Всичко за всички марки гел лакове - тема 45

• 37 555
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Този топ явно е на късмет да се случи добра партида, има оплаквания от него.

Не издържах и седмица с късата квадратна форма😃 Снощи пак се мъчих до никое време. Да ви питам топа на Нес нещо развалили ли са го или просто аз съм дръпнала късата клечка последния път от мейкъп? Хич не е издръжлив, а предния беше. Да не говорим, че не ми бяха сложили стикерите...

# 121
Явно да! Моят е от края на 2021 или началото на 2022 и няма грешка, но чета мнения на момичета тук, които по-скоро са го купили. Има грижа с четка на една съфорумка, на друга и бил станал на дупки, на трета се лющел, а четвърта е доволна. И аз предполагам на късмет е. Ако ви се дават пари - на първа старница има ибей с гелиш от доверен продавач.

# 122
  • София
Здравейте момичета,
Дали може да ми препоръчате добър прахоуловител и на сравнително добра цена?
Загледах този - https://nailsbg.com/produkt/prahoulovitel-s-tri-ventilatora/ , но не знам като мощност и като цяло дали самият модел е окей.
Ще се радвам да споделите вашите мнения и препоръки Simple Smile

Аз не съм доволна от този. С него продължаваше да има прах по масата пред него, тоест струята прах почти не е влизала в него, а си пада директно на масата, поне при мен беше така. Плюс това, че трудно се сменяше/изтупваше филтъра от прахта, трудно се сваля и слага.
Сега съм с ето този  и съм по-доволна
има си и 2 степени, даже на стигам до 2-рата по силна, филтъра се сваля, изтупва и подменя, супер лесно. Онзи ден си го смених, видях, че са пуснали резерни филтри за този модел в сайта на Елена Арт, преди нямаше.

# 123
Елена арт поне се вслушва в мненията на клиентите си. Преди няколко месеца й писах точно за този кръглия прахоуловител, че трябва да почне да предлага резервни филтри. Те се сменят на около 3 месеца при професионална употреба, при лична може да изкарат и повече от година, но подмяната в един момент става неизбежна. Радвам се, че вече предлага. Този е хубав според мен. Както и другия квадратен на сайта й с филтър.
Избягвайте прахоуловители с пликчета, не събират добре прахта.

# 124
Имам питане отново. Този път за пилите. Ще ползвам обикновена пила, не електческа. За сваляне на топа преди накисване каква грапавост и евентуално марка е подходяща. Също и след избутването и свалянето на лака с каква грапавост пила се минава нокътя преди обезмасляването?

# 125
За сваляне на топа грид 120, но внимавай покрай кожичките.
Ако ще минаваш нокътя преди обезмасляване - с буферна пила (с пяна) грид 180.

# 126
Благодаря Kissing Heart

За сваляне на топа грид 120, но внимавай покрай кожичките.
Ако ще минаваш нокътя преди обезмасляване - с буферна пила (с пяна) грид 180.

# 127
Здравейте момичета,
Дали може да ми препоръчате добър прахоуловител и на сравнително добра цена?
Загледах този - https://nailsbg.com/produkt/prahoulovitel-s-tri-ventilatora/ , но не знам като мощност и като цяло дали самият модел е окей.
Ще се радвам да споделите вашите мнения и препоръки Simple Smile

Аз не съм доволна от този. С него продължаваше да има прах по масата пред него, тоест струята прах почти не е влизала в него, а си пада директно на масата, поне при мен беше така. Плюс това, че трудно се сменяше/изтупваше филтъра от прахта, трудно се сваля и слага.
Сега съм с ето този  и съм по-доволна
има си и 2 степени, даже на стигам до 2-рата по силна, филтъра се сваля, изтупва и подменя, супер лесно. Онзи ден си го смених, видях, че са пуснали резерни филтри за този модел в сайта на Елена Арт, преди нямаше.

Благодаря!

# 128
Момичета, има ли значение какъв е лака с цвят, имам предвид мога ли да си взема цветове от Алиекспрес, а базата и топа да са ми на Коди ?

# 129
Момичета, какво ви е мнението за базите на Palu,каучуковите по-точно?

# 130
Искам да си взема такъв брокат, но се изгубих в брокатени в алито, срещали ли сте такъв цвят в голяма кутийка с още цветове.

# 131
Момичета, има ли значение какъв е лака с цвят, имам предвид мога ли да си взема цветове от Алиекспрес, а базата и топа да са ми на Коди ?

Може

# 132
  • Варна
То за можене може щом ви се занимава ама в Макеъп има доволно много лакове с цени като в Али и са на Евопейски марки. Не е за пренебрегване качеството. Не,че в Али няма хубави неща,но цените им са като на Коди от Украйна,че и повече. С така цена са Palu в Макеъп.

# 133
Момичета, какво ви е мнението за базите на Palu,каучуковите по-точно?

Имам една цветна каучукова база, хубава е, по-течна от Клареса и по-лесна за работа. Правих изравняване на мама с нея на 01.01, за момента е добре, да видим как ще се държи след 3 седмици носене.
Но ми направи впечатление, че и при нея има проблема като при Клареса, че пигментът се отделя някак си, трябва стабилно разбъркване, за да бъде цветът хомогенен. Мин лично това ме дразни, но иначе базата е хубава. Взех цвят 02 - много приятно бежово.

+1 за написаното от Принцесата - при полски лакове от 4/5 лв броя, които идват за 4-6 дни, защо ви е да поръчвате от Алиекспрес, освен ако не е нещо супер уау, което никъде го няма. Освен това китайските лакове нямат регулация на състава и бай Хой слага, каквото му падне, за да държи повече време (откривали са НЕМА в огромни нива). Европейските марки поне минават през регулация, макар че някои хитреят. Една позната холандка успя да намери и да ми изпрати листовете за безопасност на Клареса (от представители на марката в Холандия, абсурд тук някой да ги има или да ги даде) и познайте как на всички колони, които бяха за състав и алергизиращи съставки и техния процент в лаковете, бяха писали "неприложимо спрямо нз си кой член на Регламента". Хитрушковци. Но въпреки това не се съмнявам, че им е по-чиста работата от на китайците.

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 22:58 от esmeralda23

# 134
Изпуснала съм новата тема и се чудя къде сте. 😁 Кармила,благодарности за труда и че си сложила и моя снимка. 😍❤💐
Изписали сте доста,забравих какво и що прочетох.
Някой питаше за маникюр с пяна,аз си правех редовно преди. Много лесна и бърза декорация си е.

Изпуснах тънките цени на Клареса! Язък. 😁 Спешно трябва да пазарувам някои неща.
Много хубави снимки сте качили отново. Браво на вас. Аз нямах нито време,нито желание тези дни да си правя нещо,че детето беше сериозно болно и не ми се пипаше нищо. Набързо си сложих един черен и отгоре брокатен и тъй. Даже снимка нямах,ей ся щракнах с котарака. 😂

Поизраснал е вече,но ще си го понося още известно време.

Общи условия

Активация на акаунт