Паническо разстройство - 56

• 36 192
  • 763
  •   2
Отговори
# 660
Аз не пия никакви лекарства, а постоянно ми се спи и съм изморена, все едно съм копала.Отдавам го на ПР.

# 661
Здравейте,  на някой да му се спи често, пия Ципралекс и Флуанксол, възможно ли е да е от тях?  Спя след обяд, вечер си лягам на време и сутрин едвам ставам, а ако съм почивка спя до обяд. Иначе се чувствам добре
От кога сте на ципралекс? И аз го пия от месец, но нямам голямо подобрение за сега. Ще съм благодарна да споделите повече, симптоми, период на прием и т.н.
От 8 години ги пия хапчета,  лятото ги намалявам на половинка, но ме е страх да ги, за да не се върне първоначалното ми състояние

# 662
Аз май пак ще се приентирам към Флуанксол. Хипохондрията ми е неконтролируема. Аман! Започнах и терапия.

# 663
Георги, би ли препоръчал определена марка 5НТР и колко мг?
Не, защото е безполезна добавка.

# 664
Георгий, ти ли беше писал за CBD oil?

# 665
Здравейте,  на някой да му се спи често, пия Ципралекс и Флуанксол, възможно ли е да е от тях?  Спя след обяд, вечер си лягам на време и сутрин едвам ставам, а ако съм почивка спя до обяд. Иначе се чувствам добре
А флуанксола от колко време го пиеш?аз бях така комбинацията серопрам и флуанксол ...че и клонарекс(но и без него)ме караше все на сън...само да ми замиришеше на възглавница...постоянно ми се спеше...и баща ми е така...

# 666
От кога сте на ципралекс? И аз го пия от месец, но нямам голямо подобрение за сега. Ще съм благодарна да споделите повече, симптоми, период на прием и т.н.
От 8 години ги пия хапчета,  лятото ги намалявам на половинка, но ме е страх да ги, за да не се върне първоначалното ми състояние
Какво беше първоначалното ви състояние? Колко зле? И сега имате ли подобни кризи предвид, че толкова време пиете АД?

# 667
Георгий, ти ли беше писал за CBD oil?
Да, но над 15%

# 668
  • София
Enyo, пия ксанакс сутрин по половин, но изобщо не мога да се събера физически и от там и съвсем се завърта тревожността. Ти как си със стомаха?
Докато си спазвам диетата, горе долу се ядва. Не мога да кажа, че съм добре, има какво да се желае...

# 669
  • София
Някоя определена марка? Меша ли се това с АД?

# 670
Ясно. Значи правилно си спомням. Помагаше за нашите състояния, нали?

vencho82, загледах се в NutraBest сайта и се сетих за Георгий. Там има 15% и 20%.

elica_2007, флуанксолът как го делиш на 1/2? Аз се чудя, дали да не го започна пак заради хипохондрията?

# 671
Помага на определени хора. На други не. Марка не помня , от Амазон Англия взимах, че в България не познават парите.

# 672
Помага на определени хора. На други не. Марка не помня , от Амазон Англия взимах, че в България не познават парите.
Да, то май всичко е проба-грешка.

# 673
  • София
Мерси, аз му се чудя заради невропатната болка- казват, че уж за това помага

# 674
Мерси, аз му се чудя заради невропатната болка- казват, че уж за това помага
Аз пък се чудя, дали няма да замести флуанксола и да ми помогне малко за тревожните мисли?

Общи условия

Активация на акаунт