Паническо разстройство - 56

• 36 203
  • 763
  •   1
Отговори
# 135

Здравейте, аз си пия хапчетата за сега подобрение не виждам,но това е друг въпрос.Не мога да се справя с едно нещо, това отдалечаване от дома. Искам да ходя само в квартала и ти пеша. Днес мъжа ми каза,че не го интересува качвам се в колата и отиваме някъде. Само това мисля, толкова зле се чувствам като съм в кола и в каквото и да е превозно средство. Не знам при вас дали е било така някога.Чувствам се неадекватна, замаяна,все едно съм във филм,все едно тялото ми не е моето и в главата ми е някакъв хаос. Искам само да слизам, в главата ми е само как искам да избягам откъдето съм. Не знам как да се справя с това, някой ако е бил така може ли да ми даде съвет?
Здравей...мисля,че твоите лекарства въобще не ти действат...до сега трябваше да си се разхождаш спокойно...аз на 7 мия ден вече пътувах в малък микробус натъпкан с хора...всеки ден...на 100 км от дома ми,за да се обучавам за нова работа..
Иначе да.. до болка познато...

аз бях така..нито в кола можех...нито пеша ..а камо ли да вляза в някой магазин...веднага ми ставаше още по зле..все едно всеки момент ще припадна..световъртеж,гадене,замайване..страх,сърцебиене...и от там нежелание да излизам ..не че в къщи ми беше добре...когато след първата мощна ПА мъжа ми ме натъпка в колата да ходим на спешно,защото тогава още не знае,че е просто ПА..докато пътувах в колата ми стана още по зле..направо мислех,че ще умра.. отворих прозорци..мокрих си лицето...
За серопрам и моя пулс от нормален за мен около 90 при прием на серопрам падна на средно 70-75...и по нисък даже е бил...
Аз мога да кажа моето мнение за капките рескю на д-р Бах ..това бяха най зле похарчените ми 35 лв...по малко действа и от валидол,мента глог и валериана,алора,симпатил,седатиф и така нататък...общо взето нищоне правеше...нито на мен...нито на баща ми...че таже веднъж дадох и на колежка,която няма никакви проблеми със психиката,но имаше някакви семейни тревоги...леки не тежки...е и при нея никакъв ефект...накрая изтече в чантата ми,понеже и капкомера им беше супер дефектен и бе се завиваше добре...капака съм си и директно под езика и във вода и по много капки..Ами нищо това е просто някаква сладникава течност

# 136
Здравейте, от месец и половина приемам серопрам. От няколко дни пулса ми пада под 60 до 50. Възможно ли е да е от серопрама.
Възможно е. Аз като пиех золофт , стигах до 45 при нормален 55-60. Но не е драма. Магнезий приемате ли?
Да, но от една седмица съм го спряла. Магнезия понижава ли пулса ?
Магнезиев оротат, магнезиев цитрат, магнезиев глюконат/глицинат, магнезиев chelate свалят пулса. С около 7-10 удара.
Георги, при теб как се нормализира пулса ? След като спря золофта или по време на приема ?
Ама аз не съм имал проблем с пулса. Просто ми падна с около 10 удара. Докато приемах АД и магнерот. Принципно моя си е нисък, аз съм бивш професионален спортист и в покой ми е около 55-60. Откакто поднових тренировките, пак е 50-55.

# 137
Днес съм с бодежи вляво и съм в паника. Боли ме и лявата ръка. Дали да не тичам към Спешното?

# 138
Анонимен, според мен ако беше сериозно щеше да имаш много силни болки,нямаше да можеш да дишаш изобщо, не се тревожи,ще мине

# 139
Анонимен, не мисля че само с тези симптоми е нещо спешно , да не би от ляво да са били процедурите на рамото и от там да е това чувство🤔

# 140
Някой пил ли е  Сафрамил? Аз пак съм в епизоди на замаяност и световъртежи..едва идвам на работа,че и вкъщи понякога става.Кръвното ми  е ок напоследък..но това мотаене няма край.Вратът ми се схваща често, главоболие в едната част на главата винаги, вечна тревожност..

# 141
  • Враца
Някой пил ли е  Сафрамил? Аз пак съм в епизоди на замаяност и световъртежи..едва идвам на работа,че и вкъщи понякога става.Кръвното ми  е ок напоследък..но това мотаене няма край.Вратът ми се схваща често, главоболие в едната част на главата винаги, вечна тревожност..
Аз имах част от изброените симптоми + гадене, но само в седнало положение. Беше много страшно. Имаха съмнение за шипове във врата, на снимката се видя това и щяха да го отминат, ако не ме бяха пратили на физиотерапия. Там веднага ми казаха, че имам изглаждане на шийна лордоза. От тогава си глезя врата, много внимавам с възглавниците, обича топло, физиотерапията помага. Около мен още трима ми се оплакаха от същото, дългото стоене през компютър явно се отразява, разбира се на всички. Но може би да видите това.

Днес трябва да се обадя на психиатъра за час. Обаче ми е супер замаяно и поспаливо, въпреки намалените дози. работоспособност - 10, никаква, ама никаква. ова ми е неприятно, но ще се напаснем. Личната ми е пуснала една купа изследвания, днес дадох кръв, за момента нищо тревожно, освен пикочната киселина, която е малко под горната граница, ама пък холестеролите направо съм ги разбила, 1:0 за мен Simple Smile . Не знам защо ми е пуснала антиген за хепатит B и хепатит C, може би има някаква програма на касата. изненадах се, когато видях списъка.

Хубав ден на всички

# 142
Много, много ми е мързеливо, смотано, депресивно...
Има ли някой който само лежи

# 143
Много, много ми е мързеливо, смотано, депресивно...
Има ли някой който само лежи
Аз като остана вкъщи съм така,за това и не си обичам почивните дни от работа.

# 144
Здравейте на всички в групата, от 2 години отключих паник атаки и уж се махнаха по едно време обаче минала година забременях и в 6ти месец загубих бебето,имаме едно прекрасно детенце на 3г обаче някак си не успях да го понеса това нещо и от там се отключи една много жестока тревожност и много силен страх от смъртта или по точно да не получа инфаркт, обиколих всякакви доктори, изследвания, скенери и какво ли не и всички ми казваха нищо ти няма. Нещата вече започнаха да стават много много чести, а аз започнах работа и това ми пречи доста, реших най накрая да отида на психиатър и той ми предписан Esobel по 5мг първите 5 дни и после от 10мг за 6 месеца, флуанксол от 0.5 два пъти на ден обаче в петък започнах Есобела и филма започна, още по силни паник атаки, болки в мускулите, никакъв апетит, тревожност, изпотяване, гадене, лек обрив на лицето и просто това не се издържа, снощи съм се молила на мъжа ми да ме закара в спешното а това не ми е за пъти път и някак си като отида до там и се успокоявам, флуанксола не го пия понеже ме е страх и аз не знам защо някой може ли да каже имат ли лечение тези състояния някога и страничните ефекти на Есобела кога ще преминат и ще започна да се чувствам по добре, ако знаех че толкова ще ми се засилят симптомите най вероятно нямаше изобщо да посегна към антидепресанти

# 145
Флуанксола ще помогне за кофти страничните реакции и свалянето на тревожността. На АД му трябва около месец да започне да действа добре. Отначало е кошмар, но минава

# 146
  • София
На мен този път АД дава резултат даже повече от месец след началото.

# 147
Анонимен, според мен ако беше сериозно щеше да имаш много силни болки,нямаше да можеш да дишаш изобщо, не се тревожи,ще мине
Анонимен, не мисля че само с тези симптоми е нещо спешно , да не би от ляво да са били процедурите на рамото и от там да е това чувство🤔
Оцелях.

Аз. Не ми действаше добре.

# 148
Здравейте на всички в групата, от 2 години отключих паник атаки и уж се махнаха по едно време обаче минала година забременях и в 6ти месец загубих бебето,имаме едно прекрасно детенце на 3г обаче някак си не успях да го понеса това нещо и от там се отключи една много жестока тревожност и много силен страх от смъртта или по точно да не получа инфаркт, обиколих всякакви доктори, изследвания, скенери и какво ли не и всички ми казваха нищо ти няма. Нещата вече започнаха да стават много много чести, а аз започнах работа и това ми пречи доста, реших най накрая да отида на психиатър и той ми предписан Esobel по 5мг първите 5 дни и после от 10мг за 6 месеца, флуанксол от 0.5 два пъти на ден обаче в петък започнах Есобела и филма започна, още по силни паник атаки, болки в мускулите, никакъв апетит, тревожност, изпотяване, гадене, лек обрив на лицето и просто това не се издържа, снощи съм се молила на мъжа ми да ме закара в спешното а това не ми е за пъти път и някак си като отида до там и се успокоявам, флуанксола не го пия понеже ме е страх и аз не знам защо някой може ли да каже имат ли лечение тези състояния някога и страничните ефекти на Есобела кога ще преминат и ще започна да се чувствам по добре, ако знаех че толкова ще ми се засилят симптомите най вероятно нямаше изобщо да посегна към антидепресанти

Флуанксолът не е случайно изписан. Пийте го, както са ви го назначили, ще обере негативите от серопрама. Ще мине всичко, стискайте малко зъби, не се лигавете!

# 149

Флуанксолът не е случайно изписан. Пийте го, както са ви го назначили, ще обере негативите от серопрама. Ще мине всичко, стискайте малко зъби, не се лигавете!
Здравей, аз точно по същият начин бях като теб за инфаркт. На мен ми изписа ха ремита и флунаксол. Сега вече нямам паники, но тревожността си остана. Но все пак така е по добре, от преди. И според мен трябва да си пиеш флунасола, щомм са ти го изписал. Ще отшуми всичко до седмица, две... За обрива малко е по притеснително, може би е алергична реакция, обади се да питаш психиатъра ти.

Общи условия

Активация на акаунт