Какво би ви накарало да сключите брак?

• 30 031
  • 1 246
  •   1
Отговори
# 990
Можеш да предвидиш какво би станало при социални различия - с деца/без деца, но не можеш да прогнозираш кой ще се разболее напред и кой кого ще трябва да гледа.

# 991
  • София
Но можеш да предвидиш кое е по-вероятно, и то значително по-вероятно.

# 992
# 993
  • София
Аха Wink

# 994
Ракът и той се подмлади, че и злокачествено на всичкото отгоре.
Оставям те насаме с вероятностите.

# 995
  • София
Много са сладки влюбените зайчета. Скачат малко по-нависоко, особено при милфки без ангажименти. Но реално...

# 996
Къде прочетохте, че е бил на 45 не разбрах.
Когато са се събрали е бил малко под 30. Много влюбен, желаещ точно тази жена(барбар с двете и деца).
Дренка е права, че за лошите неща няма възраст, но съм свидетел как възрастовата разлика нямаща значение в 30-те и 40-те, удря много здраво след това.
Янтра, аз лично не бих разчитала на трезва преценка на прясно влюбен 30+ годишен.
Тя очевидно липсва при това яростно настояване за подпис  във връзка на 6 месеца.

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 11:39 от Cygnus_i

# 997
  • София
Няма възраст не е равно на тотална лотария. Има нещо наречено Гаусово разпределение. В двата края има едни малки проценти, дето покриват тъй желаните (или нежеланите) изключения, ама основните са си в средата, където е масовката. Ама е по-лесно да обявим, че все някой печели милиона, като ще пускаме фиш Wink

# 998
Не бих си правила такива тънки сметки. Животът е днес и сега. След години кой знае?

# 999
Cygnus_i, аз може би грешно разбрах, че мъжът е в края на 50-те и имат 12+ години връзка, тоест е бил на около 45...

Колкото до животът е днес и сега... Колко от вас ще насърчат дъщерите/синовете си да се женят за 20 години по-възрастни и да чакат да им направят деца, защото животът е днес и сега?

# 1 000
  • София
И аз хич не обичам приказки и гадания за бъдещето. Ама след 10 г, ама след 20. Аз си гледам да изкарам тази седмица, далечните ми планове са май месец абитуриентски.
Ако всичко изглежда наред за година напред, се хвърлям.
Но, за конкретния случай - съжителство, не брак.

# 1 001
  • София
Тънки сметки сега, дебели след време. Нали бракът трябва да трае години, и затова се гледат в перспектива нещата. Ако е да си направим купона тук и сега, тогава няма какво да го мислим. Пък всеки за себе си преценява кой риск би поел и кой не.

# 1 002
Cygnus_i, аз може би грешно разбрах, че мъжът е в края на 50-те и имат 12+ години връзка, тоест е бил на около 45...

Колкото до животът е днес и сега... Колко от вас ще насърчат дъщерите/синовете си да се женят за 20 години по-възрастни и да чакат да им направят деца, защото животът е днес и сега?
Имат 12+ години разлика. Бил е на 29, свеки - малко след 40, когато са се събрали.

# 1 003
Всеки ден пътувам в градския транспорт на път за работа, има една такава двойка пътуваща заедно с мен, с видима разлика 20 години. Тя да кажем 60, той 40+. Толкова абсурдно изглежда отстрани, по нищо няма да различиш, че му е майка, докато не започнат да се целуват. Жената е много подържана, но въпреки всичко си личат годините. Много неестествено ми изглежда, чак ми става гадно. Същото щеше да се отнася, ако и мъжа беше по-възрастния с такава разлика.

# 1 004
  • София
Е сега, чак 20! Примерно при разлика мъжа 35 жената 45 може почти да не се забележи.

Общи условия

Активация на акаунт