Паническо разстройство - 56

• 36 243
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
Има ли някой със социална тревожност и ако да, как се справя?

# 166
  • София
Има ли някой със социална тревожност и ако да, как се справя?
В момента съм така, работя все още от вкъщи, но скоро ще се наложи да се върна в офиса и аз не знам как ще се справям

# 167
Добър вечер на всички, искам да попитам когато увеличавахте дозата на АД усещахте ли отново някакво засилване на симптомите, аз до днес бях на половинка Есобел и от утре трябва да минавам на цяло от 10мг

# 168
Добър вечер на всички, искам да попитам когато увеличавахте дозата на АД усещахте ли отново някакво засилване на симптомите, аз до днес бях на половинка Есобел и от утре трябва да минавам на цяло от 10мг
Аз лично,когато минах от половин серопрам на цяла таблетка,никакви негативи не съм усетила...напротив даже се чувствах по добре..
Хора някой да има ужасно смазващо главоболие ,неповлияващо се от болкоуспокояващи тези дни...направо ме е ударило в челото...по средата между веждите и самите вежди,че и очите...ужас е

# 169
Наде, имала съм такова. Това на челото е много често от стрес, а при мен и хормонално в зависимост от цикъла.

# 170
Наде, имала съм такова. Това на челото е много често от стрес, а при мен и хормонално в зависимост от цикъла.
Ужасно е...чак и очите болят...като масажирам малко веждите ме отпуска за малко...а иначе съм първи ден след цикъл...някъде бях чела че януари ще има много мощни изригвания..сега като се замисля и на работа има хора се оплакват

Георги какво мислиш за телесната температура 37-37.2 отново предписана на "нервната почва"...възможно ли е?
Някой друг има ли така да си я има...аз периодично си я имам...

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 20:43 от Надежда Х

# 171
  • София
Ужасно е...чак и очите болят...като масажирам малко веждите ме отпуска за малко...а иначе съм първи ден след цикъл...някъде бях чела че януари ще има много мощни изригвания..сега като се замисля и на работа има хора се оплакват

Георги какво мислиш за телесната температура 37-37.2 отново предписана на "нервната почва"...възможно ли е?
Някой друг има ли така да си я има...аз периодично си я имам...
Надежда, много вируси върлуват, да не си лепнала нещо ?
Имала съм такава темп, даже наскоро ми се случи в няколко дни беше около месечното неразположение

# 172
Не не то това с температурата го имам отдавна още преди 2 години и половина преди да започна Хапчетата...тогава личната ми каза от стреса е...каза,че нейната майка била така...после докато пиех АД изчезна сякаш...сега откакто пак си имам симптоми от ПР и температура си имам...

# 173
От стрес може да има много неща, вкл и Т. Но първо дето се казва - проверяваш дали може да има физиологична причина, и ако такава се отхвърли, то значи е от стрес.

# 174
  • Варна
Ама това със "стреса и нервната почва" в много случаи е безпочвено, говори се ей така по инерция/наизуст,....да излязат от безизходицата че не знаят защо му е физическия симптом на човека, да им се махне от главата.
И айде задължително тъпчене с психотропна химия.
За мен причина номер едно за физическата симптоматика и отпадналост не е стреса, ....ами той живота без стрес не може, въпроса е да бъде разчетен правилно и да се трансформира в ползи.
Причина номер едно според мен за физическа симптоматика и отпадналост е интоксикацията на тялото и лимфната система.

# 175
Е добре, ако не се намери физическа причина, каква е тогава? Мускулни и ставни болки до припадък, изследвания, снимки, ЯМР и причина няма. Започвам АД, болките изчезват, спирам АД и хоп пак се започва.

Дайте да обобщим кой какво пие като хранителни добавки и с какъв ефект.

Георги, какво може да се доближи до ефекта на флуанксола? Има ли добавка, която да действа като антипсихотик с натрупване?

Аз засега- б12, вит Д и магнезий. Чета за ашваганда, босвелия и куркума. Търся и червен ориз против висок холестерол.

# 176
  • София
Моят психиатър ми казва, че щом оплакването не е перманентно значи е на нервна основа.

# 177
Моят психиатър ми казва, че щом оплакването не е перманентно значи е на нервна основа.
Аз това не го вярвах. Викам си, не е визможно да имаш физически неразположения от разклатена психика, и се впуснах в едно приключение с изследвания, доктори, лекараства. Накрая стигнах до кабинета на психиатъра и като показах папката с изследванията и леченията, той отсече "за мен сте". При мен я има и яката хипохондрия, която трудно овладявам.

# 178
Е добре, ако не се намери физическа причина, каква е тогава? Мускулни и ставни болки до припадък, изследвания, снимки, ЯМР и причина няма. Започвам АД, болките изчезват, спирам АД и хоп пак се започва.

Георги, какво може да се доближи до ефекта на флуанксола? Има ли добавка, която да действа като антипсихотик с натрупване?

Аз засега- б12, вит Д и магнезий. Чета за ашваганда, босвелия и куркума. Търся и червен ориз против висок холестерол.
Нищо не може. Антипсихотиците нямат природен аналог.

# 179
Скрит текст:

Нищо не може. Антипсихотиците нямат природен аналог.
Уффф, значи бензо и антипсихотиците нямат аналози. Worried
Дай някаква комбинация за преди сън, моля те.

Общи условия

Активация на акаунт