Yellowstone Universe (Сагата за семейство Дътън) - тема за истинската свобода...

• 56 966
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Тепърва ще ти става все по-интересно и все по-интересно. Simple Smile
Сезони 2 и 3 са уникални.
Завиждам ти. Simple Smile

# 331
Знаех си, че има тема за Йелоустоун Simple Smile

Няма да я чета и смятам да гледам сериала бавно и протяжно по Диема, като се пазя от спойлери. Разбира се, като огромен почитател на Кевин Костнър отдавна знам за серила и успеха му.  И виждам защо е така, изключително е въздействаш, макар и само от три серии, вече съм запленена тотално. 

Тия дътънови кой от кой по-гаден. И трепят хората като мухи в тоя сериал.

# 332
И аз го загледах, но не ми харесва. Мъжът ми го хареса, а аз съм гледала другите два сериала и те ме впечатлиха, този нещо не ме грабва.

# 333
Аз пък обратно. След като изгледах всичко преди година, сега с удоволствие гледам Йелоустоун втори път. Виждам неща и подробности, които на първо гледане съм изпуснала. Но повторно 1883 и 1923 няма гледам. Поне засега мисля така. Е, ако има някакви продължения, разбира се че ще се гледат.

# 334
С удоволствие го гледам и аз. За трети път ми е. Даже дублажа на български не ме дразни, напротив - на моменти внася съвсем различно и ново усещане.

# 335
  • Враца
Много ми е тежък този сериал, само негативи.
Но , свикнах и опознах героите и го следя вече.
Ама , ще ми се , поне някой да е щастлив, от толкова много народ.

# 336
Като се замисля, май само Джими го чака щастие накрая, но и много зор преди това.

# 337
  • Враца
И Индианката ли ще умре ?????

# 338
...........
Има сайтове, в които епизодите са разказани почти детайлно, а имдб казва кой актьор в колко и в кои епизоди е играл, така че и по това може да се ориентира човек дали някой е оживял или не.

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 17:49 от Блу

# 339
На мен никой не ми е особено симпатичен, та да ми е жал за него.

Ужасно семейство Simple Smile

# 340
  • Враца
И ужасен, материален свят...

# 341
Може би е редно да се сложи в скрит текст написаното по-горе за тези, на които им предстои да гледат, не всеки иска да знае.. По тази причина не отварям и imdb, докато гледам който и да било сериал. На мен лично ако знаех споделеното по-горе, нямаше да ми е толкова интересно, вълнуващо, напрегнато, въздействащо..

# 342
Редактирах се. FlushedСъжалявам, не мислех, че едно изречение може да изнесе толкова много информация от филма.
Но и вие не питайте.Wink

# 343
Здравейте! Аз съм от лудите фенове на сериала 😁, но ми се иска да знам края преди да стигна до него. Много моля някой да драсне ЛС дали губят ранчото, и кой от главните умира. Благодаря!

# 344
  • в сърцето на един мъж...
Здравейте! Аз съм от лудите фенове на сериала 😁, но ми се иска да знам края преди да стигна до него. Много моля някой да драсне ЛС дали губят ранчото, и кой от главните умира. Благодаря!

Това никой от нас не го знае все още защото не са доснимали последните епизоди на сезона.

Общи условия

Активация на акаунт