Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Януари (Тема 28)

• 211 234
  • 2 557
  •   1
Отговори
# 2 535
Дез, ботокс ли ти сложиха? Аз зная, че ефект се вижда веднага от него. ХК се изчаквало и за Sculptra, последното си признавам ми е много интересно.

Харесва ми ризата на Копче. За себе си съм разбрала, ако искам да е по тялото трябва моделът да е пипнат, да не ми се “отваря” на бюста.  Дънковите ризи не минават от мода, но сега денимът е просто хит. Аз искам дълга дънкова права пола. 😁

# 2 536
  • Бургас/Пз
Полина, от обувки.бг са. Преди няколко страници пуснах линк.

Копче, страхотна си! Ризата е прекрасна.

Дез, ботокса хваща след няколко дни. А пълният ефект се вижда след 14. Ако някъде не е хванал на 14тия ден се прави ретуш и се слага още малко.

# 2 537
Да, ботокс. Няма разлика.
При фризьора съм. Стиснете палчета.

# 2 538
  • София
Дънкова риза харесвам на друг човек, аз не бих носила. На мен често ми е топло и няма да се разбера с плътната материя.
Карен, много ми харесаха маратонките.
Дез, на ретуш ще ходиш ли?
Мен ме набодоха на 6 март, идната седмица ме викат на преглед, ако се налага, ще има ретуш.

# 2 539
Дънкови ризи много харесвам и имам 2 , но ги нося рядко, тъй като когато ми е топло, идват прекалено плътни, а през студения сезон не ми е комфортно с тях.

# 2 540
  • Бургас/Пз
Дез, ботокс ли ти сложиха? Аз зная, че ефект се вижда веднага от него. ХК се изчаквало и за Sculptra, последното си признавам ми е много интересно.
Бъркаш се, Клое, ХК има ефект веднага, а на ботокса му трябва време

"Ефектът от ботокса може да се види още на третитя или четвъртия ден след инжектирането. Повечето пациенти забеляват резултати в рамките на 10 дни, но трябва да изчакат пълните 14 дни, за да видят максималния ефект."

При мен се видя ефектът чак след 7мия ден.
Дез, на цяло чело ли ти сложиха?

# 2 541
Дънкови ризи и въобще ризи обичам да нося и като "връхна дреха",разкопчана над топ или рокля.Така има и по-дълго приложение от малкото подходящи дни за ходене по риза.

# 2 542
Тъкмо щях да кажа като sasi - дънкова риза в преходни сезони, а и хладни летни вечери - като "сетренце", над тишърт. Само така нося. Друг е въпросът ако е и с дънки, да се подходи умело към total look.

# 2 543
Привет момичета!
Дез и аз ще чакам да споделиш ефекта от ботокса и на мен лекарката ми каза че се разгръща за 14 дни, просто трябва време бутолина да подейства напълно и да ги парализира.
Ей Копчее, ама ти грееш. Харесвам дънкова риза, за лятото имам с къс ръкав и я нося върху топ надвечер като задуха от морето!
Ани да си жива и здрава за балма за почистване, страхотно удоволствие ми е да свалям грима с него.
Сега отивам на масаж, после на маникюр.
Сиси, радвам се, че се върна към стилния живот!

# 2 544
  • Бургас/Пз
Мими, много се радвам, че ти харесва. Откакто открих балмовете за почистване на грим , не искам и да чувам за друго средство.
Метнах една мусака и след обяд и аз съм на маникюр. После малкият е на рд , а аз смятам да се помотая в мола. Харесала съм две рокли в Зара и въпреки че са доста летни, смятам да видя как ми стоят .

# 2 545
Да, на цялото чело, без гневната между веждите. Понеже ми е за първи път, първо челото. И лекаря каза същото, ефектът става забележим след 1 седмица, и постепенно след 2 си личи най-добре. Тогава ще преценя къде какво искам.
Мtz, снимах си челото, ще пусна разлика после.

Ето ме след фризьор преди и сега:

Много, много съм доволна! Косата е с блясък, изглежда по-здрава. Цената само бе отвратителна, но съм свикнала. Малко над 100 евро. Тяхната кожа! Мръннн.
И с новото яке:
И защо обръща снимката не знам....

# 2 546
Много хубав цвят на косата Дез, плътен, тъмен и контрастен на лицето ти. Честито ново яке, свежо и пролетно е, харесва ми .

# 2 547
Дез,изглеждаш много добре.

# 2 548
Dez, харесваш ми много с тъмна коса. Хич не съм съгласна, че косата трябва да се изсветлява като почне да побелява.
Как обясни какъв цвят искаш? Аз съм за фризьор, но незная къде да отида. След като затвори моят, а имаше златни ръце съм на проба-грешка.

# 2 549
  • тук-там
Страхотна си, Дез! Много хубав цвят на косата! Якето също е в як цвят и кройка.
В София при добър фризьор боя и подстригване е също към 100 евро. Живяла съм 1 година в Пилзен и редовно си ходех на фризьор. Бях доволна от качеството спрямо цената.

Общи условия

Активация на акаунт