Изпитани сайтове за парфюми - януари 2023

• 107 443
  • 708
  •   1
Отговори
# 120
Хваля се! Първата ми поръчка за тази година от Нотино на много добри цени. Разкошна роза, ванилия, и шафран. Шафрана си е по към мъжката страна, но е прекрасен. А розата и ванилията са ми фаворити.

# 121
Скрит текст:

Валери - Честит ти! Тази Латафа казват, че е по-кремест, мек и ванилен вариант на Саваж Елексир и бая позитивни отзиви намирам. Дано ти допадне и да кажеш как го намираш като дойде Simple Smile

Дийтрон, аз ти благодаря за Khurafi Lattafa. Прекрасно гурме е този аромат.

# 122

Валери - Честит ти! Тази Латафа казват, че е по-кремест, мек и ванилен вариант на Саваж Елексир и бая позитивни отзиви намирам. Дано ти допадне и да кажеш как го намираш като дойде Simple Smile
Ще кажа, разбира се. 🙂 Предполагам ще ми допадне, гледах и няколко доста положителни ревюта и много се радвам, че се появи на приятна цена. Сега дебна Lattafa Khamrah, дано имам късмет скоро и с него.

# 123
Kenzo Homme 110ml EDT + 75ml душ гел - 48.33 евро

https://www.flaconi.de/parfum/kenzo/kenzo-homme/kenzo-kenzo-homm … -set-duftset.html

Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme 200ml EDT - 75.70 евро
Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme 60ml EDT + 50ml афтър шейв балсам - 55.78 евро

https://www.flaconi.de/parfum/yves-saint-laurent/la-nuit-de-l-ho … -de-toilette.html

# 124
  • Враца
Здравейте, дами и господа!
Както сте забелязали, аз съм изключително разсеяна и "невпечатлителна" леличка, та ако е удобно може ли да ме подсетите, има ли в момента някакъв код за Нотино, освен посочените в табличката ?
Благодаря.

# 125
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Дийтрон, аз ти благодаря за Khurafi Lattafa. Прекрасно гурме е този аромат.

лорелай - Благодаря ти за споделените впечатления! Flowers Rose Радвам се, че е находка и за теб Simple Smile Дано и на densi й хареса. Коментари, като твоя, ме карат да бъда по-смел в споделянето на арабски парфюми.

# 126
Да, хубав парфюм е, благодаря. Моите деца много го харесаха и го взеха да се пръскат. Ще напиша в другата тема.

# 127
  • София
И от мен благодарности на Deetron Flowers Hibiscus Продъжавай да споделяш, моля.
Моят преди малко пристигна и веднага се напръсках. Меко и хубаво гурме.

# 128
  • София
От къде поръчахте Lattafa? В Емаг го намирам!

# 129
Да, от Емаг.

# 130
  • Бургас
За много години на всички!
А тази Латафа познава ли я някой Lattafa, Ana Abiyedh Poudree Няма я във фрагрантика, а Poudree в името силно ме привлича.

# 131
  • Стара Загора
Скрит текст:
И от мен благодарности на Deetron Flowers Hibiscus Продъжавай да споделяш, моля.
Моят преди малко пристигна и веднага се напръсках. Меко и хубаво гурме.

И моят пристигна вчера. Страхотен е. Благодарности на Deetron.

# 132
# 133
  • София
Отново е наличен комплекта LANCÔME MINIATURE
https://douglas.bg/lancome-miniature-parfumes-68395
Аз този път успях да ги поръчам. ☺

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 17:23 от ♥ Димяни ♥

# 134
  • София
машината на времето пристигна

Скрит текст:
Ехаааа Heart Eyes и аз чакам от същата машина на времето разни неща... тези са сплашове, предполагам?

Да, но лесно може да се прехвърлят в по-удобен контейнер.
Моите още ги няма,утре ще се обадя. Моля за впечатления, благодаря

Общи условия

Активация на акаунт