Кралски работи и клюки - януари 2023

• 146 970
  • 1 792
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
И аз мисля, че няма да им вземат титлите, въпреки че също така мисля, че им пука за тях, иначе нямаше да ги ползват навсякъде. Не е защото е нужно да е държавна измяна, просто това са дребни, семейни скандали в книгата, нищо значително, най-умно е да се остави да заглъхне, всяко чудо за 3 дни, с това ще е също толкова. Колкото за сериала се говори вече- когато вътре няма съществен материал за сериозен скандал, всичко умира за 3 дни. Нивото на клюки и в книгата е като за съседките пред блока.

# 121
Каква екплоатация като това им е името, фамилията ако щете Joy
Аз казах, че ще се започне от Анрю, но не съм казала, че ще се спре до там Blush

# 122
  • Sofia
Каква екплоатация като това им е името, фамилията ако щете Joy
Аз казах, че ще се започне от Анрю, но не съм казала, че ще се спре до там Blush

Дукесата на Съсекс й е името? Хайде сега Simple Smile
Като се замисля - Чарлз е отмъстителен, ако нещо в книгата наистина го е засегнало, очаквам да не забрави обидата и да измисли нещо след време Simple Smile

# 123
  • Бургас
Името им е Маунтбатън- Уиндзор. Херцози Съсекс е титла.

# 124
Какво се размахва Андрю. Все ми е тая за него…или се намеква, че ако им вземат титлите, ще се разпадне монархията Scream

# 125
Изглежда за нищо не им пука ,освен да материализират всичко.
Това е нивото и на двамата.

# 126
А аз очаквам Чарлз да ги покани най-официално на коронацията и съм 100%, че ще го направи. Просто той знае истината и затова не гъква.

# 127
  • Sofia
Не гъква заради установени отдавна традиции как се общува с пресата, което не значи, че ПР машината не работи.
Но покана за коронацията очаквам и аз, за да се покаже, че Чарлз е над нещата и ето - подава маслинена клонка. Просто ако се замисли човек, от ПР гледна точка, на подобно детинско поведение да споделяш и мрънкаш, трябва да се покаже в противовес разумно поведение на възрастен човек, склонен да прощава (Чарлз не е от тия, дето са склонни, но ПР това налага).

# 128
Не е вярно, че мълчат, защото следват правилото да не коментират. За много по-незначителни ситуации се намесват веднага. Мълчанието им в момента показва, че всичко казано е истина.

# 129
  • Sofia
Не е вярно, че мълчат, защото следват правилото да не коментират. За много по-незначителни ситуации се намесват веднага. Мълчанието им в момента показва, че всичко казано е истина.

Всичко е ПР, не бъди наивна. Можем да сме сигурни, че стратегията за отбрана вече е начертана. Това са сериозни екипи, не е баба Пена пред блока, която ще влезе в махленски спор.
А то между другото всичко казано е толкова дребно, че по-добре да си траят засега, вместо да направят от мухата слон.

# 130
Даже най-добре някой  “доверен” източник да сподели, че Чарлз и Уилям са много тъжни и притесни за Хари. За всичко друго- игнор Grinning

# 131
А аз очаквам Чарлз да ги покани най-официално на коронацията и съм 100%, че ще го направи. Просто той знае истината и затова не гъква.
Аз четох някъде, че те вече са поканени и ще присъстват.
Ако се отнемаха титли за книги, филми, мемоари и скандали, тази на Чарлз отдавна трябваше да е отнета и сега нямаше да е това, което е.

# 132
Като не им изсипаха милионите, затова сега копаят дъното за да се издържат.

# 133
  • Разпиляна във въображението
В книгата Хари казва, че Уилям и Кейт са го накарали да облече нациската униформа. Отделно Съсекс са с договор за 4 книги. Последната ще е с мемоарите на Меган.

Мисля, че стратегията да не се обясняват не е точно "всичко е истина". Според мен просто не искат да наливат вода в мелницата на Съсекс, защото отговорът им ще предизвика друг отговор и т.н. Нещо случвали се около сериалът им в Нетфликс? Пишат ли се постоянно статии и т.н. или всичко отшумя? Сега се продължава с книгата.

# 134
  • София
Явно има кой да им ги купува. А уж искаха "приваси".

Общи условия

Активация на акаунт