Зъболекар за бондинг - София

• 34 290
  • 211
  •   1
Отговори
# 195
Това само на горна челюст?

# 196
# 197
  • София
Каква е цената при д-р Стамулис за 10 зъба?
Ако някой знае актуална цена при д-р Рангочев моля да сподели🙂

# 198
Казаха, че е по 350 на зъб, значи 3500 лв., ако правилно съм разбрала, аз не съм ходила.

# 199
  • София
Казаха, че е по 350 на зъб, значи 3500 лв., ако правилно съм разбрала, аз не съм ходила.
При Стамулис или при Рангочев е тази цена?

# 200
Аз не съм ходила, една потребителка по-горе май писа за Стамулис и то преди 1 м.

# 201
  • SF
Аз искам нещо такова като резултат.
При мен ще е необходимо да се направят 10 горни зъба и 10 долни зъба.
Скрит текст:
Скрит текст:
Ако така са ти подредени горните зъби и тук-таме имат дефекти, пломби, изтрити шийки и т.н., може и да се доближиш. За такъв невероятен ефект само циркониеви коронки.
Ще ви препоръчам зъболекар за бондинг в София.

# 202
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Ако така са ти подредени горните зъби и тук-таме имат дефекти, пломби, изтрити шийки и т.н., може и да се доближиш. За такъв невероятен ефект само циркониеви коронки.
    Направо се ужасявам като видя такива грозно бели матови зъби в стил Благо Джизъса или Даниела от Ергенът. Споделям какво за мен е красиво. Чужденец е колегата, не го търсете у нас    Естествени, нормални, не бели като тоалетна чиния и крещящи, че са правени.

# 203
  • SF
Сега такива са модерни. Вече не мога да го слушам това сравнение с тоалетната чиния.
С дъвки Орбит е по-приятно.

# 204
  • София
Сега такива са модерни. Вече не мога да го слушам това сравнение с тоалетната чиния.
С дъвки Орбит е по-приятно.
Пазарна икономика, търсене и предлагане. За мен е важно, ако някой иска хубави зъби, да види за какво да гледа. Ако иска зъби като на Даниела или като на Благо Джизъса, може да ги получи на много места.

# 205
Скрит текст:
Скрит текст:
    Направо се ужасявам като видя такива грозно бели матови зъби в стил Благо Джизъса или Даниела от Ергенът. Споделям какво за мен е красиво. Чужденец е колегата, не го търсете у нас    Естествени, нормални, не бели като тоалетна чиния и крещящи, че са правени.
как се казва, или кой  номер е цветът на зъбите на  Даниела  и кой е на снимката - дело на колегата ти чужденец?

# 206
  • София
Зъбите на Даниела са цвят WC, това е шега в зъболекарските среди, реално е нещо като А0. Това , което прави Виктор Шербаков, руския колега, макар да работя предимно естетична стоматология, не мога точно да го обясня-знам, че прави прозрачност, боички и eдно нещо , наречено deep fake optics. До колкото чух взема по 2000 долара на зъб.

# 207
Здравейте,
Искам да попитам с бондинга има ли ли сте проблеми с напасване на цвета?
Виждам някакви минимални разлики в цвета на зъбите, което не ми допада и трябва да отида да ми коригират цвета на 3 зъба…
Питаха ме ако искам да са толкова еднакви защо не съм направила фасети???
Аз ако знаех, че ще играем на тото може би щях.
И като цяло може ли да се избира цвят? До колкото чух съм Б1, но може би след време ще искам 1-2 нюанса по-бели.

# 208
Доколкото знам зависи от цвета на зъбите ти, ако не могат да ти направят искания цвят, прибягва се до вътрешно  избелване на зъбите. Докато с фасети, можеш да си направиш, който си искаш цвят.

# 209
  • SF
На колко зъба правите бондинг? По-добре ги направете като цвета на съседните.
След време цветът на фотополимера ще се промени.

Общи условия

Активация на акаунт