Новата снаха е въздух под налягане, кара таратайка, бичи кредити за фън и злослови за другите, че бедни били.
А тя самата еманация на селтащината.
На това кво да му обичаш?
Благодаря, щях да обясня точно това, но сте ми спестили усилията.
Не завиждам, няма за какво. Но ми е неприятно подхвърлянето, а не са нищо повече. Дойдоха ни на гости декември 2021-ва за две седмици. Разходихме ги на наш разход наоколо къде ли не, то бяха снимки и чудесии. В инста и фб има само разходката им, без да става ясно гостуването, с което се създава впечатление на имащи и можещи, пътуващи хора. Същото правят с роднини в чужбина. Направиха си сватба, но сметките плаща свекъра, той пазарува, той покрива всеки масраф. От заплати по 1200лв като не харчиш нищо, много лесно за година се събира за сватба за 20 000лв. Кавичките трябваше да бъдат разбрани, но явно е трудно за някои хора. И до ден днешен не дават пари в къщата им, но това не е мой проблем. Проблемът ми е като ми звъннат за Великден и ми кажат "Еееее, ма как няма да идете никъде? Оф, ни могъ... Без почивкъ ни могъ." Извинявам се, че имам отговорности към себе си, семейството ми, кредити, разходи за да продължа образованието си и влагам в неща, които на мен са ми хубави. Утре като вземем кола от салон на лизинг ще има "Хм, чи тя им е на лизинг, не е тяхнъ". Ей това ме дразни.
Не я понасям, защото е посредствена, но не го и крие.
А, че съм злобна... накривихте ми на калпака. Хахахахахахх!