Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 3

• 45 297
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Дори и баба Дефне да се предлага ,той защо  отива /ако  се отзовава съзнателно на предложението ѝ .
Иска ми се да е отишъл за да разбере нещо  от миналото на родителите си , амааааа ..при него всичко е XXXLLL= Х

Аз съм на принципа -"Кажи му МЪЖ и не го ОБИЖДАЙ повече "

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 09:51 от sofia26

# 331
Аз пък си мисля, дали Сейран поиска разрешение от Кязъм за снимките или поиска разрешение да използва старата си фамилия, след като чу думите на Ферит, че никой няма да се интересува от нея, ако не е с фамилията Корхан.

P.S. Или Кязъм разреши, защото се почувства засегнат от това, че не оценяват дъщеря му по качествата, които притежава.

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 10:19 от mery_poppins1

# 332
Ма, те нощуват при Дефне ли Sunglasses

"Всеки ден в тази къща главата ми се прекланя. Но ако позволиш, това вече няма да се случи."

Много интересно, човекът пред когото Сейран най- много е прекланяла  глава, сега ще й помогне да я изправи!
Харесва ми Heart

Много ме блазни идеята един солиден мъж да гледа с обожание Сейран.
Искам да я изтипосат на всеки възможен билборд, та Феро, в която и улица да замръкне, все да му е пред очите Joy

# 333
Ма, те нощуват при Дефне ли Sunglasses

Така и на мен ми се струва. И как плахичко подава ръка и той я хваща не я отблъсква, значи няма много, много да и се сърди, че е премълчала.

# 334
Айде да идва петък по-бързо.

# 335

Кадри за размисъл

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 12:41 от Мис ЧагиЗо

# 336
Привет!

Нямам търпение Сейран да приеме предложението и Ферит да се гърчи. Trollface
Да видим тогава дали няма да го жегне как друг мъж гледа жена му. Тогава не знам каква криза ще настане Joy

# 337
Аз мисля че за да похлопа на вратата на Пело първо е станал случая с работата и са се скарали искрено се надявам
Опитвам се да му намеря оправдание и аз като одавник за сламка но йок брате...

2023г и моите планове докато ги мисля... 😂

# 338
Аз мисля че за да похлопа на вратата на Пело първо е станал случая с работата и са се скарали искрено се надявам

Физиономиите на Кязъм са неповторими и винаги държи нещо в ръката си - я броеница, я салфетка. Само когато припадна беше с празни ръце 😀

Ферит и без оправдание или основание все звъни или търчи при Пело. Нищо не го оправдава за това лошо отношение, което демонстрира към Сейран през повечето време. То не са крясъци, то не са обиди. Дори и добрите постъпки, които е направил спрямо нея, веднага успява да ги заличи с незабавна издънка.
Все той е жертвата, все той е обидения. Непрекъснато се самосъжалява.
За мен е изпуснато адекватното време за помощ от психиатър. Мисля, че и да се видят промени, няма кой знае какви да са и отделно че това може да стане с години. Сейран да има биволски нерви да му търпи крясъците, обидите и пиянските изцепки.
Да вметна, че той не само нея обижда. Много грозно обиди и Суна в бара. И Аби обижда, ама нали е Корхан всичко му е позволено!
Много ме кефи Дафне как му лази по нервите и го провокира.
След фрага вече си мисля, че той знаеше, че Сейран го чака в дома на Дафне.

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 14:06 от mery_poppins1

# 339

Физиономиите на Кязъм са неповторими и винаги държи нещо в ръката си - я броеница, я салфетка. Само когато припадна беше с празни ръце 😀

Ферит и без оправдание или основание все звъни или търчи при Пело. Нищо не го оправдава това лошо отношение, което демонстрира към Сейран през повечето време. То не са крясъци, то не са обиди. Дори и добрите постъпки, които е направил спрямо нея, веднага успява да ги заличи с незабавна издънка.
Все той е жертвата, все той е обидения. Непрекъснато се самосъжалява.
За мен е изпуснато адекватното време за помощ от психиатър. Мисля, че и да се видят промени, няма кой знае какви да са и отделно че това може да стане с години. Сейран да има биволски нерви да му търпи крясъците, обидите и пиянските изцепки.
Да вметна, че той не само нея обижда. Много грозно обиди и Суна в бара. И Аби обижда, ама нали е Корхан всичко му е позволено!
Много ме кефи Дафне как му лази по нервите и го провокира.
След фрага вече си мисля, че той знаеше, ми Сейран го чака в дома на Дафне.

Ферит - БИПОЛЯРОВИЧ му викам аз то около мен все такива персонажи ама този направо е на върха на черешката...
Ама и той чул ли е нещо нормално от Сейран де? И двамата са като Том и Джери изяснете се вече то е ясно,че е по силно от вас...
Остави ми се всичко ще бъде много хубаво и тн въобще моменти които мисля над тях.
И този Фърат Челик за какво го докараха? Само някой чичко липсва да ухажва Сейро и на него чейнето да му замине в трета глуха.
Мине Тугай винаги си ме кефи много нахакана като Дефне жалко,че гост актриса.

# 340
Ферит отиде с ясна мисъл в дома на Дефне, да не се опитваме да му дирим извинения

# 341
Тоя Ферит вече не се трае. Чак пък толкова непоследователен главен герой не съм виждала. Пфуу..
Аз ако съм и на Сейран и на Пелин му тегля една и няма да ме види повече.
И аз четейки заглавието на фрагмента "Ти ми принадлежиш", взех, че се обнадеждих, че го казва на Сейран, ама нъцки. 🤧

# 342
Да видим и новия?!
Дали и той не е "Чапкън"?
То,в този филм всички мъже май са такива /за сега изключение прави само Аби/!

# 343
# 344

😂😂😂😂😂

Въпрос от батЮ за един милион 😂😁

Общи условия

Активация на акаунт