Паническо разстройство - 56

• 36 553
  • 763
  •   1
Отговори
# 270
Георги можеш ли да кажеш как да го пия този магнерот...при положение ,че при кръвни изследвания магнезия е в норми...започнах го по 2т...една сутрин и една вечер...и откакто го пия май съм по добре
3х1

# 271
Иван Георгиев, моля, разкажи по - конкретно за проблема с преглъщането. Мен нещо ме мъчи там.
Псориазис и аз имам- на ноктите.  От много години.
При мен със сигурност вече зная, че ми става физически зле ако конкретно ми се стовари проблем. Таман имах подобрение- случи се нещо конкретно неприятно и айде пак назад.
Като пия вода, първата глътка ми е трудна, следващата нямам проблем и си пия на екс една чаша примерно, ама първата ми е трудно да я започна. Понякога слюнката си я преглъщам трудно.
Това с преглъщането и аз го имах преди и сега го имам на моменти....тръгвам да преглъщам и немога първото преглъщане блокира...и после нямам проблеми...докато пиех АД беше изчезнало...
Доктор казвал ли ти е какво ти е?

# 272
С преглъщането е свързано с глобус хистерикус, проявява се в няколко вида. Винаги е част от невроза, когато са изключени всички останали патологии.

# 273
Здравейте, бих искала да се включа и аз. С панически разтройство съм от години, пиех Стимулотон и всичко беше супер. След година реших да го спра, не го пиех почти три години, но от тази седмица всичко се върна пак. Снощи направих спешна консултация с психиатърката ми и от днес пак съм на Стимулотон и допълнение флуанксол. Но се чувствам ужасно цяла нощ не съм спала и ужасно треперят.

Нали знаете, че трябвя време да се натрупат, нека ви включи и нещо за сън вечер. Аз пиех до скоро и Хидонин за съня. Но сама си го спрях, че много ме успиваше сутрин, а преди това от половинка ми беше добре.

# 274
Здравейте, бих искала да се включа и аз. С панически разтройство съм от години, пиех Стимулотон и всичко беше супер. След година реших да го спра, не го пиех почти три години, но от тази седмица всичко се върна пак. Снощи направих спешна консултация с психиатърката ми и от днес пак съм на Стимулотон и допълнение флуанксол. Но се чувствам ужасно цяла нощ не съм спала и ужасно треперят.

Нали знаете, че трябвя време да се натрупат, нека ви включи и нещо за сън вечер. Аз пиех до скоро и Хидонин за съня. Но сама си го спрях, че много ме успиваше сутрин, а преди това от половинка ми беше добре.
А нормално ли е при първи прием да се чувствам зле? Стимулотон пиех с деанксит предния път, но с това лекарство не съм го пила.

# 275

А нормално ли е при първи прием да се чувствам зле? Стимулотон пиех с деанксит предния път, но с това лекарство не съм го пила.

Може да е от флуанксола това усещане, на мен също последно не ми действаше добре-държеше ме като на пружина. Просто явно не е вашето лекарство. Чуйте се с психиатъра и кажете какво чувствате и че не можете да спите. Дано да ви го смени бързо, защото обикновено увеличават дозите, а то дори не е правилното лекарство. В краен случай на друг психиатър.

# 276

Може да е от флуанксола това усещане, на мен също последно не ми действаше добре-държеше ме като на пружина. Просто явно не е вашето лекарство. Чуйте се с психиатъра и кажете какво чувствате и че не можете да спите. Дано да ви го смени бързо, защото обикновено увеличават дозите, а то дори не е правилното лекарство. В краен случай на друг психиатър.
Сега си мерих кръвното 135 на 90,а моето по принцип е 100 на 70. Възможно ли е да е от флуанксола?

# 277
Иван Георгиев, моля, разкажи по - конкретно за проблема с преглъщането. Мен нещо ме мъчи там.
Псориазис и аз имам- на ноктите.  От много години.
При мен със сигурност вече зная, че ми става физически зле ако конкретно ми се стовари проблем. Таман имах подобрение- случи се нещо конкретно неприятно и айде пак назад.
Като пия вода, първата глътка ми е трудна, следващата нямам проблем и си пия на екс една чаша примерно, ама първата ми е трудно да я започна. Понякога слюнката си я преглъщам трудно.
Това с преглъщането и аз го имах преди и сега го имам на моменти....тръгвам да преглъщам и немога първото преглъщане блокира...и после нямам проблеми...докато пиех АД беше изчезнало...
Да казаха ми много лекари,а аз ходих на доста специалисти...че всичко е от главата ми...повярвай ми нищо ти няма...аз съм карала мъжа ми да свети с фенерче да гледа какво мамка му има застанало в гърлото ми ..неможех да ям нищо мислех,че ще се задава,всичко ми присядаше...когато започнах АД,щ веднага изчезна...не случайно дори хората които нямат ПР или други тревожни разтройства ,когато са притеснени казват,че имат буца в гърлото...
Не мисля,че от флуанксол се вдига кръвното...по скоро от паниката...това въобще не е високо кръвно,но те разбирам напълно аз също съм с кръвно 100 на 70 и всичко по различно
 от това ме е докарвало до паника..
Георги още един въпрос...преди  ПР си пиех този женшен и ми се отразяваше много добре..сега пак си взех,но се чудя мога ли да ги пия...да не ми предизвика сърцебиене или нещо друго,че съм чувствителна на тая тема...аз заради това съм спряла и кафета, цигари,кока кола...въобще не кусвам

# 278
Я, ти от района на Бургас ли си?
Женшен може да пиеш, няма проблем.

# 279
  • София
Да си излея и аз мъката, че не съм писал от година и нещо.
Мислех че със смяна на работата нещата ще оправят, ама...явно тревожността си я имам.
Странното е че сега не знам и за какво се тревожа.
Миналата седмица пак ми се появи сухота в устотата, след това често ходене на тоалетна.
Аха да си изследвам кръвната захар и жена ми ме вкара в рвлси (евала и).
Тъкмо ми мина хипохондрията за диабета и се появи пак за множесъвената склероза с това често пикаене и пеоблема с преглъщането (който май отмина от магнезия тези дни).

Също и да ви пожелая лека и спокойна година, че тази тема беше първата за която се сетих.

ПП: не знам дали е от стрес, ама от лятото се сдобих с псориазис Angry
Свекърва ми е с псориазис, казвали са й, че е от натоварен черен дроб и пропускливи черва, но и до голяма степен на преживян стрес.
Понякога успява да го овладее с хранителен режим, зависи в каква степен се е обострил. Понякога взима да пие добавки за детокс на черния дроб и пробиотик

# 280
Псориазис и аз имам- на ноктите.  От много години.
Да казаха ми много лекари,а аз ходих на доста специалисти...че всичко е от главата ми...повярвай ми нищо ти няма...аз съм карала мъжа ми да свети с фенерче да гледа какво мамка му има застанало в гърлото ми ..неможех да ям нищо мислех,че ще се задава,всичко ми присядаше...когато започнах АД,щ веднага изчезна...не случайно дори хората които нямат ПР или други тревожни разтройства ,когато са притеснени казват,че имат буца в гърлото...
Не мисля,че от флуанксол се вдига кръвното...по скоро от паниката...това въобще не е високо кръвно,но те разбирам напълно аз също съм с кръвно 100 на 70 и всичко по различно
 от това ме е докарвало до паника..
Георги още един въпрос...преди  ПР си пиех този женшен и ми се отразяваше много добре..сега пак си взех,но се чудя мога ли да ги пия...да не ми предизвика сърцебиене или нещо друго,че съм чувствителна на тая тема...аз заради това съм спряла и кафета, цигари,кока кола...въобще не кусвам

При мен не че нещо ми пречи, или че имам буца, а не мога да направя самото преглъщане.
Имаше моменти където твърд алкохол ми беше много трудно да го преглътна.

# 281
Ако питаш за мен може да се каже ,че Бургас ми е на 100 км ..аз съм от Ямболска област...е значи мога да си пия спокойно женшен-а.Благидаря..
По отношение на преглъщането и при мен започна първо с преглъщането,после с буца,после с постоянно задушаване....сега пак си го имам това с преглъщането от време на време...както се опитах да го обясня...тръгвам да преглъщам,ама немога...

# 282
  • София
Добре че споделихте, защото се притеснявах от това мое преглъщане. При мен с течности няма никакъв проблем. Когато обаче е твърда храна нещо ме спира да я преглътна... кошмар просто, нямам буца, някак волево не се справям. Със слюнка също -  никакъв проблем.

# 283
Който има често уриниране, би ли спиделил колко време продължава?
При мен беше 1 седмица сухота и съответно често уриниране, на моменту през 1 час.

# 284

Сега си мерих кръвното 135 на 90,а моето по принцип е 100 на 70. Възможно ли е да е от флуанксола?

От състоянието е повишеното кръвно. А пулса как е

Общи условия

Активация на акаунт