Какво би ви накарало да сключите брак?

• 29 906
  • 1 246
  •   1
Отговори
# 1 215
Не.
Нито един път не съм се омъжвала.
Което не изключва да се. Животът е непредсказуем. Wink

# 1 216
Който се е излъгал на по-млади години, това е. Приближавам 40така, абсурд да се омъжа. Че аз за БНД не се омъжих, където нали дете, любов, ала бала, че сега ли.
Не обичам големи сватби, салтанати, тъпани, менчета и т.н. Сегашният ми партньор има рода 200 човека и са традиционалисти. Абсурд да го закарам на Санторини само двамата + 2ма кумове  Така че, ще си седя неомъжена.

# 1 217
  • По света и у нас
О аз обичам сватби, но да са истински - булката и младоженеца да се обичат наистина. Моята имам чувството, че баше сватба за показ, по скоро. Дори танца ни не беше интимен, нищо интимно нямаше и в сватбата и в брака ни.

# 1 218
имаше един луд, който ме преследваше и един път ми изкара сериозно акъла..
в полицията го знаеха, че е обсебващ като си набележи жена..
не знам какво го правиха, но като го пуснаха след разпита минаваше на другия тротоар като ме видеше и се объщаше с гръб да се кръсти докато се разминем.. Joy
по въпроса с брака - не мисля, че нещо е способно да ме накара да сключа такъв..

# 1 219
Пари, много пари, в съчетание с благ характер.
Или сляпата неделя - някой много красив, разбран, да има голяма страст и пак да не е гаден характер, да не е отмъстителен.
Пък ако стане нещо ще се развежда, голяма работа.
Ама е важно човека да е с благ характер, за да може да се разведем цивилизовано, без излишни нерви.

# 1 220
  • По света и у нас
А представяш ли си да хванеш някой “заможен” кредитен милионер и да налупа маса ти кредит докато сте женени и после като тръгнете да се развеждате и теб да те държат отговорна. И това го има.

# 1 221
  • София
Аз два пъти нямах истинска сватба. Така че тайно си мечтая да имам. От друга страна, хич нямам никакво желание да подписвам никакъв документ. Ама никакъв.

# 1 222
А представяш ли си да хванеш някой “заможен” кредитен милионер и да налупа маса ти кредит докато сте женени и после като тръгнете да се развеждате и теб да те държат отговорна. И това го има.

Една от причините да ме е страх от брак.
Ама остави ме да си помечтая де...

# 1 223
  • София
Сватбата е последното нещо, което ме блазни в брака. Даже ако мога да я пропусна, повече бих била навита Joy

# 1 224
  • София

Една от причините да ме е страх от брак.
Ама остави ме да си помечтая де...

Всъщност, потребителските кредити са си на името на този, който ги сключва. Мисля, че /юристите да кажат/ с развода автоматично отпадат всички ангажименти като "лице, на което банката може да се обади".
Сега, ако сте имали глупостта да ставате Съкредитоискател, е друг въпрос.
Аз, Слава Богу, излязох на нула от брака.

# 1 225
Сватбата е последното нещо, което ме блазни в брака. Даже ако мога да я пропусна, повече бих била навита Joy
А защо да не може да я пропуснеш?

# 1 226

И мен така, но като мине време се радваш, че я е имало. Някои много близки вече ги няма, а на видето ги виждаш живи. Детето също коментира и ти става носталгично и хубаво.

# 1 227
Аз съм цяла. Нямам нужда да ми се прилепя някоя "силна" половина, която да трябва да нося на гръб. Досега цял, който да иска обвързване не съм срещнала. Не знам дали това е болестта на нашето общество, но това е. Всеки си е той - сам.

# 1 228
  • По света и у нас
Значи относно кредитите, когато си бизнесмен, ако си женен за богата жена - показваш активи на кредитора, за да ти отпусне по голям кредит - и тези активи са нейните и неговите, иначе ще му дадат по малко.  И съответно като сте семейство и се “обичате” хората правят такива глупости заедно защото се доказват в любов (специално жените са такива патки). И така като дойде развода може да бъдеш яко набутана.

Рокстар - как така 2 пъти без любов - сватба?!

# 1 229
Значи относно кредитите, когато си бизнесмен, ако си женен за богата жена - показваш активи на кредитора, за да ти отпусне по голям кредит - и тези активи са нейните и неговите, иначе ще му дадат по малко.  И съответно като сте семейство и се “обичате” хората правят такива глупости заедно защото се доказват в любов (специално жените са такива патки). И така като дойде развода може да бъдеш яко набутана.

Рокстар - как така 2 пъти без любов - сватба?!
Вариант 2: двамата работят като една единица и активите им се удвояват или утрояват.

Общи условия

Активация на акаунт