Паническо разстройство - 56

• 36 250
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
Наде, имала съм такова. Това на челото е много често от стрес, а при мен и хормонално в зависимост от цикъла.
Ужасно е...чак и очите болят...като масажирам малко веждите ме отпуска за малко...а иначе съм първи ден след цикъл...някъде бях чела че януари ще има много мощни изригвания..сега като се замисля и на работа има хора се оплакват

Георги какво мислиш за телесната температура 37-37.2 отново предписана на "нервната почва"...възможно ли е?
Някой друг има ли така да си я има...аз периодично си я имам...
по скоро някой вирус си лепнала, сега нали и грип има. Главоболието е един от симптомите, но дано не е.

# 181
  • София
След шума, който се вдигна по медиите за липсващи лекарства, фарма мафията е пуснала на пазара даже и Золофта. Дали няма пак да е "всяко чудо за 3 дни" и след някоя седмица, когато медиите забравят, всичко да изчезне пак от аптеките...

# 182
  • София
Трудно си намерих и аз наскоро Стимулотон-а
Преди две години някъде, не помня, пак така беше изчезнал и пси ми каза взимай Золофт той е същия, е същия ама така ми ставаше зле от него, че едва изкарах на него една седмица, което беше супер странно, но факт при мен.

За добавките - тествам сега Ашваганда, но я забравям често и сигурно и две седмици не ми се събират като прием.
Пия и Милгамма Н заради кръста, фолиева киселина, колаген
Вечер магнезий

# 183
  • София
Венчо, а да те питам, от стимулотона имала ли си стомашни проблеми - "разстроен стомах" пише в страничните реакции?
На мен целия стомашно-чревен тракт така ми е "разстроен", че не се търпи на моменти. Много се зачудих сега дали да не пробвам стимулотон или асентра примерно, да видя дали няма да ми олекне малко. В същото време ме е страх от експерименти, че и без това не съм хич стабилен. Една такава патова ситуация при мен...

# 184
  • София
Венчо, а да те питам, от стимулотона имала ли си стомашни проблеми - "разстроен стомах" пише в страничните реакции?
На мен целия стомашно-чревен тракт така ми е "разстроен", че не се търпи на моменти. Много се зачудих сега дали да не пробвам стимулотон или асентра примерно, да видя дали няма да ми олекне малко. В същото време ме е страх от експерименти, че и без това не съм хич стабилен. Една такава патова ситуация при мен...
Enyo, тук не мога много да дам категорично мнение, защото аз по принцип съм с разхлабен стомах откакто се помня и не съм видяла разлика с него или без, все съм си сутрин по няколко пъти във WC.
Ти сега на какво си, че обмисляш смяна?
Аз сега намалявам дозата по препоръка на пси да видим как ще ми се отрази , но очаквам , че накрая ще има или вдигане на дозата или смяна, защото хич не ми е ок като цяло нито физически нито психически, дори реших, че ще си взема болничен за др седмица, защото просто не мога да се появя в офиса Sad толлова гадно не ми е било от години да му се невиди

# 185
  • София
С тези проби-грешки е отврат, дано бързо се нацелят нещата при теб.
Аз пия Мисол, български вариант на золофта. Вече 23 дни съм на цяло хапче, подобрение не усещам, но пък тоя проблем с корема не минава и тва си е. А съм сигурен, че е от хапчето, защото преди да ги започна, не беше така. Не мога да обясня точно какво е, но един дискомфорт в стомаха и червата, точно "разстроен", както пише в листовката. Във WC ходя редовно, но и там проблеми, да не описвам.. На моменти имам много силни болки в корема, мисля, че е дебелото черво, ама то като целия корем не ми е наред, не мога да определя точно. Та, днес, като видях, че са пуснали золофт, се замислих дали ако пробвам с друг сертралинов АД, дали мога да нацеля някой, при който ги няма проблемите с корема...

# 186
Моят психиатър ми казва, че щом оплакването не е перманентно значи е на нервна основа.

Или ако няма ясна симтоматика, също обикновено е на нервна почва. И на мен физическите болки се повлияват от ад, или поне спира да ми пука за тях Simple Smile)

Аз пия куркумин - за понижаване на холестерол и пикочна киселина.

# 187
Аз направо не знам вече какво да пия. След вирусно боледуване взе да ми се гади от АД.
Ще прибавя колаген и куркумин тогава, че ми е належащо заради проблеми със ставите и сухожилията и холестерола.
Стават: вит Д, б12, магнезий, коланол, куркумин.

# 188
  • София
С тези проби-грешки е отврат, дано бързо се нацелят нещата при теб.
Аз пия Мисол, български вариант на золофта. Вече 23 дни съм на цяло хапче, подобрение не усещам, но пък тоя проблем с корема не минава и тва си е. А съм сигурен, че е от хапчето, защото преди да ги започна, не беше така. Не мога да обясня точно какво е, но един дискомфорт в стомаха и червата, точно "разстроен", както пише в листовката. Във WC ходя редовно, но и там проблеми, да не описвам.. На моменти имам много силни болки в корема, мисля, че е дебелото черво, ама то като целия корем не ми е наред, не мога да определя точно. Та, днес, като видях, че са пуснали золофт, се замислих дали ако пробвам с друг сертралинов АД, дали мога да нацеля някой, при който ги няма проблемите с корема...
Толкова е индивидуално наистина, че вече не знам ...Sad

# 189
Скрит текст:
Е добре, ако не се намери физическа причина, каква е тогава? Мускулни и ставни болки до припадък, изследвания, снимки, ЯМР и причина няма. Започвам АД, болките изчезват, спирам АД и хоп пак се започва.

Дайте да обобщим кой какво пие като хранителни добавки и с какъв ефект.

Георги, какво може да се доближи до ефекта на флуанксола? Има ли добавка, която да действа като антипсихотик с натрупване?

Аз засега- б12, вит Д и магнезий. Чета за ашваганда, босвелия и куркума. Търся и червен ориз против висок холестерол.
Нищо не може. Антипсихотиците нямат природен аналог.
Уффф, значи бензо и антипсихотиците нямат аналози. Worried
Дай някаква комбинация за преди сън, моля те.
Атаракс
Мелатонин
ГАБА
Цинк с магнезий
Валериан с глог

Общо взето това е.

# 190
Скрит текст:
Скрит текст:
Е добре, ако не се намери физическа причина, каква е тогава? Мускулни и ставни болки до припадък, изследвания, снимки, ЯМР и причина няма. Започвам АД, болките изчезват, спирам АД и хоп пак се започва.

Георги, какво може да се доближи до ефекта на флуанксола? Има ли добавка, която да действа като антипсихотик с натрупване?

Аз засега- б12, вит Д и магнезий. Чета за ашваганда, босвелия и куркума. Търся и червен ориз против висок холестерол.
Атаракс
Мелатонин
ГАБА
Цинк с магнезий
Валериан с глог

Общо взето това е.
Мерси! Ще избера някаква добавка и ще опитам, че ми писна да будувам.

# 191
Аз съм доволна от Ашваганда и ГАБА.С тях определено спя по-дълбоко и не се събуждам вече стряскайки се.И кръвната захар се нормализира след 3 месечен прием.Тя си беше в норма,но уж висока. Падна с почти единица. До колкото четох ашвагандата нормализира уж захарта.За сега все още се крепя без АД.Почнах да правя опити да бягам, но бавно. Днес успях да мина 3 км, но с голям зор.Ама да видим колко ще успея да остана постоянна.

# 192
Скрит текст:
Скрит текст:

Атаракс
Мелатонин
ГАБА
Цинк с магнезий
Валериан с глог

Общо взето това е.
Мерси! Ще избера някаква добавка и ще опитам, че ми писна да будувам.
Атаракс е медикамент срещу алергии, един от най старите. Отдавна не се ползва за това, а го дават за успокоение и сън. Не води до пристрастяване, обаче ефекта му отслабва след 4-5 месеца и трябва да се вдига дозата.

# 193
Ашваганда и ГАБА може ли с АД?

# 194
Ашваганда и ГАБА може ли с АД?
Ако между приема има 10+ часа, може.

Общи условия

Активация на акаунт