Паническо разстройство - 56

• 36 211
  • 763
  •   2
Отговори
# 150
  • София
Сигурно сте споделяли, но не помня, извинявайте, че ще се повтаряме
Някой пил ли е прегабин 75 мг?
Невролог ми го изписа по 1 вечер
Споделих, че пия Стимулотон и ксанакс, каза, че няма проблем, но аз винаги съм нащрек, ако ще пия нов хап

# 151
Сигурно сте споделяли, но не помня, извинявайте, че ще се повтаряме
Някой пил ли е прегабин 75 мг?
Невролог ми го изписа по 1 вечер
Споделих, че пия Стимулотон и ксанакс, каза, че няма проблем, но аз винаги съм нащрек, ако ще пия нов хап
Съвместими са, ОК са. Тоя ксанакс от кога и до кога ще се приема?

# 152
  • София
Мерси, Георги:)
Ксанакса го пия тези дни всеки ден по 0.25, преди го пиех рядко

# 153
Георги, а какво може да замести ксанакса и изобщо бензото.
Аз увеличавам, иначе ще гръмна.

# 154
Георги, а какво може да замести ксанакса и изобщо бензото.
Аз увеличавам, иначе ще гръмна.
Нищо. Воля и мускули. Аз не приемах особено много бензо, дори когато бях най зле. Единствено помня една зверска паническа криза, тогава 4 ксанакса от 0.5 едно след друго не ме оправиха, та потърпях тогава доста. Но отмина вечерта тогава. Други такива ситуации почти съм нямал, имал съм обратното, да не ми действа бензо особено. Но тогава помня бях взел клонарекс и оправи нещата. А парадоксално лексотан изостря нещата при мен. Само той обаче.

Та, бензодиазепини не могат да се заменят с друго, те са си отделен клас. Донякъде при някои хора прегабалина работи. При други атаракса. Но аз не исках хапчета, та пиех водка. Бях стигнал до бутилка на вечер. Но пък като усетих , че нещата са стабилизирани, я махнах и постепенно във фитнеса поех контрол над нещата. Сега като претренирам се получава пак паника, но не ме смущава.

# 155
  • София
Да споделя - бях при пси сега, според нея се е омешало при мен симптомите от дискова херния плюс тревожност, но и мисли, че след толкова години на Стимулотон може и организма вече да го отхвърля, но както каза ще сме на проба-грешка, защото няма как да сме сигурни и първо ще пробваме да намалим дозата по схема, за да видим как ще съм, ако съм ок оставам на намалена доза, ако не, пробваме да качваме и ако и с малко по-висока не е ок, ще мисли за смяна. Тъпо, но направо се почувствах като опитно зайче... Според нея няма смисъл да взимам този прегабин, ако нямам силни болки, защото предполага, че ще ми е замаяно от него и това, че ще се почувствам по-зле психически, ако ми се добави и още някакво физическо неразположение

# 156
  • Варна
Новината за ареста за притежание на Ривотрил от днес ме изненада.
Влязох тук да видя има ли коментари по въпроса....
За легално изписвано лекарство та макар и да е наркотично да имаш разправии с полицаи......!?
Георги, вероятно си гледал новините. Знаеш ли защо след като се продава в другите държави, Ривотрила е забранен у нас...?

Въпреки че са аналози, на арестуваното момиче с епилепсия не му понасяло Клонарекс, и за това си поръчало Ривотрил от Германия.
Каква е разликата, знаеш ли?

# 157
И аз съм с тревожност + мускулни болки тип дискова херния и т.н. Направо е ужасно, разбирам те, vencho82.
Флуанксолът го спрях по схема, останах на АД + 1/4 бензо и нещата не са розови, ако не успея, ще върна флуанксола. Дано не се наложи.

# 158
Новината за ареста за притежание на Ривотрил от днес ме изненада.
Влязох тук да видя има ли коментари по въпроса....
За легално изписвано лекарство та макар и да е наркотично да имаш разправии с полицаи......!?
Георги, вероятно си гледал новините. Знаеш ли защо след като се продава в другите държави, Ривотрила е забранен у нас...?

Въпреки че са аналози, на арестуваното момиче с епилепсия не му понасяло Клонарекс, и за това си поръчало Ривотрил от Германия.
Каква е разликата, знаеш ли?
E това е стандартна процедура, Ривотрил в България няма, спрян е от продажби и съответно рецептата по буквата на закона не е спазена. Не е забранен, просто не е в списъка с лекарства. Примерно имаш рецепта за марихуана (от САЩ), но в България  я ползваш с HHC, и съответно си в нарушение на закона.

# 159
  • Варна
Идеята ми беше, че този който е информирал полицая, че ривотрил в България няма, би трябвало да го е информирал че аналог на Ривотрил в България има, и всякакви арести са неоснователни....

# 160
Идеята ми беше, че този който е информирал полицая, че ривотрил в България няма, би трябвало да го е информирал че аналог на Ривотрил в България има, и всякакви арести са неоснователни....
Полицията има списък. Зелената рецепта е документ, който впрочем се взима в аптеката, така че няма как да си го носи в нея/него хванатия. Ако го носи, значи не е изпълнена по смисъла на закона, и медикамента е незаконен. Чисто морално е много гадно, но законово е спазено изискването. Според рецептата е изписан клонарекс, и не е изпълнен като такъв, а е внесен медикамент, който в България е извън предлагане. Това вече пък е в ръцете на самия производител и дистрибутор. Ако се навлезе по дълбоко в материята, може да се правят експертизи дали само етикета не е Ривотрил, а пък съдържанието да е пудра захар примерно... Та , момичето е нарушител на закона в случая. Има подобни случай с медикаментите за обезболяване на раково болни. Просто не се дава толкова гласност.

# 161
По интересно е как така пък изведнъж са решили да и ровят в чантата на момичето?От къде на къде...

# 162
По интересно е как така пък изведнъж са решили да и ровят в чантата на момичето?От къде на къде...
Е как? Новини да има и цирк да става.

# 163
Нали не смятате, че е случайно?

# 164
Нали не смятате, че е случайно?
Абсолютно не...просто няма как да е случайно!

Общи условия

Активация на акаунт