Паническо разстройство - 56

• 36 196
  • 763
  •   2
Отговори
# 690
Здравейте мили хора днес си пуснах пълни изследвания и се оказа че ASATA I ALATA са ми доста увеличени ...така съмнение за жълтеница...ноО .има и вероятност да е от АД .ЗАЩОТО  в страничните ефекти го има точно това ..че ........дъръ дъръ на някой от вас  случило ли ви се ....в петък имам час за потвърждение...на диагнозата

# 691
  • София
А пък кво толкова и да стане нещо - удря те товарния влак и приключваш. Голяма работа. Все някога ще идем на белите камъни. Пустия животец много ви е ценен. Чак толкова не го пазете!
То да удари от веднъж да се приключи ще е добре Simple Smile страшна е физическата болка и мъка преди това, мен от това ме е страх, не от самата смърт, изчезване от този свят и полягване на белите камъни

# 692
И мен не ме е страх от смъртта. Страх ме е да не остана на легло и да се налага някой да ме обгрижва. Всъщност страха ми най-много свързан с това   да не полудея. В кризи само това си мисля, че ще се случи.
Добро утро! Аз от 4 ч. съм будна. Спала съм 5 часа от ксанакса и съм благодарна. Сега си чакам да стане 7ч. и да ставам от леглото. Вчера малко се поскарахме с баща ми, чийто нервна система съм наследила. И сега анализирам случилото се. Добре, че са хапчетата, че поне малко ми дадоха да спа, защото сигурно пак щях да съм безсънна. Иначе от както пия кснакса спа до 5ч. с едно ставане около 1-2ч. Колкото толкова, важното е да имам някой час сън. А, дали ще се възстанови напълно... едва ли.

# 693
И мен като вас,най ме е страх да не си загубя ума,вече не ме е страх,че ще умра,защото и без това съм с депресия и ми е все тая,но друга мисъл ме мъчи. Да не полудея,че имам дете и какво ще прави горкото, страх ме е дори да оставам сама с него..

# 694
Ми то като полудееш, не разбираш, че си луд. Така че няма и там страшно.

# 695
  • София
Вярно, не осъзнаваш ако откачиш. Лиана, чудесно е, че успяваш да поспиш вече. За мен сънят е много любимо нещо. И преди да се разболея обичах да спя по много. Сега спя, но рядко без проблеми.

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 11:55 от Мигла

# 696
А възможно ли е наполовина да откачиш, аз така се чувствам, хем съм уж адекватна,обаче в главата ми е каша някаква хаос,мисли,песни,спомени,никаква концентрация нямам,хората ми говорят аз ги виждам все едно на сън... от депресията ли така съм неадекватна или съм откачила се питам постоянно

# 697
  • София
Лина, това наполовина побъркване, при което се измъчваме предполагам, че е от ПР.

# 698
А възможно ли е наполовина да откачиш, аз така се чувствам, хем съм уж адекватна,обаче в главата ми е каша някаква хаос,мисли,песни,спомени,никаква концентрация нямам,хората ми говорят аз ги виждам все едно на сън... от депресията ли така съм неадекватна или съм откачила се питам постоянно
Ами ако може да си малко бременна, значи тогава и наполовина откачил е опция.

# 699
Здравейте ! Има ли някой ,който е приемал грандаксин и да е имал безсъние ,или това е от тревожността.Втори месец го пия плюс ксанакс ,сега го намалям по половинка и ще го спирам ,и от скоро не ми е много добре.Кризите ми намаляха ,вече не ме плашат и са много по -леки,но от друга страна си имам пак сърцебиене през деня и през нощта и се будя много напрегната.

# 700
Същото и забравям отнесена чувствам главата.

# 701
Хора, аз съм с такава хипохондрия, че няма накъде. Всичките ви страхове са ми до болка познати.

Здравейте мили хора днес си пуснах пълни изследвания и се оказа че ASATA I ALATA са ми доста увеличени ...така съмнение за жълтеница...ноО .има и вероятност да е от АД .ЗАЩОТО  в страничните ефекти го има точно това ..че ........дъръ дъръ на някой от вас  случило ли ви се ....в петък имам час за потвърждение...на диагнозата
Какъв АД пиеш? Аз скоро правих изследвания, на АД съм, но АСАТ и АЛАТ бяха в норма. Да няма скоро пребуледуван вирус и/или Ковид?

# 702
Здравейте, пия флуанксол от 3 седмици и от утре трябва да го спра. Дали ще има влошаване на състоянието? Продължавам да си пия стимулотона.

# 703
Здравейте, пия флуанксол от 3 седмици и от утре трябва да го спра. Дали ще има влошаване на състоянието? Продължавам да си пия стимулотона.
Зависи от състоянието Ви. Вероятността да няма влошаване е сравнително голяма. След като лекар е казал, значи опитайте.

# 704
Зависи от състоянието Ви. Вероятността да няма влошаване е сравнително голяма. След като лекар е казал, значи опитайте.
Благодаря за отговора! Дано няма.

Общи условия

Активация на акаунт