Кралски работи и клюки - януари 2023

• 146 977
  • 1 792
  •   1
Отговори
# 105
Хари, биейки Уилям ли е защитавал жена си?
Не знаем какво е правил Хари, защото Уилям няма да каже.

# 106
  • София
Може ли някой да ми синтезира какво излезе от любимите ми Съсекс днес и изобщо около новото интервю?
Или ако не тук - че трият - да ме изпрати накъде, където да чета. Много ви моля, интересно ми е.

# 107
Изтървала съм нещо, защо Хари да е Харолд, нали е Хенри?
И аз това щях да питам. Кой е този Харолд?
Разбрах.

# 108
  • Бургас
Тази книга май ще е нов връх в падението на Хари.

# 109
Това им били прякорите от детството: Willy и Харолд.

# 110
От книгата, филмите, интервютата можем да разберем само едно - истината, през очите на едната страна.
Единственото, в което можем да сме сигурни че мислят е това, което те сами си казват.
Дотук по техни думи те страдат защото къщата, в която са живяли е била с нисък покрив, трябвало е да оказват специално внимание на кралицата, тя не се е намесила да им помогне - за какво да им помага?,
Хари е имал терапевт, на който веднага се е обадил, но не знаел как да помогне на жена си да се справи с психичните си проблеми като е искал това да направят от КС, които пък не са знаели за тях, тъй като той не им е казал - това са негови думи,
Хари завижда на брат си, че по стечение на обстоятелствата майка им го е родила първи и ще носи отговорността на короната, а той ще е резервата и изисква брат му да се съобразява с неговата болка от това;
дори братската любов не може да го спре да се подиграе на плешивостта на брат си пред целия свят,
явно адски му е тежало колко много брат му прилича на майка им,
признава че жена му е обидила Катрин, но не разбира какво толкова е станало,
обвинява близките си, че не му помагат и не го разбират, той също не може да ги разбере и не иска да им помага, макар да е наясно, че имат нелеката задача.
Според мен е безкрайно непочтено да споделя интимни подробности за друг.
В крайна сметка става ясно, че според неговите думи това е първата разпра с брат му от детството насам, става ясно че явно цял живот е завиждал на брат си. В книгата си обвинява всички - брат, баща, Камила, баба си.
Безкрайно наранен е затова, че не са защитили жена му при чорапената афера.
Въпреки всичко явно тези хора не са толкова лоши, щом иска да ги върне при себе си.
Личи си, че те го обичат твърде много, вероятно ще му простят, че им е броил космите или е изнесал интимни данни, за които друг биха го съдили.

# 111
  • Бургас
Ако наистина това е съдържанието на автобиографията на Хари, не мога да си представя как биха имали очи да се появят на коронацията на краля. И това е след направените корекции! Какво ли ще да е било преди редакцията?

# 112
Кралската принцеса, като почетен президент, присъства днес на Oxford Farming Conference в Оксфорд.

# 113
Експерти по етикеция разкриха мистерията защо принц Луи беше облечен в къси панталонки насред зима: аристократичните деца носят къси панталонки на официални събития докато станат на 8г, Джордж вече е навършил тази възраст и може да облича дълги панталони. Но дългите панталони за по-малки деца се считат средна класа, не висша.

Николас, големия син на наш принц Борис, се сгоди днес за американка
https://www.instagram.com/p/Cm_7kJXsrkg/

Тайландския престолонаследник принц Типанкорн Расмиджоти участва в организирана от краля благотворителна Доброволческа акция за обществото в Банкок.
Скрит текст:

17-годишния принц си дойде от Германия, където учи и живее, за да посети болницата, където доведената му сестра, принцеса Па е в кома заради сърдечно заболяване. Принцът е петият, най-млад син на краля от третата му официална съпруга, но другите четири сина са родени преди кралят да се ожени за майка им и не са престолонаследници. По тайландските закони принцеса Па като пъвото дете на краля от първата му съпруга е директния престолонаследник, но в момента здравето й е под въпрос. Поради липсата на ясно официално съобщение в момента циркулират доста спекулации за ситуацията. Някои държавни офиси не празнуваха Новата година по този повод.
Скрит текст:

За принцесата правят молитви

# 114
  • Sydney
Говори се, че след книгата ще им се отнемат титлите.
Все повече се спряга и генералната идея - Мегън иска да влиза в американският сенат.

От това, което изтече като информация за книгата мога да кажа само едно - дъно. И под дъното - писания на човек, който е сериозно объркан и няма връзка с реалността.

# 115
  • Down south
Говори се, че след книгата ще им се отнемат титлите.
Все повече се спряга и генералната идея - Мегън иска да влиза в американският сенат.
Много интерсно.

# 116
  • София
Това се говори от месеци...но книгата не е основание. Трябва много по-сериозно провинение, от един мемоар, което не е нито държавна измяна, нито престъпление. Нали не биха искали да създадат прецедент - някой ден може и по-сериозна титла да бъде отнета.

# 117
Пука им на Съсекс за титлите, но на онези не им стиска, защото направят ли го ще е отворен ловен сезон за всички като започнем от Андрю. Така че, спете спокойно, няма да им ги вземат Joy

# 118
Пука им на Съсекс за титлите, но на онези не им стиска, защото направят ли го ще е отворен ловен сезон за всички като започнем от Андрю. Така че, спете спокойно, няма да им ги вземат Joy
Да, да, хич не им пука за титлите. Grinning  Те затова ги експлоатират на макс.

# 119
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че на Меган й пука за титлата. Да им ги отнемат, както и тази на Андрю и готово. Но мисля, че няма да го направят. Иначе за първи път чувам двама братя да се сбият. Направо е нечувано и невиждано.

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 08:32 от Miriel

Общи условия

Активация на акаунт