Барселона - Тема 12

• 67 213
  • 894
  •   1
Отговори
# 90
Ние сме в тоя район, на самата Рамбла срещу Бокерия - апартхотел Citadines. Локацията ни е удобна, няма да се разхождаме вечерно време, защото също сме с малко дете. Лесно е придвижването до летището с аеробус. Ако ли не, частните трансфери в Барселона са на прилични цени.

Какво сте планирали да видите с детето?
Това е причината да се спрем и ние на този район - бързо и лесно придвижване от и до летището, особено като имам в предвид късните часове на полетите.
Иначе сме набелязали - зоологичската градина, Космо Кайша, Природонаучния музей и увеселиттелния парка Тибидабо. Аквариума и музея на музиката е под въпрос и като резерва. За 3 дена ще сме.
Малкият(5г.) не си пада по архитектура - пробвахме в други европейски градове, но не се получава. Ако успее нещо да му хване окото - ще има бонус и за нас.Програмата е изцяло съобразена с малкия, иначе ще е кошмар за всичкини Simple Smile

# 91
  • Smolyan
Здравейте 😀 имам билет за концерта на The weeknd на 20.07 в Барселона на пистата. За съжаление няма да успея да присъствам, затова ако някой има интерес, да ми пише. Благодаря, бъдете здрави 🌻🌻🌻

# 92
Здравейте, възможно ли да е намеря самолетни билети под 100 евро за след 2-3-4 месеца?

# 93
Възможно е, около 2 месеца преди датата

# 94
Здравейте, възможно ли да е намеря самолетни билети под 100 евро за след 2-3-4 месеца?
Няма невожможни неща Simple Smile
Аз си намерих за 120 лв отиване и връщане - 1 месец преди пътуването ни, но за м.Март. Направими впечетление, че цените много се увеличават от м. Април и затова се спрях да посетим Барселона м.Март.

# 95
Вие на Ryanair ли взехте билети? И на мен ми прави впечатление, че са доста скъпи за следващите няколко месеца.

# 96
Има дати за март/април по 30-40 евро на посока, за някои дати са високи цените, да

# 97
Отиване и връщане докарам 200лв за март и да април са много по-високи. Друго си мисля, вместо да търся и не намирам изгодно настаняване, попадна ми оферта 550лв.полет и три нощувки на човек. Дали да не се възползвам?

# 98
Вие на Ryanair ли взехте билети? И на мен ми прави впечатление, че са доста скъпи за следващите няколко месеца.
Нe, ние ще летим с WIZZAIR.

# 99
  • Sofia
Здравейте, за първи път се вълнувам в тема във форума за пътешествия, след всичките си екскурзии в Италия решихме да посетим Барселона през май, закупихме билетите за периода 12-17 май, като цена излязоха 680 за четирима души с деца 8 и 12, и един куфар в допълнение на Уиз Еър. Сега дме в търсене на апартамент, ще сме с още едно семейство с едно дете и сме се ориентирали за еърбнб в  центъра три три спални три бани, като вероятно ще сме в един апартамент, за сега цените са около 2000 за нашето 4 членно семейство. Въпросът ми е кога през май ще има ден на музеите, и също така ще бъде ли отворен за посещение Камп Ноу?
Благодаря Ви🙏

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 22:12 от Monikqe

# 100
  • На морето!
Няой скоро да се е качвал до Монсерат? Интересуват ме актуални цени, разписания и препоръки.

# 101
Здравейте, относно картите за пътуване T-familiar - пише, че е карта за пътуване на няколко човека едноременно. Има ли лимит на споделящите картата? Става ли за 5 човека, например?

# 102
  • София
Здравейте, относно картите за пътуване T-familiar - пише, че е карта за пътуване на няколко човека едноременно. Има ли лимит на споделящите картата? Става ли за 5 човека, например?

Не съм чувала да има ограничения, но картата има 8 пътувания и ако я ползвате 5 човека ще може само един път да я ползвате всички заедно.
Това е информацията за картата:
Пропуск за много лица, валиден за 8 пътувания в 30 последователни дни от първото чекиране, в който, в случай на билет за зона, има 75 минути между първото и последното валидиране. Срокът се увеличава с 15 минути за всяка зона. Не важи за метростанциите Aeroport T1 и Aeroport T2 на линия L9

# 103
Здравейте, запазих хотел в район Gracia, как е като място този район, защото се чудя дали да не потърся нещо друго?
При описанието в Букинг на хотелите пише някакво разстояние от центъра, кое точно се води център,за да ми е като ориентир?
Тепърва проучвам Барселона като дестинация.

# 104
как ви се струва тази програма, само където има цени ще влизаме, другото отвън
нещо не можах да я разпределя равномерно
апартаментът е до камп ноу и някой следобед ще разгледаме градините на дворец  Педралбес и около камп ноу
Скрит текст:
1 ДЕН след 14ч
1.   Площад Каталуния
2.   Ла рамбла
3.   Пазар Букерия
4.   Театър лисеу
5.   Дворец гюел
6.   Placa Reial
7.   Статуя Колумб
8.   Порт вел
9.   Рамбла де мар
10.   Ронда