли със сигурност това нечии сън ли е или сериалът тръгва в коренно различна посока?

# 23
Не тръгва в коренно различна посока. От телефона съм и не знам как да направя скрит текст, Та няма да давам повече подробности, че може да има някой да не иска да знае. Цялото нещо продължава само една оригинална тяхна серия. Имайте малко търпение.

# 24
Добро утро на Йордановден!

Честито Богоявление! Heart
Да започнем деня си с чашка кафе, добро настроение и
пожелания за здраве и щастие! Честито на имениците!
Благословен ден!
Flowers Four Leaf CloverFlowers Rose

Благодаря за всичко споделено! HugTwo Hearts
Вчера успях да изгледам 160 еп. а бг.превода.Опасна е Асуман!Как се преструваше на прегледа!Върти, суче иска си Енгин за зет.Трябва да е богат с фирма!Ако знаеше за Селим и семейството му! Simple Smile

Еда с Руткай...

Да видим и как ще се почувстава Хандан,когато разбере,че дъщеря й е съперницата! Grinning

Направили са кратко клипче на Доаан и неговия харем...Simple Smile
https://vk.com/edaeceworld?z=video-61185313_456240670%2Ff90eea73 … pl_wall_-61185313

В Чили продължава излъчването на ''ЗЯ''

Приятен и запомнящ се ден!

# 25
Биран Дамла във филма, в който е снимала. Доста различно изглежда с тази коса и тоалет.

# 26
Добро утро на Ивановден!

Да посрещнем заедно утрото с чаша кафе и добро настроение! CoffeeFlowers Four Leaf Clover
Да си подарим един прекрасен ден, да бъдем усмихнати и позитивни, и
поздравим нашите близки и приятели носещи името на Св. Йоан Кръстител.
Честит празник!
Flowers RoseFlowers BouquetFlowers Tulip

За сега нищо ново не открих!Очакваме новите снимки и озета за 161 еп.!

Еда в предаването....

и в ''ЗЯ''

За Онур нищо ново и в ТТ върви туит придружен със снимка:
-#onurtuna nerde/Къде е Онур Туна?

https://twitter.com/lovetrianglesTU/status/1611444198296719386

Желая ви приятен ден!

# 27
# 28
Изгледах последната серия. Ендер е опасна. Как е разбрала за Джулия? Или е поредната постановка? Може да ѝ е платила, за да се върне при Доан и да направи сечено на Йълдъз.
Малко ми прилича на “не е важно аз да съм добре, важно е Вуте да е зле.”

# 29
Гледам сериала по БТВ, наистина ли Ялдъз е била в кома 5 години… или някой нещо сънува 😀

Общи условия

Активация на акаунт