Паническо разстройство - 56

• 36 528
  • 763
  •   1
Отговори
# 285
Иван, аз съм имала често уриниране, мисля е от адреналина.
И трудното преглъщане го имах.

Моля ви не цитирайте толкова дълги чаршафи, достатъчно е да се обърнете по име на когото пишете.

# 286
Скрит текст:
Здравейте, бих искала да се включа и аз. С панически разтройство съм от години, пиех Стимулотон и всичко беше супер. След година реших да го спра, не го пиех почти три години, но от тази седмица всичко се върна пак. Снощи направих спешна консултация с психиатърката ми и от днес пак съм на Стимулотон и допълнение флуанксол. Но се чувствам ужасно цяла нощ не съм спала и ужасно треперят.

Нали знаете, че трябвя време да се натрупат, нека ви включи и нещо за сън вечер. Аз пиех до скоро и Хидонин за съня. Но сама си го спрях, че много ме успиваше сутрин, а преди това от половинка ми беше добре.
А нормално ли е при първи прием да се чувствам зле? Стимулотон пиех с деанксит предния път, но с това лекарство не съм го пила.
Деанкситът съдържа флуанксол. Според мен е нормално и нещата ще отшумят с натрупването на лекарствата. Каква е дозировката на флуанксола, да не Ви идва много? И да Ви предпишат нещо за сън.

# 287

Здравейте, бих искала да се включа и аз. С панически разтройство съм от години, пиех Стимулотон и всичко беше супер. След година реших да го спра, не го пиех почти три години, но от тази седмица всичко се върна пак. Снощи направих спешна консултация с психиатърката ми и от днес пак съм на Стимулотон и допълнение флуанксол. Но се чувствам ужасно цяла нощ не съм спала и ужасно треперят.

Нали знаете, че трябвя време да се натрупат, нека ви включи и нещо за сън вечер. Аз пиех до скоро и Хидонин за съня. Но сама си го спрях, че много ме успиваше сутрин, а преди това от половинка ми беше добре.
А нормално ли е при първи прием да се чувствам зле? Стимулотон пиех с деанксит предния път, но с това лекарство не съм го пила.

Може да е от флуанксола това усещане, на мен също последно не ми действаше добре-държеше ме като на пружина. Просто явно не е вашето лекарство. Чуйте се с психиатъра и кажете какво чувствате и че не можете да спите. Дано да ви го смени бързо, защото обикновено увеличават дозите, а то дори не е правилното лекарство. В краен случай на друг психиатър.
Сега си мерих кръвното 135 на 90,а моето по принцип е 100 на 70. Възможно ли е да е от флуанксола?

От състоянието е повишеното кръвно. А пулса как е
Пулса ми е 97...вечерта нещата се пооправи ха но не много. Лекарката каза, че трябва време. Но сега не знам какво да правя и кое е по-добре да лежа или да се мъча да ставам въпреки че ми е доста трудно.

# 288
Добро утро, някой да се е чувствал в безтегловност и сякаш не си усеща тялото. Аз започнах нови хапчета и откакто ги пия съм така,много е гадно  . Особено сутрин не мога да стана от леглото,паникьосвам се и пулса ми става сигурно 150. Дали ще премине това?

# 289
Добро утро, някой да се е чувствал в безтегловност и сякаш не си усеща тялото. Аз започнах нови хапчета и откакто ги пия съм така,много е гадно  . Особено сутрин не мога да стана от леглото,паникьосвам се и пулса ми става сигурно 150. Дали ще премине това?
Здравейте, аз също съм с нови хапчета и не мога да стана от леглото. Каза че било нормално първата седмица докато се свикне.

# 290
  • София
Лина, да, имах и аз такова усещане. Все едно съм в космоса. Беше скоро след като бях започнала лекарствата. Но не беше асентра. Докторът каза, че ще премине и беше прав. Мина след около седмица, даже по- бързо .

# 291
Аз също бях така няколко месеца.Сутрин като стана и само докато отида до банята пулса ми скачаше.Започнах даже в седнало положение да се обличам.Така че, пробвай след ставане да не се натоварваш веднага с каквото и да е,прави нещата по-бавно.Аз пиех само деанксит и бета блокер половинка.Не знам до колко бета блокера ми е помогнал, но деанскита изобщо не ми помогна.Бета блокера иначе ми подтискаше тревожността, но момента в който го спирах и се завръщаше с пълна сила.Сега нищо не приемам,освен Ашваганда и Абана.И при криза 2 валидола един след друг.

# 292

Аз бях около месец с висок пулс и пих бетаблокер докато подействат другите лекарства. Ще отшуми спокойно. Постоянно бях с апарата за кръвно да меря пулс и като го видя в небесата ме беше страх да стоя сама вкъщи. Голяма мъка беше, та ви разбирам…

# 293
Възможно ли е от тревожност да забравям да съм разконцентрирана да ми бучи хлавата все едно е празна и изкуфяла. След прием на антибиотици и силен стрес лятото получих някаква мозъчна мъгла. И възможно ли е да имам чувството, че мисълта ми е объркана и езика ми се схваща и трудно говоря? Сякаш мисля някаква дума а казвам друго трудно ми е да говоря от какво е внушение ли е? От гастрита ли е езика от тревожността ли? От синузита който имам ли? Имам и замайване. Скенера и ямрто показаха че е ок всичко. Взимам Ноотропил 1200 и Дулсевия 30 мг казаха ми да кача до 60 мг. Какво да правя?

# 294
Абе кво сте се хванали всички с тоя пулс?!? Аз и в най тежките периоди не съм се впечатлявал. Лошо е, когато го няма... Не го разбирам това, какво ще стане ако е висок, или много висок? Теди Рузвелт е живял 6 месеца и нагоре с пулс 210, кръвно 230/160. И е умрял от белодробна емболия , която е била усложнение от астмата му.

# 295
Възможно ли е от тревожност да забравям да съм разконцентрирана да ми бучи хлавата все едно е празна и изкуфяла. След прием на антибиотици и силен стрес лятото получих някаква мозъчна мъгла. И възможно ли е да имам чувството, че мисълта ми е объркана и езика ми се схваща и трудно говоря? Сякаш мисля някаква дума а казвам друго трудно ми е да говоря от какво е внушение ли е? От гастрита ли е езика от тревожността ли? От синузита който имам ли? Имам и замайване. Скенера и ямрто показаха че е ок всичко. Взимам Ноотропил 1200 и Дулсевия 30 мг казаха ми да кача до 60 мг. Какво да правя?
Не се притеснявай и това съм го имала...имах чувството,че като говоря и започвам да фъфля,да завалвам думите...постоянно замъглено съзнание...въобще нямах бистър ум...аз всъщност имах огромен букет от симптоми ..и още си имам...като свикна с едни и спра да им обръщам внимание се появяват нови и ако се вкопча в тях се усилват..

# 296
  • София
Георги, знаеш, че зависи кой как го усеща физически и на какво му пречи този пулс.
Примерно аз с кръвно 110/70, което за други хора си е нормално и са си топ с него, на мен ми е толкова замаяно и изморено с него, така че и за пулса смятам така.
Ясно е, има хора, които са мноооого по-зле от нас, с много по-лоши болежки, болести и състояния, но за съжаление никой не може да отнеме физическата болка на другия и това прави усещанията на всеки един най-страшни,значими и болезнени, защото са си на него самия и друг не може да го усети по същия начин.

# 297
Е като тренирате, като сте на бягаща пътека/на открито/на велоергометър и т.н. пулса се движи основно 125-150, тогава не се усеща, даже се гонят тия стойности. А очевидно няма и проблем. Това сърце много чупливо го имате... А всъщност е най здравия орган генетично в човешкото тяло!

# 298
Аз лично се бях "хванала" за тоя пулс, защото буквално го усещах навсякъде,глава, ръце..Лягам вечер и той хвърчеше, с часове не можех да заспя.Кофти е, когато не можеш да извършиш най-обикновени дейности, тренировки, чистене и т.н.Преди това се занимавах с бягане на маратони и нали се сещаш, че никога не е ставало въпрос за страх от пулс.Пък и не се казвам Рузвелт в крайна сметка, всеки си е различен.

# 299
Аз в случая не се изплаших от това,че ми е висок пулса, а от това че все едно не си усещам тялото и тогава пулса ми скочи.

Общи условия

Активация на акаунт