Паническо разстройство - 56

• 36 493
  • 763
  •   1
Отговори
# 390
Ами не съм почивала…а предния ден преди изчседването имах ужасна паник атака…референтните стойности са 5-18-26.5 моят резултат е 64

# 391
  • София
Аз пак да питам за флуанксол а. Пия 2 по 0,5 мг таблетки. Като цяло имам чувството, че ми се доспива от него. Пия го вече четвърти ден, вчера пих само една таблетка. Пия със золофт, който пия от седмица. Ако остана на една таблетка флуанксол  и седативно хапче при нужда дали е лоша идея? А ако са две и пия седатив при нужда (разбирайте ситуации, от които се притеснявам ,но няма как да избегна) добре ли е с флуанксол а? Има ли някой , който е бил на по- ниска доза флуанксол, дали ще има ефект по- ниската доза?Аз съм с тревожност и притеснения от конкретни ситуации до степен да мисля само за това.

# 392
  • София
Ами не съм почивала…а предния ден преди изчседването имах ужасна паник атака…референтните стойности са 5-18-26.5 моят резултат е 64
Пиши моля те и мерните единици на стойностите. Може да се дължи на стреса и на това, че не си почивала. Имаш ли някакво изменение в цикъла или да ти изтича секрет от гърдите? Нормално е да те насочи за ямр на хипофизата, за да отхвърли проблем там

# 393
Пиши моля те и мерните единици на стойностите. Може да се дължи на стреса и на това, че не си почивала. Имаш ли някакво изменение в цикъла или да ти изтича секрет от гърдите? Нормално е да те насочи за ямр на хипофизата, за да отхвърли проблем там
.           Границите са от 5-26 ,а моята стойност е 63 на лабораторията.не знам какво да правя.Да отида ли на ямр? Или да повторя излседването?нямам никакви изменения в цикъла(редовен е ) нямам секрети

# 394
  • София
.           Границите са от 5-26 ,а моята стойност е 63 на лабораторията.не знам какво да правя.Да отида ли на ямр? Или да повторя излседването?нямам никакви изменения в цикъла(редовен е ) нямам секрети
Лично аз бих повторила изследването първо и ако пак е така завишен, бих отишла на ямр - за успокоение. Този път опитай да спазиш това да седиш в лаб поне 20 мин преди вземането на кръвта и предния ден без физически активности. Стискам палци!

# 395

Много е странно, че при такива стойности искат ямр за пролактином, при положение, че има жени с 500 пролактин… повторете изследването, и спазете всичко, както трябва.

# 396
Скрит текст:
Аз пак да питам за флуанксол а. Пия 2 по 0,5 мг таблетки. Като цяло имам чувството, че ми се доспива от него. Пия го вече четвърти ден, вчера пих само една таблетка. Пия със золофт, който пия от седмица.
Ако остана на една таблетка флуанксол  и седативно хапче при нужда дали е лоша идея?
Скрит текст:
А ако са две и пия седатив при нужда (разбирайте ситуации, от които се притеснявам ,но няма как да избегна) добре ли е с флуанксол а? Има ли някой , който е бил на по- ниска доза флуанксол, дали ще има ефект по- ниската доза?Аз съм с тревожност и притеснения от конкретни ситуации до степен да мисля само за това.
Аз започнах с 2т флуанксол на ден, сега съм на 1т и сякаш ми е ок. Вечер си пиех бензо, после минах на лек седатив (спрях бензото).

# 397
  • София
Аз да питам някой пие ли женшен? Има ли противопоказания с прием на АД?

# 398
Чувствам се със замазана психика пияна бвз да съм пила от какво е ? Някой от вас да е имал този симптом?

# 399
Чувствам се със замазана психика пияна бвз да съм пила от какво е ? Някой от вас да е имал този симптом?
От ПА и тревожност вероятно. Може да е и от някое лекарство. Аз бях така от Бифлокс.

# 400
  • София
Аз да питам някой пие ли женшен? Има ли противопоказания с прием на АД?
Мисля, че във фб група някой питаше за женшен с АД и писаха, че няма проблем, може и да зависи с какъв АД и поне го пий с повече време между двете. Георги, нашият гуру тук като се включи, ще знаем Simple Smile
Какъв женшен ще пиеш?

Аз днес не успях да отида при другата пси, презаписах си часа за понеделник следобед, дано тогава успея. Мисля да си напиша всичко и като отида да съм подготвена и срам не срам ще си задам въпросите, които ме интересуват, най-много да ми се скара, че съм от "интернет" пациентите. Дотогава ще редувам 1 т и после 1/2.
Enyo, зачетох се по чужди сайтове за това как се намалява сертралина от 50 мг след дълъг прием, странно, но това било обичайно при него и тази доза с редуване, имаше някакво обяснение за времето на разпад и усвояване, но не задълбах.

# 401
  • София
Взех една добавка Гастровал Форте с храносмилателни ензими на растителна основа, но вътре има и женшен. А той вдигал тонуса, следователно може да изостри нервността. Та сега съм в чуденка. А и стомаха ми е адски чувствителен и все ме е страх от нови неща, било то и добавки. Това ми го препоръчаха като добро, а и искам да спра с Мезим Фортето, че го пия няколко месеца вече. Преди години съм пробвал някакви растителни ензими, но си спомням, че много ме болеше корем от тях. И сега се двоумя. Ще го пробвам тези дни, но страха си го има...

# 402
  • София
Мезим форте помага ли ти?
Препоръчаха ми този пробиотик, може да го пробвам, че и на мен стомаха ми е много голям проблем и всв ме е шубе кое как ще му се отрази

# 403
От ПА и тревожност вероятно. Може да е и от някое лекарство. Аз бях така от Бифлокс.

От 5 месеца е и преди Бифлокса и след него сега съм на Дулсевиа 60 мг

# 404
Скрит текст:
От 5 месеца е и преди Бифлокса и след него сега съм на Дулсевиа 60 мг
От колко време?

Общи условия

Активация на акаунт