Пазаруване от HМ, тема 61

• 33 906
  • 767
  •   1
Отговори
# 495
Е, тия дето сме над 1000, аз сама си се чудя какво, за Бога, толкова съм поръчвала...?! А има и по 2000 и отгоре, тук присъстващи Grinning

# 496
Над 1700 съм, ми всеки месец почти поръчвам по нещо, по намаленията доста. Ама не бих казала, че съм прекалявала. Май 🙄🙄🙄. Много торби съм върнала обаче, от майка декември 10 върнах, май месец пак 10.

# 497
... не бих казала, че съм прекалявала. Май 🙄🙄🙄. ...
А, 'ич! Laughing
Аз колкото дрехи имам да връщам, за да не ги хвърля, толкова торби сигурно няма в Кауфланд... Flushed
Скрит текст:
Познавате ли някоя дунда, която има нужда от дрешки, някои са и с етикети... Грехота е да хвърлям дрехи, неносени или носени по веднъж.

# 498
Аз тази година съм толкова скромна и пак съм с 467. Торби също нямам, 1 или 2, всичко пренесох. Grinning Основно за девойката съм пазарувала. Но те и цените се вдигнаха и не е трудно да достигнеш 400 точки. Отзивите също се осребряват, дори и за върнати артикули.
Мистик, на теб няколко човека ти дадохме идеи за доставката. Аз не съм имала доставка.

# 499
Савана, колко голяма? Ако няма на кой да ги дадеш, имам приятелка с 5месечно.
Ние продадохме една къща и от там измъкнах чували с дрехи и на НМ 😁😁😁😁

# 500
  • Вестерос
... не бих казала, че съм прекалявала. Май 🙄🙄🙄. ...
А, 'ич! Laughing
Аз колкото дрехи имам да връщам, за да не ги хвърля, толкова торби сигурно няма в Кауфланд... Flushed
Скрит текст:
Познавате ли някоя дунда, която има нужда от дрешки, някои са и с етикети... Грехота е да хвърлям дрехи, неносени или носени по веднъж.
Пускай ги за червения кръст

# 501
Пускам, ама трябва да ми сложат един контейнер от тир... Пък де да ги знам къде ще отидат, а така мога да облека и обуя поне две жени. Ще видим, ще измисля нещо. Благодаря за идеята иначе.

# 502
По едно време даваха две точки за изхарчен лев, аз тогава направих доста точки. Но не само тогава, признавам. Лятото родих и покрай бебето постоянно пазарувам нови и нови неща. А и за мен дрехи за бременни, после по-голям размер за носене, за кърмене....

# 503
  • Сливен
Савана,ако ти се занимава и имаш фейсбук може да пишеш в групата на твоя град.Аз съм от Сливен и има отвреме навреме такива постове на жени,които продаряват нови и малко носени дрехи.

# 504
  • София
Пфф, аз имам 3к точки, ама с бебе и малко дете, основно от там ги обличам, че и себе си, че някои неща и за мъжът ми. Много им се дразня. Искам си дългите пижами за кърмене… няма и няма… тя зимата ще свърши… Само някакви потничета слагат. А не ми се рискува от другаде да поръчвам, че тук много са ме разглезили и с връщането…

# 505
  • Пловдив
Да, бе ясно ... ама аз само си се чудя Simple Smile

# 506
Ужас сега разбирам, че точките се губят. Имам близо 700 и бях толкова толкова щастлива, че ще имам винаги безплатна доставка и връщане. Май ще минавам към немския сайт - ако ще плащам доставка по-добре да е там. Днес ще получа нещата - палта по 17 евро, дънкови якета по 7, мъжки пуловери - 5 евро. Дано всичко стане ако не ще търся групата за размени.

# 507
  • Вестерос
Как е немският сайт?

Мъжки пижами вземали ли сте?

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 11:26 от Tiffany А

# 508
Сега разбирам, че искат да резнат точките, само се охарчвах.
За мен не е стимулиране и уважение към редовни клиенти.

Например, пазарувам от zoya.bg от 12 г така ми изкача като вляза да търся нещо и може да е дребно, но от години без нулиране профила ми ползва 5%отстъпка

Друг български сайт за една Коледа получавам кутия шоколадови бонбони и картичка, където пишат, че съм  вече с 10% отстъпка занапред като техен редовен клиент.

# 509
Мъжки пижами вземали ли сте?
Взех, но не от немския сайт, ако си съчетала двата въпроса. От тази взех XL заради горното, което е добре на мм, но долнището отговаря на 2XL ... Трикото е хубаво.
От тази https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1083699003.html
После взех само долнища от тези L, но те са си XL ... трикото е по-тънко от на горната пижама и се отпускат много.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0827792013.html

Общи условия

Активация на акаунт