Обсъждане на имотни обяви-30

• 37 033
  • 776
  •   1
Отговори
# 510
Сякаш е имало дълъг балкон и в едната част е изнесена кухнята, а в другата има диван и трапезна маса (холът). Холът от оригиналното разпределение е станал на спалня.

# 511
Милитина

не си права, 2 рата обява е правилно описана
Намира се точно на Будапеща до Дондуков / ака 3 къща като тръгнеш по Будапеща от Дондуков посока Сливница - дясната страна.
Локацията е супер - парко място има и ..до тук

преди 20г. ходих на оглед на тавана - 350кв. и го продавха за 100К
обаче - къщата е паметник на култуата ; стълбището бе проблемно.. и т.н.

# 512
В първия тристаен не виждам хол?

Няма и да видиш - това е 2-стаен с трапезария и кухненски бокс. Трапезарията и кухненския бокс в подобни ЕПК-та са свързани с врата (портал), затова брокерът (а и собствениците) са направили и нарекли трапезарията - хол, а кухненския бокс - кухня. Така бившият хол е станал голяма спалня, спалнята (по проект) си е останала спалня и така. Квадратурата малко са я надули, вероятно с квадратурата на мазето (5 квадрата), обикновено тези разширените 2-стайни по ЕПК-та са с квадратура 69-74 квадрата (макс).

# 513
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c167394268950959
Пример за силно надценено жилище. И не виждам къде е "тоталният ремонт". За тази цена всичко трябва да е ток и жица там, заедно с мебелите.

# 514
Това се изплаща с наем за мин 80г с кредит и ремонт. След 80г жилищата в Сф ще са повече от хората.

# 515
Плюсове +
- собствен двор с автоматична врата и парко място за всеки апартамент
- Изложението  е Ю/И и З
-  две мазета на полу приземно ниво с прозорци и 18 % от 351 кв.м. парцел
- с високи тавани 3,80м.,
- Локацията е повече от прекрасна

Минуси -
- паметник на културата
- няма кухня
- трябва си в някакъв момент ремонт > ако не е за инвестиция и АрБнб / под наем става също

ето я и самата къща .. на за брокерите ..защо я крият, колко по добре че е ако сложат снимка на къщата да се види?! https://www.google.com/maps/@42.7007758,23.3264428,3a,84.1y,292.88h,118.97t/data=!3m6!1e1!3m4!1sfjMThy0bVrOrrd1u4BtAqw!2e0!7i16384!8i8192

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c167394268950959
Скрит текст:
Пример за силно надценено жилище. И не виждам къде е "тоталният ремонт". За тази цена всичко трябва да е ток и жица там, заедно с мебелите.

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 13:36 от pinko

# 516
И аз не виждам тотален ремонт, но нейсе.
Балконът е приятно голям, но гледа към вътрешния двор, a гледката натам не е особено приятна. Плюсът е, че вътрешен балкон и може да се ползва дори да вали (през топлите месеци на годината).
18% ид.ч. означава, че не е само по 1 апартамент на етаж (общо 3 етажа са), а поне на един етаж има повече от 1 апартамент, т.е. поне 4 апартамента има в сградата. По снимката на двора се вижда, че има 3 паркирани коли в двора и вече няма място за следваща, освен ако не са в 2 редици и за излизане/влизане трябва да звъниш на съседа да дръпне колата, да излезеш, а той пак да влезе.
Ако под мокро помещение имат предвид единичен гардероб в коридора, където са сложили пералнята, мисля, че е преувеличено да се води това като мокро помещение.
Локацията може да е в частта на Бачо Киро около Лъвов мост, а това е по-непривлекателната част (в сравнение с пресечката с Дондуков.
И за мен това е надценен имот. В това състояние под наем може да се даде, но за airbnb по-скоро не, с този дизайн. Има толкова много жилища за краткосрочно отдаване, които са барнати по модата (не е необходимо да е скъпо обзавеждането) и конкуренцията е голяма.

# 517
Мандаринка

"Локацията може да е в частта на Бачо Киро около Лъвов мост, а това е по-непривлекателната част (в сравнение с пресечката с Дондуков.
И за мен това е надценен имот. В това състояние под наем може да се даде, но за airbnb по-скоро не"

може, ама не е Wink точно срещу посолствата Платиниум центъра Wink
на ет. 3 се дава , airbnb - а едни приятели от Испания се бяха настанали там преди време 140евро на вечер плащаха

# 518
Пинко, за airbnb големият проблем, според мен, не е локацията, а обзавеждането, конкретно за тази обява и за това жилище.

# 519
  • София
Не ми харесва етажа от къща.
Май до сега квартиранти са живяли. Докато разглеждах забелязах в едната стая обувки и ботуши на 1 - 2 метра от леглото. Не ми се струва хигиенично.

# 520
Мандаринка
по принцип обявата беше цитирана от някой, по горе  с коментар , че е надценена !
Аз казвам, 3600 евро за района е ОК не е надценена и писах + и -
Коментирах/ да се намирам на приказка, че става и за наем и мебелите са ОК и че реално зависи от хората нали Wink можеш да почнеш да живееш .. пък в последствие да правиш ремонти(не е кимидзарник) или да го пускаш за ербнб
Ти исказваше хипотеза че е на Лъвов мост!
ул. Бачо Киро е къса и  почва от Дондуков срещу Младежкия театър и свършва на Поп Богомил това е, няма как да стигне до Лъвов Мост.  Точно на нея е и бизнес сградата Платиниум с посолства и т.н.  на долната улица К и М е посолството на Казахстан и то наскоро го направиха Wink та искам да кажа , че района е топ.

Мария Луиза е дебаркационна улица , кръстила съм я "Ивицата Газа" от страната на Паспортното е ок - четните номера! Нечетните на Мария Луиза от другата страна си е Палестина Wink

# 521

Локацията  може да е  в частта на Бачо Киро  около Лъвов мост, а това е по-непривлекателната част (в сравнение с пресечката с Дондуков.

Ето това написах, надявам се сега да сме се изяснили.

Обзавеждането за ербнб не става, според мен. Мебелите са сбирщайн, но така или иначе те няма да останат.
Но чамовите мебели в кухнята, боядисаните в тъмен цвят вградени гардероби не са ОК. Да, не е кимизарник, но не е и уау, като да се конкурира със сканди Икейско оборудване, като повечето ербнб-та. Та затова смятам, че за краткосрочно наемане изисква определена инвестиция и то не само в Икейски мебели.

# 522
Еклектичен сбирщайн са мебелите, за airbnb грам не става да ме прощавате, за под наем на чужденци и още повече дипломати също не, вярно няма мухъл по стените примерно но някак усещане за нечисто оставят снимките.

# 523
Мандаринка все тая,
 стана леко развален телефон 🤣
Всичко тръгна от лафа на Милитина за обявата .."че е надценена"
Аз казах, че не е, изброявайки + и -
На мен лично не ми харесва обзавеждането Хич. Чешах си клавиатурата за наеми/и т.н. че не е за изхвърляне и има всякакви хора ..дори нямам идея с обзавеждането ли се продава. Когато купувам имот аз винаги се абстрахирам от покъщнината на хората!
Гледам общо на локация; размери, ид.части, паркиране Wink а че ще се рине до тухла всичко, при мен е закон Wink

# 524
Най-не ми хареса чамовата маса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт