Какво би ви накарало да сключите брак?

• 30 028
  • 1 246
  •   1
Отговори
# 1 005
И след само 5 години вече очи ще вади😉

# 1 006
Брей, де да бяхте тъй пресметливи за собственото си здраве. Някой ме пита защо се разболявали деца от дъртешки болести. (Епи)генетика. Лотарията да я оставим на печелившите.

# 1 007
  • София
Е сега, чак 20! Примерно при разлика мъжа 35 жената 45 може почти да не се забележи.

Когато той стане на 50, а тя на 60, ще се забележи.

# 1 008
Е сега, чак 20! Примерно при разлика мъжа 35 жената 45 може почти да не се забележи.
Жените остаряват различно. Дори при много добре поддържаните идва един момент, в който става наистина очевадно. Както казах и по-горе свеки е на 72, съпругът и на 59. Обаче тя изглежда стара, а той дори младее. Един до друг са смешна картинка.

# 1 009
  • София
Пък ако ще! Има хиляди "равно възрастови семейства" дето даже не може да ги видите заедно.
По мои наблюдения жените в България на възраст 45-55 изглеждат много по-добре от мъжете.

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 00:36 от Rockstar

# 1 010
Аз съм на коренно различно мнение. Мъжете много по-често пият, пушат, ядат нездравословно, бачкат в тежки условия. Оттам виждам една огромна разлика във външния вид и то не в полза на мъжете. Да не говорим, че не могат да се въползват и от интервенции като жените. В смисъл могат, ама в България не е разпространено и прието - ботокс ли да си сложат, косата ли да си боядисат, химичен пилинг ли да си направят...

# 1 011
Най-добрите ни приятели са с разлика +10 години в нейна полза. Когато бяха млади, тя беше трепачка - мацка, та дрънка. само дето остаряват хората. Тя в момента 75, с множество заболявания, той 65. Той с дете от първи брак, тя му отгледа детето. Видимо е доста по-възрастна от него. Да и двамата са купонджии, бохеми, но на нея вече много и тежи.

# 1 012
  • София
Мъжете много по-често пият, пушат, ядат нездравословно, бачкат в тежки условия. Оттам виждам една огромна разлика във външния вид и то не в полза на мъжете.

С това и аз съм съгласна, само че това е нашето мнение като на жени. Питай средностатистическия мъж коя предпочита - пиеща, пушеща и неподдържана трийсетгодишна или яко поддържаната с всички ботокси и филъри 55 годишна. Отговорът е един и същ - и ще ти го даде всеки мъж от раз, без значение той самият как изглежда и колко се е поддържал в годините Simple Smile

Все пак говорим за шансовете една връзка да просъществува във времето, така че няма смисъл да си врем главите в пясъка и да се правим, че мъжкото мнение няма значение. Нали ще са двама в тия хипотетични отношения. Той на 50 още може да се класира за красив, умен и прилично дебел, ама ще се утешава, че 70-годишната му съпруга много добре се поддържа, изглежда само като на 63... Не ми звучи много-много.

Естествено изключения има, едно от изключенията чак стана президент на "велика сила", ама доколко това може да е пример за здравословен брак... Аз лично не съм сигурна.

# 1 013
  • София
За мен еднакво си остаряват. Даже мъжете ги налягат плешивост и шкембета преди жените да са показали някакви значителни признаци на стареене. Просто много жени намират бръчките и сивите коси при мъжете за "чаровни" и "мъжествени". На женските белези на старостта не се гледа така. Аз обаче не съм фен на възрастни мъже и веднага забелязвам такива неща. Например, много млади мъже имат супер изразени бръчки на челото още в двайсетте си години. Към 40-те дори тези с по-благосклонния откъм бръчки ген, започват да губят цвят и свежест, кожата изпръхва, лицето се посвлича. Тези пък, които прекаляват с фитнеса (и добавките) се изпиват и сбръчкват преждевременно.

# 1 014
Не мога да сложа под общ знаменател всички мъже и жени на една възраст. Абсолютно индивидуално си е при всеки човек.
Моят баща например, който сега е на 67 много младее. Никой не му дава възрастта, на която е. Не е плешив, няма шкембе, няма и много бръчки. Майка ми някъде докъм 50 изглеждаше перфектно и също младееше. Но после започнаха малко по малко да й личат годините. Имаше един момент, в който като ме видеха с баща ми, мислеха, че е сменил жената. А като ги видеха двамата с майка, определено тя им изглеждаше по-възрастната. Двамата са на абсолютно една и съща възраст с разлика от 7 дни в полза на баща ми ( откъм младост).
Моят мъж е с година по-малък от мен. Не мога да преценя кой изглежда по-млад. Трябва да питам някой достатъчно близък и откровен, че да ми каже.

# 1 015
Прати снимки на лични,ще ти кажем.

# 1 016
Нито свекърва ми, нито мъжът й някога са пушили.  Бяха много активна двойка.Даже не си спомням да съм го виждала някога с дори леко шкембенце. Още ходи 2 пъти седмично да рита футбол с младоците. Свеки в момента е 52-53 кила при ръст 170 см.
Той младее, а тя си мери кръвното по 100 пъти на ден.
И каквото и да си набодеш в лицето, възрастта в един момент започва да личи много. Давате примери за двойки с голяма разлика, които още не са влезнали в 50-те.
А слес това?
А мъж с ботокс и боядисана коса?!? Не благодаря! Бляк.
Гледах го Благо Джизъса, коментираше покрай световното по футбол. Опънал вежди, набол си устата(постоянно се облизваше). Беше много гнусен.

# 1 017
  • Швейцария
ММ е по-млад от мен с 5 години и честно казано си личи. В начина му на мислене, не във външния вид. По-наивен е от мен някакси, по-неопитен. Вярно то си е и до човека. Има 30 годишни много разтропани. Но 15 години разлика не може да не съдаде проблеми в бъдеще, поне според моите наблюдения.

# 1 018
Не ме притеснява как ще изглеждам на 70. Имам много добър ген, предвид възрастта и как изглеждат роднините ми по-възрастните в момента, както и здравословното им състояние.
А и не очаквам бракът, този или друг да е до живот с когото и да било.
Но, да, струва ми се по-разумно да се въздържа към момента. Не заради годините и разликата, а защото силната ми индивидуалност ми нашепва в ушето, че ще се чувствам ограничена по някакъв начин. А това значи да вървя срещу себе си. Simple Smile
//
Лори, каквото и да ти говорят, става въпрос за егоизъм. Wink

# 1 019
Това с добрия гем няма да ти свърши работа. Има много други фактори, които при предишни поколения не са били в сила.

Общи условия

Активация на акаунт