Паническо разстройство - 56

• 36 278
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
Ами мисля,че не съм карала ковид скоро...аз съм с базед...пия си по 1т тирозол на ден...мисля,че нямам проблеми с бъбреците...ето ги и останалите резултати...

По принцип трябва ли да се предприема нещо при ЖСК на долна граница..

# 616
Ами мисля,че не съм карала ковид скоро...аз съм с базед...пия си по 1т тирозол на ден...мисля,че нямам проблеми с бъбреците...ето ги и останалите резултати...

По принцип трябва ли да се предприема нещо при ЖСК на долна граница..
Не, само се следи. Впрочем това е особено, една консултация с хематолог няма да е лошо. Доста е специфично и както ревматологията се работи изключително само с биохимия и изследвания. Не се гадае според 1 показател, а верига.

# 617
Благодаря...а от прием на б12...някъде бях чела,че изяжда желязото,ама май не ставаше въпрос за ЖСК ...тези съм ги пускала след прием на б12 и 20 дни почивка... ще пусна още веднъж и ще видя какво ще покаже...

# 618
Може ли някой да ми каже колко време горе долу  ще имам тези странични ефекти от ремирта та със това че не мога да си отворя очите аз съм и с бебенце  на 7 м пих половин таблетка. И страшно мн ми се спи не мога да стана

# 619
Може ли някой да ми каже колко време горе долу  ще имам тези странични ефекти от ремирта та със това че не мога да си отворя очите аз съм и с бебенце  на 7 м пих половин таблетка. И страшно мн ми се спи не мога да стана
Е то това е част от основните ефекти, не е страничен. Потиска косвено кортизоловите нива.

Надежда Х. ако те притеснява, пусни го пак след месец, ако пак е с такова ниво, иди на хематолог, нека го погледне и прецени. Принципно не е свързано с нищо като прием, а пада при няколко неща - затова казвам хематолог, ще пусне преглед за хемолитична анемия, таласемия, чернодробни лезии и т.н. В случая не се касае за нищо такова според мен. Затова след месец пак пусни.

# 620
  • София
Около 2 седмици е така, докато свикне организма. Ако ви е много половин таблетка, опитайте в началото с 1/4.

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 10:53 от enyo

# 621
  • София
Георгий, ще пия диклофенак дуо вечер по 1 вечерта, но вечер пия и метформин , според теб ок ли е да пия метформина по време на хранене и половин час след това диклофенак?

# 622
Тези от вас, които са намалявали АД(спирали) имахте ли някакви симптоми, докато намалявахте? От две седмици редувам Стимулотон -а един ден 1 т, един ден 1/2 т и нещо взе май да ми е по-зле, още не мога да преценя съвсем. От утре по препоръка на пси трябва да мина всеки ден на 1/2 т.

Здравейте, пак съм аз, мисля че имам Паркинсон, а съм на 22 години, имам всички симптоми на Паркинсон, поне тези които прочетох в интернет. Утре отивам на лекар, какви изледвания трябва да пусна за Паркинсон, някой разбирач да ме насочи. Благодаря. Simple Smile
Мисля, че се ходи на невролог, ще те насочат за изследвания, не си прави нищо предварително
Здравейте,  спрях Стимулотона и две години бях супер. Миналият месец го започнах пак, защото всичко се завърна и не мисля да го спирам никога повече.

# 623
Vencho, аз помагам във фирмата на мъжа ми. Главен технически сътрудник съм. Работя сега от вкъщи.
Преди това съм работила в езиков център, имах и малък копирен център/книжарница.
Преди все от работа ми е ставало така с тия паник атаки, когато е била работа на стол/компютър, аз също съм перфекционист като повечето от вас. Искам винаги да се справям и да съм изрядна, справяла съм се чудесно със задачите, ама като почнат високите изисквания на шефове и ми става зле и давам фирата😂
А сега последно ми вадиха зъби с пълна упойка и явно от това се стресирах и след това почнаха паник атаки, сърцебиене(висок пулс). Още ми държи влага и ме стресира шофирането. Живеем и на ново място извън града и това май допринесе, че е по-отдалечено от градският живот.

Вчера писах на Пси дали трябва да продължавам да пия Стимулотона и Левида, но не ми отговори, сигурно иска да се отиде на място както винаги. Та не зная в това отношение дали да ги спирам или да си ги пия неизвестно колко. Вие какво мислите?

Между другото, ако искате може да си спретнем една фейсбук групичка, да си даваме кураж взаимно, смятам, че може да си помагаме така. Ако искате Simple Smile

# 624
Здравейте, днес дали има някакви магнитни бури, защото цял ден не ми е добре?

# 625
  • София
Мисля, че тези дни има някакви слаби магнитни бури, някъде ми беше излрзнала публикация

Quatre, питай си пси за всеки случай, не ги спирай на своя глава

Имате ли някакви нервни тикове (не е точната дума, но не ми хрумва друга) ? Като не ми е добре и си хапя устните, стискам зъби постоянно,чопля нокти и кожички, в момента съм ги изчоплила до кокал заради това, че нон стоп ме тресе тока в краката - няма легнала, няма седнала, имам чувството, че този кошмар с краката край няма да има, това чудо намалее и изчезне ли , може би и другите неща ще се успокоят. Последния невролог като ми прави теста за рефлекси на краката, бяха толкова засилени, че цялата подскачах

# 626
Георгий, ще пия диклофенак дуо вечер по 1 вечерта, но вечер пия и метформин , според теб ок ли е да пия метформина по време на хранене и половин час след това диклофенак?
Че какъв е проблема. Метформина си действа независимо от всичко.

# 627
Vencho, аз помагам във фирмата на мъжа ми. Главен технически сътрудник съм. Работя сега от вкъщи.
Преди това съм работила в езиков център, имах и малък копирен център/книжарница.
Преди все от работа ми е ставало така с тия паник атаки, когато е била работа на стол/компютър, аз също съм перфекционист като повечето от вас. Искам винаги да се справям и да съм изрядна, справяла съм се чудесно със задачите, ама като почнат високите изисквания на шефове и ми става зле и давам фирата😂
А сега последно ми вадиха зъби с пълна упойка и явно от това се стресирах и след това почнаха паник атаки, сърцебиене(висок пулс). Още ми държи влага и ме стресира шофирането. Живеем и на ново място извън града и това май допринесе, че е по-отдалечено от градският живот.

Вчера писах на Пси дали трябва да продължавам да пия Стимулотона и Левида, но не ми отговори, сигурно иска да се отиде на място както винаги. Та не зная в това отношение дали да ги спирам или да си ги пия неизвестно колко. Вие какво мислите?

Между другото, ако искате може да си спретнем една фейсбук групичка, да си даваме кураж взаимно, смятам, че може да си помагаме така. Ако искате Simple Smile
Стимулотона е напълно достатъчен попринцип. Аз имах много тежки кризи и ми помогна. Докато го пиех нямах никакви проблеми и моя лекар ми каза, че може изобщо да не се спира. А за групата аз съм за!

# 628
Здравейте! Пия половинка Золофт сутрин, а вечер четвърт Ремирта с половин Клонарекс. Болна съм с температура, мога ли да пия нурофен, парацетамакс, упсарин, аналгин? Не мага да се ориентирам, кое може, и кое не.

# 629
  • София
Имате ли някакви нервни тикове (не е точната дума, но не ми хрумва друга) ? Като не ми е добре и си хапя устните, стискам зъби постоянно,чопля нокти и кожички, в момента съм ги изчоплила до кокал заради това, че нон стоп ме тресе тока в краката - няма легнала, няма седнала, имам чувството, че този кошмар с краката край няма да има, това чудо намалее и изчезне ли , може би и другите неща ще се успокоят. Последния невролог като ми прави теста за рефлекси на краката, бяха толкова засилени, че цялата подскачах
Венчо, това с краката имаше ли го преди, когато беше по-спокойна? Мисълта ми е дали е на нервна почва...
Започна ли по-високата доза на стимулотона днес?

Общи условия

Активация на акаунт