Кралски работи и клюки - януари 2023

• 147 094
  • 1 792
  •   1
Отговори
# 150
E, той Чарли е всякакъв, но не и глупав Simple Smile

# 151
Не знам как успявате да оправдаете някого, който се излага да просва изцапаното си бельо на показ с единствена цел пари?! Няма значение истина ли е или не, фактът, че всички гледат жълтите му гащи, е унизителен за него. Да излагаш публично семейството си, излага теб самия.

Като цяло, споделям това мнение. Почти съм сигурна, че историите на Хари в книгата са истина. Но това за мен няма значение. Много е махленско, ниско, дребно, несъответсващо на нивото на аристократичния му произход.
Съжалявам, че Хари се плъзна по тази плоскост, да се обяснява, да рови, да изнася истории. Струва ми се чувствителен човек, който наистина страда от влошените отношения със семейството си. Но начина, който използва, не му печели симпатии.
Виждам, че прогресивно намаляват привържениците им.

# 152
Пък аз се надявам да са лъжа някои от написаните неща, защото иначе ми става страшно да си помисля, какво ли се случва с други хора.

# 153
  • София
Камила са я приели хората, ама друг път. Просто ходи по партита с Пиърс Морган и другите утайки и те пишат хвалебствени статии за нея. Това да те хвали Пиърс Морган не е много за хвалба. 😄
За кои хора говориш? На 80%от поданиците и не им пука. Тя всъщност е доста прогресивна и е била готина. И показа какво е класа.

# 154
Кой е казал, че е родена с него. Това е официалното и име по мъж, името с което се представя по пред света.
Както Кейт не е Мидълтън след женитбата си, така и Меган не е Маркъл. Така че, и двете с пълно право носят имената си.

# 155
  • София
Напротив, показва истински чувства, вярност и уважение към институцията.

# 156
Пък аз се надявам да са лъжа някои от написаните неща, защото иначе ми става страшно да си помисля, какво ли се случва с други хора.
И аз се надявам да няма грам истина. Не мога да разбера как един бъдещ (а и настоящия) крал ще подхвърля лъжливи истории на пресата срещу брат си, ще дава личните писма на снаха си на Дейли (след като я е подхлъзнал да ги напише) и накрая ще набие брат си, защото не му играе по свирката. И след всичко това ще продължим да му се възхищаваме. Няма начин.

# 157
  • Разпиляна във въображението
Само да ви просветя, името на Меган е Меган, Херцогинята на Съсекс.

Няма Маркъл, Уиндзор или Маунтбатън. Образовайте се по темата най- накрая, преди да наричате "селска пръчка" някой друг.

Че те образованите медии я пишат Малкъл. Да вземат и те да се образоват повече. Както и Катрин, принцесата на Уелс, не е Кейт Мидълтън, но така я пишат. Ако ще се хващаме на това да вземем да им пишем имената както трябва - Уилям /тук проблем няма/, Катрин, Хенри и артистичното име Меган /нали била Рейчъл/. Нито Катрин, нито Хенри са деца.

Това за мен е ново - Уилям е казал на Меган да напише лични писма и след това ги е разпространил. Пропуснала съм.

# 158
И аз се надявам да няма грам истина. Не мога да разбера как един бъдещ (а и настоящия) крал ще подхвърля лъжливи истории на пресата срещу брат си, ще дава личните писма на снаха си на Дейли (след като я е подхлъзнал да ги напише) и накрая ще набие брат си, защото не му играе по свирката. И след всичко това ще продължим да му се възхищаваме. Няма начин.

Как да не е истина това с Дейли Мейл като се разигра пред очите ни. Кнауф взе ли участие на страната на Дейли, без въобще някой да го е попитал? Взе! Пускаха ли се лъжливи истории или истории за отвличане на вниманието, когато някой от фемилито се издъни? Пускаха се!

# 159

Това в книгата ли го пише? Не съм чела статиите, където се споменават изтекли откъси. Разбрах само за боя между тях.

# 160
В сериите е написаното, Стела. Хари и Мегън казаха, че семейството ги е съветвало да пишат писма. Писмото на Хари за напускането също е изтекло после, а е писано по съвет на Чарлз. За този случай, специално, Хари говори и при Опра.
А Мегън разкри подробности около писмото до баща си чак сега, защото вероятно са чакали първо изхода от делото. Или поне аз така си го обяснявам.

# 161
Ок, семейството ги е посъветвало да пишат писма. До тук не виждам нищо нередно. Как се заключи, че Уилям или Чарлз са ги лийкнали към медиите? Хари ли го казва?
Сериала не съм го гледала.

# 162
Изкарахте ги малоумни Хари и Меган. Да напишат писмо го подхлъзнали, да се предреши като нацист го подхлъзнали. Как пък все другите са ги накарали да направят нещо от всичките им противоречиви действия.

Предлагам Уилям да излезе с изявление, че извънземните са го накарали да удари брат си, явно номерът минава.

# 163
Каква информация са пускали за тях в медиите?

# 164
Никаква, разбира се.

Нали се сещаш, че имат много по-важна работа от това.

Всичко е недоказано и отразява само една гледна точка.

Общи условия

Активация на акаунт