Паническо разстройство - 56

• 36 179
  • 763
  •   2
Отговори
# 120
  • Враца
С това започнах да, с нощния спрей. След като видях, че действа, си поръчах капки, те не са от тази серия.

# 121
Аз пък съм в ужасен стрес. Заради болежките ревматоложката ми каза да повторя Ана скрининга и го направих след няколко месеца, та сега излезна 1:1280 и съм в ужасен шок. Моля се само да не е лупус Sad Откакто го видях и сърцето ми не спира да препуска.
Е и да е лупус, не е края на света. Напоследък доста голям пробив има в третирането на много автоимунни заболявания. Не се притеснявай, каквото - такова!

# 122
  • София
Вметка от мен за ходене на психолог, но това е моят опит, при всеки е различно - ходих миналата година за кратко, освен, че първия път си поплаках доста, друго не се случи. Чувствах се удобно и спокойно, все еднл си говоря с приятел, но пък за себе си разбрах, че на мен ми трябва терапевт, който да прилага техники тип когнитивно-поведенческа терапия и така и не продължих със сесиите при психолога, но и не потърсих друг терапевт заради финансова невъзможност.

# 123
Здравейте, от месец и половина приемам серопрам. От няколко дни пулса ми пада под 60 до 50. Възможно ли е да е от серопрама.

# 124
Здравейте, от месец и половина приемам серопрам. От няколко дни пулса ми пада под 60 до 50. Възможно ли е да е от серопрама.
Възможно е. Аз като пиех золофт , стигах до 45 при нормален 55-60. Но не е драма. Магнезий приемате ли?

# 125
Има има, дръжте фронта! Аз бях с дни без сън, 24/7 паника и зор, с дни не ядях. Приемах и медикаменти, хипохондрията беше на макс. Но всичко минава, не пия нищо вече Simple Smile Е, до тоя момент да стигна се искаше доста. Но успеха се крие в това, мозъка да "осъзнае" , че физически няма нищо, и спира да реагира. Психолози и терапевти в 90% са безмислени.
Аз със стискане на зъби и работа спрях Золофт-Сеталофт, и мога да кажа че се чувствам коренно различно, имам си на момент страх и паника, това е човешко. Но гледам да си надстроя мозъка да не изпада в истерия, отделно пия и чай Демир Бозан, уж лекувало психични разтройства и гастрит и т.н., и без това в момента съм с гастрит, и ще видим дали ще има ефект от чая, но с мои си неща си се лекувам, и се чувствам прекрасно! Пожелавам от сърце на всички в групата един ден (и този ден ще дойде0, да сте добре и да си живеете животите нормално и спокойно! Ще изкажа цитат на моят идол (Зино Давидов):

''Животът всъщност е много прост, трябва малко работа, малко психология и много оптимизъм, да живееш красиво е изкуство!''

И не забравяйте, Бог/Аллах е със всички вас!

# 126
Възможно е. Аз като пиех золофт , стигах до 45 при нормален 55-60. Но не е драма. Магнезий приемате ли?
Да, но от една седмица съм го спряла. Магнезия понижава ли пулса ?

# 127
Аз пък съм в ужасен стрес. Заради болежките ревматоложката ми каза да повторя Ана скрининга и го направих след няколко месеца, та сега излезна 1:1280 и съм в ужасен шок. Моля се само да не е лупус Sad Откакто го видях и сърцето ми не спира да препуска.
Е и да е лупус, не е края на света. Напоследък доста голям пробив има в третирането на много автоимунни заболявания. Не се притеснявай, каквото - такова!

Не знам, не искам да повярвам, че това ще ми се случи. Дано не е. Чувствам се отчаяна.

# 128
весе, ми аз какво да кажа като си открих автоимунно на черния дроб.
личната ме неглижираше и си пуснах разширен имуноблот
ти също можеш да си пуснеш, за да видиш имаш ли нещо
ана скрининг само може да показва, че има нещо, докато имуноблот показва какво точно
и аз съм се отчаяла, пък и един гастрит ме мъчи, почти нищо не мога да ям, а трябва плодове и зеленчуци заради дроба, абе омагьосан кръг

та тревожността е на макс

# 129
Магнезиев оротат, магнезиев цитрат, магнезиев глюконат/глицинат, магнезиев chelate свалят пулса. С около 7-10 удара.

# 130
весе, ми аз какво да кажа като си открих автоимунно на черния дроб.
личната ме неглижираше и си пуснах разширен имуноблот
ти също можеш да си пуснеш, за да видиш имаш ли нещо
ана скрининг само може да показва, че има нещо, докато имуноблот показва какво точно
и аз съм се отчаяла, пък и един гастрит ме мъчи, почти нищо не мога да ям, а трябва плодове и зеленчуци заради дроба, абе омагьосан кръг

та тревожността е на макс

Ели, съжалявам за това...автоимунните са ужасно нещо и на никага не го пожелавам...Да, Аната не е диагноза, може и нищо да не значи, на пак ми предстои лекар, още изследвания...голям филм. И тревожността си върви на пълна скорост...

# 131
Здравейте, аз си пия хапчетата за сега подобрение не виждам,но това е друг въпрос.Не мога да се справя с едно нещо, това отдалечаване от дома. Искам да ходя само в квартала и ти пеша. Днес мъжа ми каза,че не го интересува качвам се в колата и отиваме някъде. Само това мисля, толкова зле се чувствам като съм в кола и в каквото и да е превозно средство. Не знам при вас дали е било така някога.Чувствам се неадекватна, замаяна,все едно съм във филм,все едно тялото ми не е моето и в главата ми е някакъв хаос. Искам само да слизам, в главата ми е само как искам да избягам откъдето съм. Не знам как да се справя с това, някой ако е бил така може ли да ми даде съвет?

# 132
  • София
Венчо, благодаря💕. Много нелепо стана - зимни спортове.
Сега боря главоболие и се опасявам доколко сериозно ми е сътресението на мозъка без да имам пряк удар в главата.
Четох това - https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sabota-i-nedelia/da-otkri … ena-skleroza.html.
Само аз ли разбирам от материала, че депресията води до МС? Нещо хич не ми допадна това, което прочетох. Радвам се за хората, но и помощта за мъжа е неясна, а е била огромна.

# 133
Не четете, че ще се побъркате!!!! Аз стигнах до психясване от четене.

С това започнах да, с нощния спрей. След като видях, че действа, си поръчах капки, те не са от тази серия.
Мерси, ще ги погледна.

# 134
Магнезиев оротат, магнезиев цитрат, магнезиев глюконат/глицинат, магнезиев chelate свалят пулса. С около 7-10 удара.
Георги, при теб как се нормализира пулса ? След като спря золофта или по време на приема ?

Общи условия

Активация на акаунт