Изпитани сайтове за парфюми - януари 2023

• 107 965
  • 708
  •   1
Отговори
# 285
# 286
  • Стара Загора
magicjo, от кога им се каня на тези яйца... Бих взела всички аромати, само заради опаковката.

# 287
Сърдечно благодаря.
Кодът работи и за ненови потребители Simple Smile

# 288
Здравейте!
Много красив парфюм, на добра цена!
https://elinor.bg/product/narciso-rodriguez-narciso-ambre?utm_so … paign=lowerfunnel

# 289
Отвлечен, хипнотизиран, и отровен! Heart

Благодаря, че ми го причинихте това, parfium.bg! Страхотни сте!

Тази година отново ще ви похваля!

# 290
Отвлечен, хипнотизиран, и отровен! Heart

Милен, може ли линк, за да се възползвам и аз? Simple Smile

# 291
# 292
https://parfium.bg/search?search=the+house+of+oud

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 07:05 от Никой като Някой

# 293
Моята Novellista вече пътува към мен.
Благодаря за споделения линк Hug

# 294
Снощи минах през Елинор за това на Rasasi, което с код излиза 33 лв. Приликата с TdH изобщо не е преувеличена.

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 15:54 от chilko

# 295
  • Пловдив
Моята Novellista вече пътува към мен.
Благодаря за споделения линк Hug

И моята също😊

# 296
# 297
  • София
Възползвах се от възможността за поръчка на отливки от starcorp.bg. От обслужването и отношението на starcorp съм изключително доволна за пореден път. Бях поръчала и други неща, които се оказа, че ги няма в наличност, за което ме уведомиха. Уговорихме замяна със сходни, от които също се оказа, че няма наличност, за което се извиниха многократно. Начислиха ми отстъпката, въпреки че стойността на поръчката падна с малко под прага за ползване на отстъпка. Доставката, разбира се, от днес за утре. Познавам аромата и нямам съмнение в автентичността  на получените отливки. Е, как да не съм доволна? Simple Smile

# 298
Благодаря и на .parfumi-shop.net за цените без аналог на пазара, за обслужването и старанието да бъдат в крак с тенденциите при парфмите!

# 299
Снощи минах през Елинор за това на Rasasi, което с код излиза 33 лв. Приликата с TdH изобщо не е преувеличена.

Бях накупил няколко бутилки навремето от Нотино, като беше по 18-20 лева. Идеален е за подарък, много добри отзиви имаше. Оставил съм си две бутилки, пръскам го чат-пат. За цената си е огън.

Общи условия

Активация на акаунт