Лидл 171 - януарска отрезвителна...

• 109 918
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 1 620
  • до най-прекрасния мъж
При тези каси не се ли краде? Кой се очаква да следи, при нас охраната е изключително незаинтересована.
Не. Има бариера. Трябва да сканираш касовата бележка, за да се отвори. В К. също е така.
А не мога ли да  пропусна да сканирам някой продукт... особено ако не се намира служител наоколо.
Всичко сканирано се слага на везна след сканиране и стои там, докато не платиш. Предполагам, че ако нещо не е сканирано, ще изпищи на изхода. Поне в К е така. Въпреки че ми се е случвало точно в К да си купя четка с дръжка и да пропуснат да ми маркират дръжката. Минах без проблем, а за грешката разбрах случайно доста време след това.

# 1 621
  • Sofia
При тези каси не се ли краде? Кой се очаква да следи, при нас охраната е изключително незаинтересована.
Не. Има бариера. Трябва да сканираш касовата бележка, за да се отвори. В К. също е така.
А не мога ли да  пропусна да сканирам някой продукт... особено ако не се намира служител наоколо.
Всичко сканирано се слага на везна след сканиране и стои там, докато не платиш. Предполагам, че ако нещо не е сканирано, ще изпищи на изхода. Поне в К е така. Въпреки че ми се е случвало точно в К да си купя четка с дръжка и да пропуснат да ми маркират дръжката. Минах без проблем, а за грешката разбрах случайно доста време след това.
Минавала съм в К на тия каси няколко пъти (и все с количка доколкото помня), ама като стана дума тук се зачудих и аз... например пакет ориз или неща от пекарната... и други подобни има... дали ще изпищят?!

И идея за... тиквеник. Simple Smile Тиквата  ми я настърга Силвър креста за пореден път. Simple Smile

Скрит текст:
Снимката е линк към рецептата.

# 1 622
Добро утро в първия ден на месеца на виното и любовта. 😊
Лидълци пак са ме уважили с "купон + " със суми до 480лв. 😃
Ако имам късмет да е останал някой уред за понички, ще купя.
Ще погледна и мъжките пижами. Дано да са хубави.
На единия чифт от мъжките боксерки се разши декоративния шев на ластика, дано не се разшие повече. Само веднъж съм ги изпрала.

# 1 623
  • до най-прекрасния мъж
Morena, няма да изпищи. Нито пък ако смениш опаковката на някой продукт с такъв на по-евтин. Само в К ми отварят боята за коса, пастата за зъби и т.н, за да проверят дали съответства продукта в кутията.

# 1 624
Неслучайно продават подложки за индукционни котлони, за да могат да се използват над тях и съдове от алуминий и прочие.
Долче, къде да ги търся тези подложки и как се казват, знаеш ли?
Трябват ми за любимите тигани, които не ги лови индукцията.

# 1 625
  • Велико Търново
Казват се подложка за индукционен котлон и ги има по големите вериги за дома също и в емаг
https://www.emag.bg/search/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BB%D0%BE%D0%B6% … D0%BB%D0%BE%D0%BD

# 1 626
И аз този месец съм "уважена" с лента за 480 лв. Миналия месец бях с 340 лв.

# 1 627
  • софия
И аз този месец съм "уважена" с лента за 480 лв. Миналия месец бях с 340 лв.
И аз така. По предходния покрих по-малко от 20 лв. Чувствам се стимулирана 😂

# 1 628
Аз пак нямам лента, но пък имах анкета защо не са ме "виждали" скоро в Лидъл.

# 1 629
И аз имам лента до 480, като за януари не стигнах до пълната сума от 340...
Изобщо не ме интересуват вече тези неща.

# 1 630
  • София
Подарявам купон за Овесено барче с шоколадови парченца, валиден до неделя включително
Скрит текст:

# 1 631
  • In transit
Според мен този месец всички сме с еднакви ленти до 480лв. И миналия месец ми беше до толкова, но не успях да изпълня нормата на Лидл. Разликата между двете ленти е в стойността на предлаганите продукти. Януари за 300лв имаше продукт на стойност 3+лв. за подарък.Този месец за същата сума има подарък шоколад, който е на цена 2 лв.

# 1 632
  • София
Моята лента този месец е за 190 лв. 🙃

# 1 633
Ее и аз вече си имам лента купон+ , значи не е било от това,че ми е стар телефона, а от това,че малко са излизали сумите като не съм си маркирала Лидъл + всеки път,но януари бях по-редовна някъде към 300лв по дигиталните бележки.

# 1 634
  • София
И моята лента е с максимална сума 480 лв.
Според мен не е до чекиране и пазаруване. Съпругът ми и децата рядко пазаруват в Лидл и преди сумата на всички ни беше еднаква.

Общи условия

Активация на акаунт