Кралски работи и клюки - януари 2023

• 147 086
  • 1 792
  •   1
Отговори
# 135
  • Разпиляна във въображението
"Прайвъсито" ще настъпи, когато си кажат всичко по няколко пъти, по всички съществуващи канали за информация. След това ще пускат само това, което искат и когато искат. Пожелавам им го.

# 136
Не знам как успявате да оправдаете някого, който се излага да просва изцапаното си бельо на показ с единствена цел пари?! Няма значение истина ли е или не, фактът, че всички гледат жълтите му гащи, е унизителен за него. Да излагаш публично семейството си, излага теб самия.

# 137
Определено към книгата има огромен интерес. 😉

https://www.express.co.uk/news/royal/1717462/prince-harry-book-s … er-spare-dxus/amp

# 138
Говори се, че след книгата ще им се отнемат титлите.
Все повече се спряга и генералната идея - Мегън иска да влиза в американският сенат.

От това, което изтече като информация за книгата мога да кажа само едно - дъно. И под дъното - писания на човек, който е сериозно объркан и няма връзка с реалността.
Мдааа, американският сенат е най-подходящото място за невъзпитани треторазрядни американски актриси, които не могат да направят разлика между баба на полуумния си мъж и кралица. 😁

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 10:46 от milalena

# 139
Оф, тез титли хайде да им ги отнемат и да се свършва, току виж всичките им уж нефенове удовлетворени спрат да се интересуват от тях.
Целият този вой какви били, а само те в устата на всички.
Аз липсата на интерес различно я разбирам

Мда, те щото в американския сенат всичките блестят от интелект....

# 140
  • София
"Прайвъси" е американ, англичаните, ходили в добри училища, казват 'привъси".

# 141
  • Sofia

Сигурно като сериала, който "бил всички рекорди" Simple Smile Да не забравяме, че ПР машината и тук работи и после се оказва, че сериалът не е "бил" нищо, а детската книжка на Мегън се наложи да я подаряват Wink

# 142
Обаче не мисля,че Хари и Мегън са измислили тези злостни клевети. Те просто нямат толкова акъл за тях. Трябва да е някой като професионалната клеветница Опра.
Уилям и Кейт накарали Хари (!) да облече нацистката униформа! Следователно КС са нацисти и фашисти! Колко хитро. Лепи им се етикета "Нацисти" и край,това в САЩ е като жигосване с нагорещено желязо – остава завинаги.
Уилям пък напляскал Хари заради Мегън! Тук пак подмолно се внушава,че КС са расисти и самозабравили се кралски особи,презиращи плебса.

# 143
  • София

Сигурно като сериала, който "бил всички рекорди" Simple Smile Да не забравяме, че ПР машината и тук работи и после се оказва, че сериалът не е "бил" нищо, а детската книжка на Мегън се наложи да я подаряват Wink
Абе явно си има публика. ММ го гледа, а той уж има непоносимост към кралското семейство.

# 144

Знам, че не ти харесва, но сериите в Нетфликс наистина счупиха рекордите по гледаемост. 😉

# 145
Milalena, тя тази същата кралица е майка на син, който мечтае да бъде тампон и на друг син забъркан в сексуални престъпления. Кое точно й е много специално на бабата? 😂
Аз не съм казала, че е специална - има разлика между фигурата на роднината и фигурата на държавния глава. Някоя, която няма интелекта да разбере това, няма място в политиката.

# 146
  • Разпиляна във въображението

Знам, че не ти харесва, но сериите в Нетфликс наистина счупиха рекордите по гледаемост. 😉

Като цяло или само в тяхната ниша - "документални"?

# 147
  • Sofia

Не ми харесва дотолкова, доколкото не е редно (според моите ценности) човек да развява семейните си истории. Иначе все ми е едно, но специално за теб цитирах още преди класациите на Нетфликс от самите нетфликс, може да ги провериш на сайта им и в никой момент не са счупили рекорд, на второ място са в най-силната си седмица.
Но ПР ми е интересен от всички страни, ето например Нетфликс пуснаха статии как са счупили рекордите с тънката подробност, че става дума за документални филми, ама то много ясно, остава да са и под Джорджина на Роналдо примерно:) Но някой непрочел добре се е хванал как е най-гледаното нещо, едва ли не. А че мръсното бельо продава - то е ясно, иначе Кардашиян нямаше да са толкова успешни.

На мен цяло наистина ПР страната ми е най-интересна и в тоя ред на мисли за кралското семейство е най-важно техния ПР да държи мнението на поданиците им в подкрепа на монархията, та ето тук ще е интересно да се види дали Хари е успял да нанесе някакви поражения на семейството си или обратното - повишил е подкрепата за тях.
А по отношение на ПР успехите на кралското семейство - за мен е невероятно, че успяха да наложат Камила, така че да бъде приета за кралица, аз не я харесвам и не вярвах, че ще доживея подобен момент, ама ето на - успяха и трябва да им се признае. Много години имаше статии за нея, очевидно с вътрешни източници, водиха си упорито тази кампания.

# 148
И аз четох, че са официално поканени.
И не, не е щото от КС "знаят истината и мълчат", а защо Чарли Кралят е хитра стара лисица.
С тази покана за пред медиите подава маслинова клонка на Блудния Син.
А Блудният Син, бидейки херцог, следва да положи публична клетва за вярност пред Краля.
Откаже ли да я положи, Парламента може да му отнеме титлата. Положи ли я, и продължи ли да бълва помия по КС, се счита за измяна и Парламента пак може да им отнеме титлите. Защото това вече е доста различно от издаване на клюкарски книжки и тв шоута за пред мириканската публика.
С един удар, ТРИ заека.
Чарли започва да ме кефи

# 149
Името й е Рейчъл Меган Маркъл. Херцогинята на Съсекс е станала, когато се е присъединила към семейството на тъпите расисти, които бият мъжа й, а пък нея я използват да им търка пода в именията, докато тя е бременна и се чуди как да се самоубие ( това, щото никога не е чула за свекърва си и хич не й ясно как ще го понесе обременения й мъж, който всъщност завижда на брат си)

Общи условия

Активация на акаунт