Кралски работи и клюки - януари 2023

• 146 960
  • 1 792
  •   1
Отговори
# 90
'Ми що да няма. Ако едните а приори лъжат, защо да не важи същото и за другите Simple Smile

Много добре казано! 😉

# 91
И аз четох, че книгата е публикувана вече в Испания.
Интересно ми е, ако КС се бяха съгласили да ги оставят частично да работят за Короната, както искаха, дали и тогава щяха да вадят тези кирливи ризи..

# 92
То е повече от ясно, че няма да има сдобряване. При тия обстоятелства не виждам как би било възможно.

# 93
Баси, тоя реши да изкарва брат си направо Грегър Клегейн...
Дето се вика - посмали, Манго!

# 94
Защо да го изкарва, като Уилям наистина може да е кофти човек. Кой от нас го познава, че да твърди, че Хари лъже?

# 95
Книгата май не в Гардиън, ами в бг мама е изтекла.

# 96
Вие гледахте ли сериала вече и заслужава ли си?

Аз съм на малко по-други кралски истории. Последните месеци винаги когато имах минутка си пусках Бялата кралица, бялата принцеса, испанската принцеса, сега съм на Тюдорите 1,2,3,4  и както съм тръгнала ще стигна до Хари и Мегън хаха

# 97
Още малко и ще стигнеш и до тях Simple Smile тъкмо дотогава може и пълнометражен филм да има Simple Smile

# 98
Може ли някой да обясни това за бебешкия мозък което е казала Мегън на Кейт че нищо не разбрах.

# 99
Нямало да има сдобряване, но Харалд се "точи" за Коронацията.

Разбрахме за търсенето на Даяна при екстрасенската, кокаина на 17, "бебешкият мозък", отнемането на девствеността му с по-възрастна, обрязаните братя, загубил брат си на сватбата му. Май трябваше да се казва Уилям тази "творба".

Обрязването ме впечатли най-много. Много е важно Харолд да сподели с целия свят тая важна подробност.

# 100
  • Варна
Изтървала съм нещо, защо Хари да е Харолд, нали е Хенри?

# 101
Ще  е интересно ако двете булки са се сбили ,братята не е толкова.
 Писахте ,че защитавал жена си ,може и брат му това да е правил. Или той няма право.

# 102
Хари, биейки Уилям ли е защитавал жена си?

# 103
Защитавал е служителите си.

# 104
Кой е защитавал служителите си и как точно?

Общи условия

Активация на акаунт