ПАРИЖ - 17

• 36 900
  • 792
  •   1
Отговори
# 495
  • Балчик
Като пристигнем с шатъла в Париж има ли къде да си купим карта Навиго, ще носим снимки?

# 496
В подлеза за метрото на Порт Майо продават карти със снимки.

# 497
А как стои въпроса с носенето на маски в закрити помещения, транспорт? Нужно ли е да носим или в Париж/ Франция отпаднаха напълно?

# 498
Опитах да намеря по назад в страниците безуспешно. Къде мога да намеря безплатни аудиогайдове и Триумфалната арка може ли да се разгледа отблизо без да влизам и  плащам билет за нея ?

# 499
  • Бургас
Вече няколко пъти постнах двете приложения за аудиогайдове, които ползвах аз:
TouringBee
IziTravel

Триумфалната арка може да се разгледа отблизо отвън без билети.

# 500
Здравейте, предстои ни пътуване до Париж средата на май месец. Единият ден съм заделила за Версай и видях, че е добре предварително да се закупят билети от сайта им. Обаче голям зор видях, защото не мога съвсем да им разбера идеята. Ние сме двама родители и две момичета на 9г и 13г. Насочих се към Паспорт билетите, които включват всичко, но там има една обща цена за всички от 28 евро. Т.е. няма детски билети. Видях друг тип билети, които са Паспорт+билет за някакво влакче - там вече имаше разделение: за възрастни билета е 34Е, за дете до 17г. - 14Е и за деца до 10г - 10Е. Нещо ми е странна цялата схема и ще се радвам ако някой може да ме ограмоти - аз ли пропускам нещо за стандартния билет (може би децата са безплатно там) ?

# 501
  • София
Входът е безплатен за деца, но с билети (на стойност 0 евро). Ще видите менюто когато изберете какъв достъп предпочитате. Копирам текста
Скрит текст:
*FREE ADMISSION PALACE : This rate applies, upon presentation of proof, to:
- Under 18s and European Union residents under 26,
- Holders of a Paris Museum Pass,
- Disabled people and the person accompanying them…
For a complete list of free and reduced admissions, please refer to the 'free or reduced admission' tab at the top of this page.
Във варианта с влакчето всъщност детския билет е само за влака, а за възрастни включва и двете неща.

# 502
А как стои въпроса с носенето на маски в закрити помещения, транспорт? Нужно ли е да носим или в Париж/ Франция отпаднаха напълно?
Навсякъде отпадна изискването за носене на маски.

# 503
Входът е безплатен за деца, но с билети (на стойност 0 евро). Ще видите менюто когато изберете какъв достъп предпочитате. Копирам текста
Скрит текст:
*FREE ADMISSION PALACE : This rate applies, upon presentation of proof, to:
- Under 18s and European Union residents under 26,
- Holders of a Paris Museum Pass,
- Disabled people and the person accompanying them…
For a complete list of free and reduced admissions, please refer to the 'free or reduced admission' tab at the top of this page.
Във варианта с влакчето всъщност детския билет е само за влака, а за възрастни включва и двете неща.

Ах, знаех си, че не съм разбрала нещо Simple Smile Благодаря много!!!

# 504
  • offshore & overseas
Включвам се с още един въпрос. Може ли да ми дадете повече информация за влаковете стрела. От Париж трябва да отидем до Брюксел. Най-евтината цена, която успях да намеря е 82 евро еднопосочно на човек. Става въпрос за първата седмица на април. На място билетите по-скъпи ли са, тоест препоръчвате ли да ги купим отсега онлайн и може ли да ми кажете кои са официалните сайтове, от които мога да купя билети. Също така може ли някъде да се намери по-ниска цена или тези влакове са си скъпи. Разбира се стои вариантът и за пътуване с автобус, но е 4ч. Доколкото разбрах автобус се хваща от Bercy Seine. Интересно ми е и какво е усещането в бързите влакове или не се усеща дискомфорт
Принципно на този сайт се следи. Въведох търсене за влаковете от 5-и април нататък. Натискате която дата Ви интересува и излизат цени и подробности. Разгледайте вариантите и преценете! Може би Ви давам информация, която Ви е известна. Ако е така, съжалявам Flushed
Относно усещането - не съм пътувала и не мога да споделя впечатления, но не вярвам да изпитате дискомфорт.

# 505
Здравейте, искам да попитам има ли още карнет от десет билета, защото ние сме за три дена и не смятаме да ползваме много градски транспорт? Благодаря.

# 506
Здравейте, искам да попитам има ли още карнет от десет билета, защото ние сме за три дена и не смятаме да ползваме много градски транспорт? Благодаря.

Здравейте. Да, продават се. Ние бяхме сега уикенда и също ги ползвахме.

# 507
Здравейте! Кацаме на летище Де Гол и от къде може да си купим седмична карта  Navigo ? Може ли да ме ориентирате? Благодаря предварително!

# 508
  • Berlin
Има гара на влака на Шарл де Гол и там има и офис за продажба на карти, има и автомати само за билети. Аз се ориентирах предварително оттук https://parisbytrain.com/paris-train-metro-week-pass-navigo-decouverte/?amp, а на място по табелите на летището. Има хора, които помагат и казват на коя опашка да се наредиш.

# 509
Здравейте! Кацаме на летище Де Гол и от къде може да си купим седмична карта  Navigo ? Може ли да ме ориентирате? Благодаря предварително!
Преди RER влакчето, има гишета, от които да си купите.

Общи условия

Активация на акаунт