Yellowstone Universe (Сагата за семейство Дътън) - тема за истинската свобода...

• 56 870
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Над 20 години е имала Бет да превъзмогне травмите си. Интересно защо Daddy не се е намесил, виждайки (защото независимо от неговата загуба и ангажиментите му в ранчото, той е виждал) в какво чудовище се превръща дъщеря му. И това може да е спойлер за някои, затова го скривам
Защо Бет не е казала по-рано на Рип? Какво да му спести и от какво да не го разочарова, при условие, че той няма друг живот пред себе си, освен този да е обречен на ранчото? Със или без нея, но все в ранчото. Напротив, абсолютно му е дължала истината, затова мисля, че и към него не е била коректна през годините. Трябва да призная, че в пети сезон Бет е доста по-умерена, вероятно защото официално и постоянно е с Рип.
Бет мрази ранчото, къщата, масата... Достатъчно пъти е казвала, че ако зависи от нея, би продала всичко. И в следващия момент се хваща с такъв хъс да спасява всичко. Защо? В търсене на посока, където да насочи разрушителните си умения? Да се хареса и докаже през Тати?

А Джон Дътън е изключително суров образ с много негативни черти. Ако не беше Кевин Костнър (абсолютно брилянтен избор!), едва ли щяхме да му симпатизираме толкова. А сега се колебая между него и Кейси за любим герой.

Пайпър Перабо беше голяма сладурана като малка. Бях изненадана колко невзрачно е пораснала.

И много далеч тая Монтана, бе. Голяма реклама ѝ правят, ама много далеч.

# 106
Шеридан буквално извади Костнър от забрава. Макар че е силно казано. Големите му роли, с които придоби известност, са през деветдесетте години. После сякаш се появяваше в някой и друг филм, без кой знае какъв отзвук. Сега пак го виждаме в пълния му блясък. Много е добър.

# 107
Просто не се правят толкова уестърни, а в такива филми е амплоато на Кевин Костнър. А и той си подбира ролите. Ето, знае и кога да спре - с края на сезон 5 приключва участието му в Йелоустоун. Ако продължи сагата, спрягат Матю Макконъхи в ролята на централен образ. И тук да кажа, че много, ама изключително много се надявам да са измислили достоен, силен, разтърсващ и реалистичен финал на сезон 5.

# 108
Не съм съгласна за амплоато. Снощи гледах JFK. Играеше прокурора, разследващ убийството на Кенеди. В "Недосегаемите" пак беше разследващ. Дори не си спомням уестърн с него. Освен ако не причислим "Танцуващият с вълци" към уестърн.

# 109
Да, убеди ме. Може би трябва да си направя една ретроспекция на филми с него, но нека да свърши 1923 и докато чакам втората част на пети сеозн на ЙС, тогава.

# 110
  • София
Според мен или ще обявят край сега с 5-ти сезон (според мен не е случайно, че е най-дългия като епизоди) или ще кажат, че подновяват за финален 6-ти сезон. Но дано Шеридан си е направил добре сметката, защото без Кевин Костнър няма да е същото и то меко казано. Не Матю Макконъхи, ами и Том Круз да доведат...
И искам Дътън да е главния герой, не някакъв пришълец. Не искам този сериал да го разтягат прекалено много, защото е твърде добър и ако продължат заради лакомия може и да го съсипят, като много други. Но не знам как ще сложиш край на сериал, който в момента е на върха и има рекордни рейтинги, пфф.

# 111
  • София
Шеридан буквално извади Костнър от забрава. Макар че е силно казано. Големите му роли, с които придоби известност, са през деветдесетте години. После сякаш се появяваше в някой и друг филм, без кой знае какъв отзвук. Сега пак го виждаме в пълния му блясък. Много е добър.
Не съм съгласна! Ролите на Костнър всеки ги знае, може скоро да не е имал запомняща се, но е име и се знае! Много му отива ролята и е точно подбран!
Аз лично харесвам Бет! Дали, ако съм виновна за смъртта на близък, или загубя … и имам цялата власт и пари на баща си, а и свои, няма да се държа така?

# 112
  • София
Според мен или ще обявят край сега с 5-ти сезон (според мен не е случайно, че е най-дългия като епизоди) или ще кажат, че подновяват за финален 6-ти сезон. Но дано Шеридан си е направил добре сметката, защото без Кевин Костнър няма да е същото и то меко казано. Не Матю Макконъхи, ами и Том Круз да доведат...
И искам Дътън да е главния герой, не някакъв пришълец. Не искам този сериал да го разтягат прекалено много, защото е твърде добър и ако продължат заради лакомия може и да го съсипят, като много други. Но не знам как ще сложиш край на сериал, който в момента е на върха и има рекордни рейтинги, пфф.
Шести сезон се снима в момента и е отново с К.К , ако случайно нещо не решат да има  промяна. Ще го гледаме лятото, поне така са обещали.
Бет ми е любимка, обичам силни жени, а тя е точно такава, силно самонадеяни,  които знаят какво искат и го получават, въпреки грешките, които са допуснали в личен план, тези грешки засягат само нея/ тях, но специално Бет умее да слага другите в релси, което е много ценно в живота, никой да не се катери по главата й, освен това тя е силно борбена за нещо, което е лично нейно,/ тяхно,  а това е ранчото, за него е битката, кой ще победи...ще видим

# 113
  • София
Ааа, супер, това не го знаех, просто размишлявах с оглед написаното за Кевин Костнър... За Йелоустоун избягвам да следя новини и пр. за да не се спойлирам нещо, все пак все още не съм стигнал до края. Simple Smile

# 114
За лятото са ни обещани еписод 9-14 на сезон 5. След него всичко е непотвърдено.
Честно казано, предпочитам с края на сезон 5 да свърши хронологично сагата, но пък ако 1923 се радва на голям успех (за което нямам съмнения) там може да направят повече сезони.

# 115
  • София
За 1923 четох (не знам дали е 100% вярно), че е най-скъпия сериал на Шеридан, т.е. от трите сериала за Дътънови, той е с най-големия бюджет!
То си и личи между другото. Начина по който е заснет е все едно гледаме кино. Даже сцените в Африка за мен бяха по-внушителни и от някои мои любими пълнометражни филми, като ''Призрака и мрака'' Simple Smile

# 116
  • addicted
1923 четох, че ще има само още един сезон.
За Йелоустоун няма нищо категорично доколкото знам, прочетох за патова ситуация между Парамаунт и Костнър, защото той иска да снима кратко, всичките си сцени за две седмици, нещо такова. Снимал и нещо друго в момента.
За Матю също не се говори задължително в контекста на Йелоустоун, а принципно за вселената на Шеридан. Но така или иначе сериала трябва да върви към завършване, според мен сътресението ще е голямо във втората половина на сезона, а и предпочитам да не се разводнява твърде с много сезони.

За 6666 се говори, че ще е по рано във времето, миналия век, което за мен ще е малко разочароващо, защото очаквах да гледаме Джими и неговите приключения.

# 117
  • София
За лятото са ни обещани еписод 9-14 на сезон 5. След него всичко е непотвърдено.
Честно казано, предпочитам с края на сезон 5 да свърши хронологично сагата, но пък ако 1923 се радва на голям успех (за което нямам съмнения) там може да направят повече сезони.
Да, това е точно, последните епизоди 9 - 14 трябва да са готови за лятото, за шести сезон все още се мисли,  дали да има , дали няма да се разводнят нещата, всичко опира до сценарий и режисьор, разбира се и тяхното виждане върху сериала. Лошо съм го написала, шести сезон се обмисля

# 118
  • София
Интересно е заснето, не знам ,къде се намира тази част на Щатите, и какви са тези скални  кули ли са, варовикови скали ли
Скрит текст:
и още една ,но друга новина, но предполагам ,  че на повечето от нас ще ни хареса. Върви реклама по HBO в момента, за четвърти сезон на True Detective, но не е ясно от кой месец ще започне, но ще е тази година
https://boulevardbulgaria.bg/articles/dzhodi-fostar-e-zvezdata-v … na-true-detective

# 119
Интересно е заснето, не знам ,къде се намира тази част на Щатите, и какви са тези скални  кули ли са, варовикови скали ли
Скрит текст:
Гъгъл казва, че това е Makoshika State Park, Dawson County, Montana.

Общи условия

Активация на акаунт