Yellowstone Universe (Сагата за семейство Дътън) - тема за истинската свобода...

• 56 974
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Докато чакаме, дали някой гледа  The Ritual Killer с Коул Хаузър (Рип) и Морган Фрийман? Много нисък рейтинг..

# 301
  • в сърцето на един мъж...
Аз не съм, обаче много благодаря! Ще си го гледам, независимо от рейтинга.

# 302
Пак съм аз, обаче изгледах филма - в интерес на истината много ми хареса. Не знам защо е толкова нисък рейтинга, но си беше напрегнато криминале, което според мен даже накрая остана с малко изненадващ туист и не напълно разрешен случай Simple Smile А Коул е много интересен образ

# 303
  • София
Мерси, аз ще го гледам със сигурност, най-малкото заради Коул Хаузър. Искам да го видя в друго амплоа. Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 23:27 от Diavolo

# 304
Да ти кажа по едно време ми беше трудно да си го представя като представител на закона Simple Smile И оня жест с подръпването на дънките нагоре... А и тук прави роля, в която се движи малко по ръба на закона Simple Smile

# 305
  • София
На 23 юли започва новия сериал на Тейлър Шеридан! 😊
Special Ops: Lioness
https://www.imdb.com/title/tt13111078/

Отново имаме звезден каст за сериал на Шеридан.
Този път в главните роли ще са Зоуи Салдана, Никол Кидман и Морган Фрийман.
Писах вече за него по-назад в темата. Сериалът е вдъхновен по действителната военна програма към ЦРУ на американското правителство за специално обучени жени агенти и шпиони в борбата срещу тероризма и други.

# 306
Еха, супер, да начешем малко крастата, докато пуснат последните епизоди от Йелоустоун.

# 307
  • Разпиляна във въображението
На 23 юли започва новия сериал на Тейлър Шеридан! 😊

Отново имаме звезден каст за сериал на Шеридан.
Този път в главните роли ще са Зоуи Салдана, Никол Кидман и Морган Фрийман.
Писах вече за него по-назад в темата. Сериалът е вдъхновен по действителната военна програма към ЦРУ на американското правителство за специално обучени жени агенти и шпиони в борбата срещу тероризма и други.

Днес видях трейлъра. Супер, любими артисти.

# 308
  • Вестерос
Дано го качат в скай

# 309
  • София

Изгледах първите два епизода на Лъвицата на Шеридан.
Няма спойлери и това са по-скоро впечатления, защото сме още в началото.

Ами може си го човека и това е. Чета доста противоречиви мнения (все пак грубо 60 на 40 в положителна насока все пак), но знам защо е така, то е ясно дори и само от заглавието... Аз обаче категорично не съм съгласен. Няма никаква пропаганда, а просто едни добре написани и изградени женски образи. Усещаш всяка тяхна болка, страх или съмнение.
Тези жени в този сериал наистина са силни жени, а не Мери Сютата от Стар Уорс, Властелинът и Марвел. И тук жените не изпъкват нарочно и самоцелно и другото което е, мъжете също са силни, а не като в повечето съвременни комерсиални филми или сериали, където са женчовци за фон.
Просто сериала описва истински съществуваща програма и за да си в нея наистина трябва да си машина. И физически и психически, иначе няма да оцелееш и един ден. Много мъже не успяват, какво остава за жените...
Само че в армията и в специалните сили има и жени и това е факт, а не измишльотини и те наистина са много корави. И само респект за тях.

Искате наистина силни женски персонажи? Ами ето ви Бет, Елза и Кара.
Тези трите буквално ще схрускат с парцалките нелепо написаните, Карол Денвърс, Галадриел и Рей Палпатин (особено първите две).

Друго какво.
Много ми харесва Джо. Зоуи Салдана е прекрасна, но някак веднага си избрах друга любимка и това е Круз Мануелос. Страхотна е, уф. Малее. 🙂
И самите герои така са написани, че да ти пука за тях и да ти е интересно какво ще им се случи. Нийл, съпругът на Джо също е страхотен персонаж.
Екипа/бандата е много забавен. Може би от целия каст ако има един персонаж, който ми идва малко 'ту мъч' е Боби, ама има и такива жени които цял живот са сред мъже и се държат бетер мъжката, хаха. Не че не я харесвам, напротив. Просто ми е малко странна. Но така е, в специалните сили не те галят с кадифе, хаха.

Никол Кидман има епизодични появявания засега и почти не си движи устните. 😉
Морган Фрийман все още не се е появил. Чакам го.

# 310
  • София

Изгледах първите два епизода на Лъвицата на Шеридан.
Няма спойлери и това са по-скоро впечатления, защото сме още в началото.
=============..............
Къде успя да ги гледаш тези епизоди, търсих и до момента нищо не успях да намеря.

# 311
  • София
Има ги в Замунда и Зелка.
Иначе след около седмица, две ще го качат легално в СкайШоутайм платформата.

# 312
  • София
Има ги в Замунда и Зелка.
Иначе след около седмица, две ще го качат легално в СкайШоутайм платформата.
Благодаря, ще изчакам да ги качат в Скай, там имам регистрация вече и съм доволна и от качеството ,което  предлагат.

# 313
И аз благодаря! Звучи многообещаващо! Също ще изчакам да се появи в Скай.

# 314
  • София
Трети епизод на Лъвицата заплете яко интригата. 🙂 Май засега само аз го гледам, уф.

СкайШоутайм направо се излагат. 2 седмици и половина минаха от премиерата на епизоди 1 и 2 и все още нищо в платформата. Според мен тези неделя трябва да ги пуснат, обикновено закъснението е 3 седмици, просто защото предимство има Парамаунт+ ама нас това какви ни грее... Той и без това не е наличен за България.
И ако наистина тази неделя пуснат епизоди 1 и 2, то по тази логика всяка следваща неделя трябва да има по един нов епизод.

Общи условия

Активация на акаунт